• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 günlük bebekle boşanmak

Merhaba kızlar ben aslında hem destek hemde benim yaşadığım şeyleri yaşayan ve sğreci atlatan insanların bana ilham olması için yazıyorum. Ben 28 yaşındayım be 5 ve 25 günlük olmak üzere 2 kızım var. Eşimle ilk kızıma hamileliğim beri sorun yaşıyoruz ve defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde yalvarıp yakardı bende affettim ama bu sefer geri dönüşü olmayan yola girdik. Eşim bana pisikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ayrıca kumar oynuyor ve bana sürekli hakaret ve küfür ediyor. Büyük kızıö böyle bir ortamda anneme dokunma diye diye büyüdü artık bütün gemileri yakıp evden gönderdim ve boşanma davası açtım. Hiç gelirim yok daha doğum dikişlerim bile iyileşmedi ama ona rağmen anlayışsız iğrenç davranan birisi. 2. Cocugum planlı olmadı ama kıyamadım bazen öyle şryler yaşıyorum ki keşke doğurmasaydım o günaha girseydim de bu güzel 2 kızın günahına girmeseydim diyorum. Neyse bu sürecte toparlanmak ne kadar sürüyor yaşayan var mı??
İlk çocuğu travmatik büyütmüşsünüz ikinci için geç kalmayın en azından. Boşanın sakın geri affetmeyin. Aile evine dönün illaki bir iş de bulursunuz. Çok üzülüyorum böyle kadınlara ya niye bu adamları baba yapıp iyice hayatınıza sokuyorsunuz. Çocuksuz olsa boşa kurtul şimdi ömür boyu çocuk bahane edip sizi rahatsız edicek. Darp raporu da almışsınızdır umarım. Uzaklaştırma çıkarın ve lütfen cep telefonunuza KADES i indirin.

Merhaba kızlar ben aslında hem destek hemde benim yaşadığım şeyleri yaşayan ve sğreci atlatan insanların bana ilham olması için yazıyorum. Ben 28 yaşındayım be 5 ve 25 günlük olmak üzere 2 kızım var. Eşimle ilk kızıma hamileliğim beri sorun yaşıyoruz ve defalarca boşanma aşamasına geldik her seferinde yalvarıp yakardı bende affettim ama bu sefer geri dönüşü olmayan yola girdik. Eşim bana pisikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyor ayrıca kumar oynuyor ve bana sürekli hakaret ve küfür ediyor. Büyük kızıö böyle bir ortamda anneme dokunma diye diye büyüdü artık bütün gemileri yakıp evden gönderdim ve boşanma davası açtım. Hiç gelirim yok daha doğum dikişlerim bile iyileşmedi ama ona rağmen anlayışsız iğrenç davranan birisi. 2. Cocugum planlı olmadı ama kıyamadım bazen öyle şryler yaşıyorum ki keşke doğurmasaydım o günaha girseydim de bu güzel 2 kızın günahına girmeseydim diyorum. Neyse bu sürecte toparlanmak ne kadar sürüyor yaşayan var mı??
Çocuklarına sarıl onlarla birlikte her şeyin üstesinden gelirsin umarım..nakafa davası aç. Ailem inslalah destek olur. İkinci çocuğun öyle yada böyle olmuş sağlıklı ömürleri olsun. İki kardeş birbirine destek olur gelecekte. Umarım herşey gönlünüzce olur

İlginçtir sorunsuz evlilik sürdürenler de çocuk hasreti çekiyor.Tabi genelleme yapılamaz asla.Çocuklu mutlu bir sürü evlilik var.Ama eşiyle problem yaşayanlar pat diye hamile kalıyor.Sorunu olmayan bazı evliliklerde de olması için uğraşılıyor.Hayat çok garip.
Etrafımda gerçekten cok örneği var ki burada okuduklarımız da artısı. O kadar doğru bir tespit ki. Bu da hayatın cilvesi herhalde, ilginç.

Sen evlatlarının geleceği için kendi canını ve kalbini siper etmiş dikişleri bile iyileşmeden şiddet zincirini kıran çok güçlü bir kahramansın kadın olmak ne kadar zor ya bi kere daha anladım

İş güç sahibi olmadan bir cocuk bile yapmak bana normal gelmiyor ya. Tamam calismak zorunda degilsin ama bi guvendigin bi yer olmali bence ailen vs. Siz bu sekilde ve size siddet gösteren bi maldan ikinci cocuk yapmissiniz. Avantaj yasinizin genc olmasi , çalışır bakarsiniz cocuklariniza kocaniz da verir herhalde nafaka cocuklarina. Ama once su lohusa zamanlariniz bi gecsin zaten cok zor bi surec ama gecicek inşallah her şey guzel olur sizin ve kizlariniz için
Mesleğim var calısıyordum ama suan bebeğim cok küçük bırakamam bi süre beni idare edecek bi birikimimde var cok şükür ailemde arkamda ama çok küçüklükten beri devam eden ilişki sigara gibi beni öldüren bi bağımlılık olmus neyse ki kurtulucam

Büyük kızının dedikleri içime oturdu. 2. Çocuğa bir şey diyemeyeceğim plansız nasıl olur anlamıyorum. Nasıl böyle bir erkekle sevişilir, ne denir bilmiyorum ya.
Kendini düşünmüyorsan o iki kızın için boşan. Büyük kızın bu travmaları destek almadan atlatması mümkün değil ama en azından küçük bebeğin bu kavgaların ortasında büyümez.
Doğum kontrol hapı kullanıyordum yine de kaldım kızımın etkilenmemesi için çok uğraştım ama tek taraflı olmadı

(Adam zorla yapmış olabilir aile içi evlilik içi tecavüz yaşayan kadinlar var )Plansız gebelik konusuna yazmayacağım bu yüzden ben ilk.bebegimi planlı ve isteyerek hamile kalmıştım doğumda kaybettim 2 buçuk yıl korundum ve korunurken hamile kaldım yani olabiliyor
Kendi annem 36 yaşında spiralli ve hap kullanirken hamile kaldı
Bazısı da neler neler yapıyor olmuyor tuhaf bir denklem yani olan dünyaya gelmiş çocuğa da birşey demek artık faydasız kanımca

Evet yaşadığınız şeyler kolay değil Rabb'im yardımcınız olsun aileniz destek mi bu çok önemli
Çünkü desteksiz boşanmak çok zor
Çalışabilecek durumda misiniz
5 yaş 25 günlük bebek var sonuçta
Yardım edeniniz yoksa önce kadın sığınmaya gidip sonra belediye kaymakamllik yardım vs arastirin

Doğum kontrol hapı kullanıyordum yine de kaldım kızımın etkilenmemesi için çok uğraştım ama tek taraflı olmadı
Bizim bir yakınımız hem kendi hap kullanıyor hem eşi korunuyordu condom yırtılmış mi delinmiş mi ne hamile kaldı kadın 42 yaşında
Yani öyle yada böyle ihmalle yada bilmeden o çocuk olmuş artık doğmuş yani bunun üzerine konuşmak niye yaptın niye oldu demek fuzuli geliyor bana
Olan birşeyi geriye döndüremeyiz ki
Size bu konuda işte kadem e git yardım talep et
Baroya git avukat tut vs vs gibi yorumlar gelmeli bilgisi olan nerede hangi yardım a nasıl başvurulur bunu bilenlerin anlatmasi gerekiyor gerçekten yardım etmek bir kadini çocukları kurtarmaksa amaç
Asiye nasıl kurtulur da Türkan Şoray filminde kadinderneklerinin gelip resim çektirip gitmesi gibi bazı şeyler malesef
Kadın bilgili okumuş aklı başında hareket edebilen maddi manevî imkanı olan biri olsa bu adam dan dayak yermiydi bu adamın şiddetine cinsel ve fiziksel şiddet razı olur muydu ?
Lütfen bazı şeylere kendi yaşantı ve şartlarımizdan bakmayalim
İnternetten yazın boşanmış kadınlar için devlet yardımı vs inşallah
Ama dediğim gibi arkanızda duraniniz yoksa çok zor yaşamak

Son düzenleme:
Mesleğim var calısıyordum ama suan bebeğim cok küçük bırakamam bi süre beni idare edecek bi birikimimde var cok şükür ailemde arkamda ama çok küçüklükten beri devam eden ilişki sigara gibi beni öldüren bi bağımlılık olmus neyse ki kurtulucam
Bunu farketmen de çok güzel çoğu kadın yada erkek küçük yaşlarda başlayan ilişkisini duygusal açlık yalnızlık ile başlıyor bu bağımlılık haline saplantılı bir şekle bürünüyor bıraksam ne yapacağım kime gideceğim ne olacak gibi duygular içimizdeki çocuk sevgiyi böyle yanlış ilişkiler ile doldurmaya çalışıyor malesef
En iyisi kendi içindeki çocuğu sevmek ve iyileştirmeye çalışmak
Umarım bundan sonrası daha güzel olur

Keşke girmeseydiniz bu günaha evet

Sağlıklı aile ortamı sunmayan çocuk doğurmasın

ben ilk.bebegimi planlı ve isteyerek hamile kalmıştım doğumda kaybettim 2 buçuk yıl korundum ve korunurken hamile kaldım yani olabiliyor
İsmini değiştirmişsin ama mesajlarındaki mantıksızlıktan direkt kim olduğunu anladım

İlk bebeğini üzücü şekilde kaybeden hangi kadın canhıraş korunur ya
Bile isteye gebe kalmışsın işte
Bunu yazdım şimdi koca paragraf fakir edebiyatı dinleyeceğim muhtemelen…

İsmini değiştirmişsin ama mesajlarındaki mantıksızlıktan direkt kim olduğunu anladım

Çünkü psikoljim iyi değildi toparlanmak için psikolojik destek alıyordum o yüzden korunuyordum
Neden beni bu kadar hayatınızın ortasına koyduğunuzu yorumlarımi okuyup cevap vermeye çalıştığınızı anlamıyorum neden nasıl ismimi değiştirdigimi farkedebildiginizi de anlayamadım

Ben gundemim olmayan birinin nick değişikliğini farketmem mesela
Birde herkes aynı karakter ve zihin yapısına psikolojiye sahip değil kimi bebeğini kaybeder hemen bir daha hamile kalır kimi psikolojik olarak çöker ve bir daha çocuk istemeyebilir yada iyileşmeyi bekler

Mantıksız ne yazmışım yorumumda ?!
Kime ve neye göre mantıksız yada ben konuya kendi fikrimi yorumumu kimseyi elestirmeyen küçümsemedn kırmadan dökmeden yazmışim doğru yada yanlış yazdim
Siz ve diğer üyelerde okuyup geçebilirsiniz
Hakarete lüzum yok
Yok mantıksızlık yok fakir edebiyatı
Yok bizi yeme (yalan söyleme )bile isteye doğurmuşsun işte gibi suçlayıcı tavırlar
Yok nickini değiştirmissin ben kazen abiye de mune ablaya da 2 3 ay önce yazdım nick değişikliği istediğimi ve süresi varmış onu bekledik

Doğumda ölüm tehlikesi atlattım ve en az 1 sene korunmam istendi yani illaki herşeyi sırf siz inanın diye buraya yazmak kanıtlamak zorunda mıyız

Yazık ki boş ve gayesiz bir hayatınız var ki forumda sıradan birini üstelik mantıksız bulduğunuz birini nickini bile değiştirdiğini farkedecek kadar gündeminde tutuyorsun
Evet mükemmel bir insan olamayabilirim mükemmel bir hayatım çok wawww denecek bir zekam eğitimim olmayabilir buraya sırf yalnızlığımı unutmak için katıldım zaten yani o kadarda gündem edilecek biri değilim
Beni istemeyen sevmeyen mantıksız bulan göz ardı edebilir yada mesajımı okuyup yada okumadan geçebilir
Ama yok mantıksız yok fakir edebiyatı vs vs bunlara gerek yok

Back
X