• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Kadınların kaybetmeyi sevdiği tek şey, kilodur :31:

Ay sen çok yaşayasın emi arkadaşm tüm gündür beni gülümsetebilen tek cümle bo söz oldu..Kadınların kaybetmeyi sevdiği tek şey kilodur -demişsin ya bende o bile yok :))

Gülmek için mutlu olmayı beklemeyin, belki gülmeden ölürsünüz.

Victor Hugo

Tevazu yaşmaya benzer : Örterek güzelleştirir...

Cenap Şehabettin

Gönlüm uçmak isterken semavi ülkere ayağım takılıyor yerdeki gölgelere...

''Dünya çok acı çekiyor. Ama kötü insanların şiddetinden değil, iyi insanların sessizliğinden.''

''Bir tek düşmanla sık sık dövüşmemelisin, yoksa ona bütün savaş sanatını öğretirsin..''

"Gülersen, bütün dünya seninle birlikte güler. Ağlarsan tek başına ağlarsın." (Old Boy)

$A9yNEQxCEAAaQhI.webp .............

Attıgınız tokada karşılık vermeyen kişiden sakının: O hem sizi bagışlamaz hem de kendinizi bagışlamanıza olanak bırakmaz.

"Hiçbir insan öylesine girmiyor hayatımıza.. Kimileri ceza, kimileri bela, kimileri imtihan, kimileri ise armağan."

Saçmasapan ne kadar şey varsa biliyorum, bi tek "seni" bilemedim.

"Sabret ki her şey hissettiğin kadar derin ve sonsuz olsun. Sabret ki her şey gönlünce olsun." /Hz. Mevlana/

Kime bakarsan bak onu görürsün. Aynı onun gibi gülüyor dersin. Aynı onun gibi yürüyor dersin. Aynı onun gibi...

Dokunulmasa da, görülmese de, kalpte yer verilir bazısına nedensiz.

Cemal Süreya

Back
X