- 11 Mayıs 2016
- 285
- 500
- 33
Yooo şikayet değil. Geyik Topiği' ne açarsan konuyu katılım daha çok olur, konun kapanmaz hem.
Canım çok kişinin yazması önemli değil derdi olan yazsn yeter.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yooo şikayet değil. Geyik Topiği' ne açarsan konuyu katılım daha çok olur, konun kapanmaz hem.
Kendi evimize Ankara'ya geçince zaten yeni yaptırıcam kv seçmişti bu perdeleri o yüzden sevmiyorum zaten :)))Kosla tül perde koy birazda çamaşır sodası koy önce bi kısa programda yıka yarım saat bekle sonra uzunuzun yıkacacak programa koy oda olmazsa yenısını yaptırıversın çeksin cezasını :) :)
Hadi biri gelip yanlış yere konu açıyor, yenidir bilmiyordur deyip görmezden geliyoruz da onca yıldır üye olan insanlar, kuralları gayet iyi bilenler de çanak tutuyor. İşte bunu anlamıyorum.
Mune @P r o d i g y
Insallah ne yasiyorsan Allah acilarini dindirir canim.uzuldum.30 hazirandan beri günlerim hep acı dolu geciyor
İnsallah aminInsallah ne yasiyorsan Allah acilarini dindirir canim.uzuldum.
Ya sen seni ilgilendirmeyen herşeye neden maydonoz oluyorsun? Hasta mısın kızım sen? Beni görmezden gelsene. Beyninin hangi yarım küresi eksik anlamıyorum ki!İnzibat gibiler di mi
Benim günüm kötü geçti çok kötü
Tdk der ki;Canim neden yazi yazmak icin yazi yaziyosun . Onyargilisin. Sikayet eder gibi yazi yazman ayrica cok komiksin kimsenin canak tuttugu yok canak hayvanlara tutulur kardesim lutfen buradaki arkadaslar ve benim adima saygisizlik yapma.
Tdk der ki;
çanak tutmak (deyim)
davranışları veya sözleriyle kötü bir sonuca yol açmak: Oh olsun... Vallahi memnun oldum, diyordu. Çanak tuttun. Şunun şurasında rahat sana battı mıydı? -R. N. Güntekin.
Bu forumda kurallar var, hepimizin uyması gereken uymaya çalıştığımız kurallar. Bu kuralları umursamayarak asıl saygısızlık yapan sizsiniz.