- 12 Ocak 2012
- 482
- 9
- Konu Sahibi eLiFGiBioLMaK
bugun canim cok sikkin. ailemi ozledim.. benden uzak olanlar diyorlar oda gurbetmi ben daha uzagim. gitmek istediginde gidemedigin heryer gurbettir bana gore.. aileme alti saat uzaklikta adini bile anmak istemedigim bir sehirde yasiyorum. daha yeni geldim ailemin yanindan hemde bir ay kaldim. ama yetmedi canim aciyor. kimseye anlatamiyorum derdimi. ben ailemi ozledim. kendi tercihimle geldim bu sehre esim ve ailesinkn yanina ufak problemler disinda cokta buyuk problemlerimiz yok aslinda. ama ben dayanamiyorum. cok sikiliyorum. yaparim zannettim ama insana gun gectikce gurbet eziyet olurmu? her gunum bor oncekinden daha da ozlemle geciyorr.. ben ne yapacagimi sasirdim esime yalvariyorum orda yasayalim diye nasip olursa yasariz diyor ama babasi ile ayni isi yapiyor ne meslek ne baska birsey bir yavrum var esimide seviyorum. bazen birak esini don annenlere desede yuregim yavruma kiyamiyorum. kendimede cunku esimle iyi anlasiyorum. ama hep bir yanim eksik. hep birseylerin eksik olduguni hissediyorum. ne yapacagim ben. cok kotuyum derdim dertmi bilmedim derdimi dertlenecek dost istedim.