Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Esimden başka kimse yok oda cok yogun calisiyor ve bu şehirde öyle bir çıkmaza gidiyorsunuz ki anlatamam asosyal oluyorsunuz Eşinizin mesleğinden dolayı kimseye de guvenemiyorsunuz kusura bakmayin
Esimden başka kimse yok oda cok yogun calisiyor ve bu şehirde öyle bir çıkmaza gidiyorsunuz ki anlatamam asosyal oluyorsunuz Eşinizin mesleğinden dolayı kimseye de guvenemiyorsunuz kusura bakmayin
Bende gurbetteyim canınızın sıkılmaması için çevre yapmanız gerekir . 15 ay oldu ben evleneli. Çok şükür bir sürü arkadaşlarım var komşularım var 55 dairelik apartmanda oturuyorum 10 tanesi ile samimiyim gider geliriz 20 kadari ile de Selam ve sabah var çok şükür . Hatta site de ki diğer apartmanlarda bile tanıdığım kişiler var.
Ben Diyarbakırda büyüdüm ailem hâlâ orda oturuyor . Her ne kadar bazı kötü niyetli kişiler yüzünden kötü tanınsa da Diyarbakır çok güzel bir şehirdir insanları çok cana yakındır . Ben çok seviyorum .
Demem o ki yeni insanlar tanımaya bakın . Eşinizin iş arkadaşlarının eşleri ile komşularınız ile iletişim kurun. İlk adımı onlardan beklemeyin kendiniz bir tabak yemek veya tatlı götürün komşunuza. Zaten uyumlu biri ise muhabbet devam eder.