Gününüz nasıl geçti.. Sağlık,İş,Aşk,Para, anlatın dertleşelim..

Kosla tül perde koy birazda çamaşır sodası koy önce bi kısa programda yıka yarım saat bekle sonra uzunuzun yıkacacak programa koy oda olmazsa yenısını yaptırıversın çeksin cezasını :) :)
Kendi evimize Ankara'ya geçince zaten yeni yaptırıcam kv seçmişti bu perdeleri o yüzden sevmiyorum zaten :)))

Hadi biri gelip yanlış yere konu açıyor, yenidir bilmiyordur deyip görmezden geliyoruz da onca yıldır üye olan insanlar, kuralları gayet iyi bilenler de çanak tutuyor. İşte bunu anlamıyorum.
Mune Mune @P r o d i g y

bebisi emzir altini degistir banyosunu yaptir karnini doyur arada ortaligi toparla kocaya yemek yap uyaninca daha yakin parka gidecez nasibse

Hadi biri gelip yanlış yere konu açıyor, yenidir bilmiyordur deyip görmezden geliyoruz da onca yıldır üye olan insanlar, kuralları gayet iyi bilenler de çanak tutuyor. İşte bunu anlamıyorum.
Mune Mune @P r o d i g y

Canim neden yazi yazmak icin yazi yaziyosun . Onyargilisin. Sikayet eder gibi yazi yazman ayrica cok komiksin kimsenin canak tuttugu yok canak hayvanlara tutulur kardesim lutfen buradaki arkadaslar ve benim adima saygisizlik yapma.

İnzibat gibiler di mi :KK70:
Benim günüm kötü geçti çok kötü
Ya sen seni ilgilendirmeyen herşeye neden maydonoz oluyorsun? Hasta mısın kızım sen? Beni görmezden gelsene. Beyninin hangi yarım küresi eksik anlamıyorum ki!

Hadi KİB ' le bakim. A pardon sen mahkemeye verecektin. Bas git canımı sıkma benim ya!

Canim neden yazi yazmak icin yazi yaziyosun . Onyargilisin. Sikayet eder gibi yazi yazman ayrica cok komiksin kimsenin canak tuttugu yok canak hayvanlara tutulur kardesim lutfen buradaki arkadaslar ve benim adima saygisizlik yapma.
Tdk der ki;

çanak tutmak (deyim)
davranışları veya sözleriyle kötü bir sonuca yol açmak: “Oh olsun... Vallahi memnun oldum, diyordu. Çanak tuttun. Şunun şurasında rahat sana battı mıydı?” -R. N. Güntekin.

Bu forumda kurallar var, hepimizin uyması gereken uymaya çalıştığımız kurallar. Bu kuralları umursamayarak asıl saygısızlık yapan sizsiniz.

Benim günüm berbat geçti berbat işteee ağlayıp durdum yaz okulundaki dersimi gecemedim :kızgın::KK61::KK61:bir türlü şu lanet olasica okulu bitiremiyorummm

Bugünün böyle geçeceği hiç aklıma gelmezdi. Bakicim ve kızından ummadigim şeyler isittim. Ne diyim yazık .Gecmisimiz var o kadar.İnsanlara kiymetinden fazla değer verdim. Al işte böyle olur.
Ay çok kötü hissediyorum manen. Gözlerim acıyor.

Tdk der ki;

çanak tutmak (deyim)
davranışları veya sözleriyle kötü bir sonuca yol açmak: “Oh olsun... Vallahi memnun oldum, diyordu. Çanak tuttun. Şunun şurasında rahat sana battı mıydı?” -R. N. Güntekin.

Bu forumda kurallar var, hepimizin uyması gereken uymaya çalıştığımız kurallar. Bu kuralları umursamayarak asıl saygısızlık yapan sizsiniz.

Bazen sabrımım sınırlarını zorlayan tipler oluyor. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Tövbe estağfurullah. Sinirim bozuldu ya resmen. İnzibatmış! Lafa bak...

Back
X