- 1 Kasım 2021
- 54
- 10
- 8
- 30
- Konu Sahibi Merabatelevole3
-
Bende asker eşiyim bir şekilde başa çıkılıyor mecbur ekmek parasıMerhaba içimi dökmek istiyorumeşimle 5 sene önce severek evlendik benim memleketim ankara onunki kırklareli ben kırklarelinde okudum orda tanıştık daha sonra evlendik ilk başlar harikaydı ama sonra aile özlemi ağır basmaya başladı artık ruhum daralıyo ailemin yanına memlekete dönmek istiyorum ama eşim kurulu düzenimiz var orda kimseyi tanımıyorum ne iş yapıcaz gitmem ben diyo içinden çıkılmaz bi girdapa girdim ha deyince gidemiyorum ha deyince ailem gelemiyo ruhum daralıyo var mı benim gibi gurbet gelinleri siz nasıl başa çıkıyosunuz
Kim ailesinin dizinin dibindeki ? Lütfen böyle şeyleri bırakın. Evet aile her şeydir ama karnın nerede doyuyorsa orası memlekettir. Benim pek gurbet sayılmaz benim anneme 2 saat eşimin ailesine 2 saat mesafedeyiz tam ortadayız. Annemle belki de 5 aydan fazladır görüşmüyoruz. Gidip gelme yok bizde de. Lütfen eşinizi darlamayın.Memlekete gitseniz ailenizin yanında olsanız ailenize muhtaç olsanız daha mı iyi öyle düşünün adamın işi nerdeyse tabi ki evi de orada olacakMerhaba içimi dökmek istiyorumeşimle 5 sene önce severek evlendik benim memleketim ankara onunki kırklareli ben kırklarelinde okudum orda tanıştık daha sonra evlendik ilk başlar harikaydı ama sonra aile özlemi ağır basmaya başladı artık ruhum daralıyo ailemin yanına memlekete dönmek istiyorum ama eşim kurulu düzenimiz var orda kimseyi tanımıyorum ne iş yapıcaz gitmem ben diyo içinden çıkılmaz bi girdapa girdim ha deyince gidemiyorum ha deyince ailem gelemiyo ruhum daralıyo var mı benim gibi gurbet gelinleri siz nasıl başa çıkıyosunuz
Bu yorumunuzla aşırı rahatladik gerçekten.Kim ailesinin dizinin dibindeki ? Lütfen böyle şeyleri bırakın. Evet aile her şeydir ama karnın nerede doyuyorsa orası memlekettir. Benim pek gurbet sayılmaz benim anneme 2 saat eşimin ailesine 2 saat mesafedeyiz tam ortadayız. Annemle belki de 5 aydan fazladır görüşmüyoruz. Gidip gelme yok bizde de. Lütfen eşinizi darlamayın.Memlekete gitseniz ailenizin yanında olsanız ailenize muhtaç olsanız daha mı iyi öyle düşünün adamın işi nerdeyse tabi ki evi de orada olacak
Ne önerirsiniz ? Mesela ayrıl ya kocan memlekete gitmiyorsa boşuna gurbette yaşama. Herkes ailesinin yanında sen uzak kalma mı diyeydim. Bazen gerçekten komiksinizBu yorumunuzla aşırı rahatladik gerçekten.
Merhaba içimi dökmek istiyorumeşimle 5 sene önce severek evlendik benim memleketim ankara onunki kırklareli ben kırklarelinde okudum orda tanıştık daha sonra evlendik ilk başlar harikaydı ama sonra aile özlemi ağır basmaya başladı artık ruhum daralıyo ailemin yanına memlekete dönmek istiyorum ama eşim kurulu düzenimiz var orda kimseyi tanımıyorum ne iş yapıcaz gitmem ben diyo içinden çıkılmaz bi girdapa girdim ha deyince gidemiyorum ha deyince ailem gelemiyo ruhum daralıyo var mı benim gibi gurbet gelinleri siz nasıl başa çıkıyosun
Bir önerim olsaydi yazardim. Önerilerin rahatlatmayacagini bildigim icin sustum. Ailesine 2 saat uzaklıkta olanlar da ustten ustten konuşup her seyin en iyisini biliyorlarmis gibi davranmasinlar lütfen.Ne önerirsiniz ? Mesela ayrıl ya kocan memlekete gitmiyorsa boşuna gurbette yaşama. Herkes ailesinin yanında sen uzak kalma mı diyeydim. Bazen gerçekten komiksiniz
2 saat uzaklıktayım evet ama annemin 2.evliliği ve sürekli gidip gelmiyoruz birbirimize. En son 5 -6 ay önce annem geldi o da 2 gün kalıp gitti. Bazen aynı şehirde olsan da görüşemeyebilirsin. 5 ablamda gurbette. Bir ablam 14 senedir memleketine adım atmadı bazı sorunlardan dolayı. Bedava konuşmuyorum yani. Şimdi 2 saatlik uzaktayız görüşmüyoruz eşim polis memuru seneye doğuya gidecez o zaman daha da uzak olacaz. O zaman ne yapayım . Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyorBir önerim olsaydi yazardim. Önerilerin rahatlatmayacagini bildigim icin sustum. Ailesine 2 saat uzaklıkta olanlar da ustten ustten konuşup her seyin en iyisini biliyorlarmis gibi davranmasinlar lütfen.
Gurbet geliniyimMerhaba içimi dökmek istiyorumeşimle 5 sene önce severek evlendik benim memleketim ankara onunki kırklareli ben kırklarelinde okudum orda tanıştık daha sonra evlendik ilk başlar harikaydı ama sonra aile özlemi ağır basmaya başladı artık ruhum daralıyo ailemin yanına memlekete dönmek istiyorum ama eşim kurulu düzenimiz var orda kimseyi tanımıyorum ne iş yapıcaz gitmem ben diyo içinden çıkılmaz bi girdapa girdim ha deyince gidemiyorum ha deyince ailem gelemiyo ruhum daralıyo var mı benim gibi gurbet gelinleri siz nasıl başa çıkıyosunuz
Allah korusun bir sıkıntı oldugunda 2 saat icinde ulaşabileceğinizi biliyorsunuz. Bunun rahatlığı ile konusuyorsunuz şu an. 18 20 saatlik mesafede yaşayanlara ahkam kesmek gibi oluyor sizinki. Benim Ödüm kopuyor aileme bir sey olur diye. Ha dedin mi uçak bileti alabilecek maddi durumumuz da yok. Gittikçe fakirleşiyoruz. Bunun çaresizliğini yaşamak gerek anlayabilmek için.2 saat uzaklıktayım evet ama annemin 2.evliliği ve sürekli gidip gelmiyoruz birbirimize. En son 5 -6 ay önce annem geldi o da 2 gün kalıp gitti. Bazen aynı şehirde olsan da görüşemeyebilirsin. 5 ablamda gurbette. Bir ablam 14 senedir memleketine adım atmadı bazı sorunlardan dolayı. Bedava konuşmuyorum yani. Şimdi 2 saatlik uzaktayız görüşmüyoruz eşim polis memuru seneye doğuya gidecez o zaman daha da uzak olacaz. O zaman ne yapayım . Bazen her şey istediğimiz gibi olmuyor
İzmirdeydin dimi bir yorumunda görmüştüm. İzmir gibi bir cennette olup mutsuzum diyen cinlerimi tepeme çıkarıyor zaten. Çok şanslısın.Gurbet geliniyim
Zorlanmiyorum sorun değil
Evet lotuscugum İzmir'de yasiyorumİzmirdeydin dimi bir yorumunda görmüştüm. İzmir gibi bir cennette olup mutsuzum diyen cinlerimi tepeme çıkarıyor zaten. Çok şanslısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?