Günün Sözü ?

sana katiliyorum arkidisim fazla deger verdiygin zaman su sözu yaziyim:esege cok deger verirsen kendini yaris ati zanneder....hakedenedir deger haketmeyen haketmediygiyle kalsin derdine yansin...

Günümüzde insanlar her şeyin fiyatını biliyor, hiçbir şeyin değerini bilmiyor.

Oscar Wilde

"Aşk köprü kurmaktır. İnsanlar köprü kuracaklarına duvar ördükleri için yalnız kalırlar."

Newton

Tanrı yüzünü çirkin yaratmışsa, kendine gel de, hem çirkin yüzlü hem çirkin huylu olma bari.

Mevlana

afrika'ya ilaç göndermeye karar vermiştik fakat hepsinin üzerinde "tok karnına" yazıyordu =//

Intikam almaya gucu yettigi halde affeden insan en guclu ve Allah katinda sevilen kisidir.

kalbin kendine has nedenleri vardır ki, akıl hiç bir zaman anlayamaz

Hergün yanında olmak istediğim, en çocuksu duygularla sevdiğim ikinci adamdın sen ..
O, varlığıma sebep oldu; sen yokluğuma sebep olacaksın ..

''Her Zaman Yasadıklarınla Değil; Yaşattıklarınla Anılırsın. Ve Sakın Unutma, Ne Yaşattıysan Elbet Birgün Yaşarsın. . . !

Neye kırılsak, yanlış kaynıyoruz hayata, bu yüzden tekrar kırılmak zorunda kalıyoruz hep..

bazı seylerı yarım bıleceıne hıc bırsey bılme daha ıyı

Çok Günah İşLedim , Korkuyorum ... AyakLarının ALtına AL ßeni Anne ! Cennete Gitmek İstiyorumm

Çok koydu giderken götürdüklerin. Hiç değilse gülüşümü bıraksaydın, ana yadigarıydı..

Düşünebilen herkesin insan olması ; İnsan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki...!"

Artık ödeştik.
Aşk'ın yerde kalmadı.
Ben koynuna astım yokluğunda kendimi

Ayağımın altıda müsait ayağımın üstüde nerede duracağını kendin belirle...

`