- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyormusun aynı durumdayız bende ailemden uzaktayım ve yaşadığım şehirde hiç ailem yok. Eşimde aynı senin ki gibi ilgisiz özellikle bu aile konusunda özlemimi dile getirdiğim zaman bile bişi demez bana. Ama sen benden şanslısın en azından annen azda olsa yanına geliyor ben ise annemi evlenmeden birkaç sene önce kaybettim. O kadar çok yanlızlığı hissediyorum ki her anlamda mutluyken üzgünken yarınbirgün çocuğum olursa doğumumda yada doğumdan sonra beni görmeye gelecek bi annem yok. Babam desen evlendi 4 yıldır ayrı bi şehirdeyim kızım yerinde iyimisin nasılsın diye birkere bile evime gelmedi defalarca çağırmama rağmen bile. Hayatta insanın annesi yada babası olmayışı çok kötü. Babam çok şükür hayatta ama onun varlığını bile hissedemiyorum eşime karşı benim babam var bize sahip çıkar bile diyemiyorum çünkü oda bunların farkında.. Üzülme en azından telefon açıp annenin sesini duyabiliyorsun. Hayatta olsada keşke sadece sesini duysam o bile yeter di bana.
Nerde yaşadığın değil kimlerle yaşadığın önemli:
aynen de öyle.ailemin ve eşimden başka tanıdık kımsenın olmaması insanı yıpratıyor.
Mevzu sadece anne değil ki.Baba,kardeş,yeğen,arkadaş,eş dost hepsini özlüyorsun.Alıştığını sandığın anda birşey oluyor ve başa dönüyorsun.Örneğin; bir iftar sofrasında,bir bayram sabahında,bir düğünde ,doğum gününde,yada hastalıkta...
aklına ne gelirse...Onlardan ayrı geçen her gün acı çekiyorum
Belki eşimle ve ailesiyle güllük gülüstanlık olsam o kadar düşünmezdim.Ama onlardan yakınlık göremeyince,işinden memnun olmayınca konuşacak dertleşecek bir arkadaşın olmadığında ailenin yoksunluğuna daha çok ihtiyaç duyuyorsun.
Ne kadar güzel önemli olan doğurmak değil zaten. Merhameti olan her bayan annelik yapar. Çocukları olmayıp evlatlık edinip sanki kendi doğurmuş gibi seven koruyan kollayan binlerce insan var.Benim babamın eşi malasef babamla aramızı açtı sırf bizimle değil bütün ailemle arası kötü ve biz aile olarak birbirine çok bağlı ve düşkündük nasıl bu hale geldik bilmiyorum.Üzülüyorum annem gitti ve resmen hayatımız bir anda darmaduman oldu. Herşey o varken varmış.Allah rahmet eylesin.Çok üzüldüm.Senin durumun daha kötü farkındayım.Allah yardım etsin.Zaten baba anne gibi olmuyor.Annelerin yeri ayrı.Benim babamda binde bir arar.Ama annemle hergün görüşürüz.Bu arada benim annemde vefat etti.Üvey annem büyüttü beni. Ama ben üvey dersem günaha girerim.Allah bin kere razı olsun biçok öz anneden daha merhametli.