• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Akılcı kararlar alıp planlar yaparak hayatımızın akışını denetleyebileceğimizi zannediyoruz. Oysa balık yüzdüğü okyanusu denetleyebilir mi?

Elif Şafak

“İnsan tahammül edemeyeceğini zannettiği şeylere pek çabuk alışıyor ve katlanıyor.”

Sabahattin Ali

"Bazı insanlar başlanmışken bitirilmek için okunan kitaplara benzer. Sonunda ne olacak diye merak edip okursun ama sonunda hiçbir şey olmaz "

Kürşat BAŞAR - Başucumda Müzik

“Hiçbir problem, o problemi yarattığımız andaki düşünce yapımızla çözülemez.“

Albert Einstein

"Tabii acı çekeceksin, görmenin bedelidir bu.
Tabii için korkuyla dolacak, yaşamak demek tehlike içinde olmak demektir.Büyümek zordur!"

Nietzsche Ağladığında - Irvin D. Yalom

"Kader aradığı kişiyi insanın karşısına her seferinde kapı komşusu olarak çıkarmaz. Uzakları yakın etmek düşer size. Haritaları seviniz."

Murathan Mungan

"Siz o şarkılardaki gibi acı çekmek için seviyorsunuz;
mutlu olmak için değil."

-Ahmet Hamdi Tanpınar

''Eğer dostluğumuz zaman ve uzaklıkla sınırlıysa, o yok demektir...''

Richard Bach - Martı

Sen kalbimi yayla gibi kullanip at koştururken sana çüüüşşşş demediğim için suçluyum kabul ediyorum... :52::52::52:

(bayıldım bu sözee)

'Özür dileseydi dönerdim' demişsin.. Diz çökeyim bir daha çıkma karşıma olur mu?:112:

$10364189_639400719483188_3116303299712730242_n.webp ...

"Bazen bir an için kalkıp gitme, bağları koparma cesaretini buluyorum kendimde, keşke nereye gideceğimi bilsem! Herhalde giderdim."
Goethe

Back
X