• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbet..

işte baban seni sayıklıyor. kapıdasın sanıyor falan demeseydi de, çıktı maşallah çok iyi uyanmasını bekliyoruz, kendine gelince seni arayacağız falan deseydi moral olurdu sana da.
Evet öyle deseydi belki bu kadar ağlamazdım ama annemide bu yüzden suçlayamam. Normalde düşüncesiz değildir, hiç bişeyi bana hissettirmemeye çalışır, sanırım oda panikledi. Bilemiyorum.

Evet öyle deseydi belki bu kadar ağlamazdım ama annemide bu yüzden suçlayamam. Normalde düşüncesiz değildir, hiç bişeyi bana hissettirmemeye çalışır, sanırım oda panikledi. Bilemiyorum.

neyse çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. herşey biz insanlar için. bence siz işinize , bulunduğunuz şehre bağlanmaya çalışın. zamanla herşey bir düzene oturur.

neyse çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. herşey biz insanlar için. bence siz işinize , bulunduğunuz şehre bağlanmaya çalışın. zamanla herşey bir düzene oturur.
Teşekkür ederim, dedim ya eşimle iyiyiz çok şükür, ben alıştım buraya 8 ayda ufakta olsa bi çevre bile edindim. Tek problem zor zamanlarında onların yanında olma isteği.. Tekrar teşekkürler.

İş arıyorum zaten bulur bulmaz değiştireceğim.
Hastalık falan ama derken evlendim diye ailemi silmem, üzülmemem, özlememem, hastalandıklarında kafama takmamam falan mi gerekiyordu. Olgun olmak böyle bişey midir?
Ayrıca isyan etmek değildi amacım sadece fazla üzgün, çaresizdim.
Benim için aile herşeydir. Eşim bir yana onlar bir yana. Kimse için kimseden vazgeçmem, çocukluksa çocukluk.

Ben yazdiklarinizi okuyunca evlenip baska sehre gittigi icin isyan eden birini gordum yorumumu da ona gore yaptim.
Olgunluk ozlememek uzulmemektir diye birsey soylemedim ben.

Ben yazdiklarinizi okuyunca evlenip baska sehre gittigi icin isyan eden birini gordum yorumumu da ona gore yaptim.
Olgunluk ozlememek uzulmemektir diye birsey soylemedim ben.
Evlenip başka şehire geldiğim için isyan ettiğimi nerden çıkarttınız?
Zorda olsa alıştım dedim, arkadaş edindim, işe girdim dedim. Eşimle aramız iyi dedim. Özlüyorum ediyorum bile demedim alışmaya çalıştım dedim.
Tek problemim ailemden ayrı kalmak, zor anlarda yanlarında olamamktı buda (isyansa eğer) çocukluksa çocuğumdur.

Evlenip başka şehire geldiğim için isyan ettiğimi nerden çıkarttınız?
Zorda olsa alıştım dedim, arkadaş edindim, işe girdim dedim. Eşimle aramız iyi dedim. Özlüyorum ediyorum bile demedim alışmaya çalıştım dedim.
Tek problemim ailemden ayrı kalmak, zor anlarda yanlarında olamamktı buda (isyansa eğer) çocukluksa çocuğumdur.

Ben yazdiklariniza gore yorum yapiyorum diyorum. Buraya konu actiginizda sadece duymak istediklerinizin soylenecegini neden dusundunuz ki??
Neyse umarim ailenizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Babaniza da cok gecmis olsun

Ben yazdiklariniza gore yorum yapiyorum diyorum. Buraya konu actiginizda sadece duymak istediklerinizin soylenecegini neden dusundunuz ki??
Neyse umarim ailenizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Babaniza da cok gecmis olsun
Öyle bi düşünce içinde değilim sadece konuyu evliliğime bağlamanız garip.. Çünkü evlenme olgunluğuna erişemeyecek bişey yazdığımı yaptığımı düşünmüyorum. Sanki problemim evliliğim gibi yazmışsınız oysa benim problemim uzaklıktı. Evliliğimle ilgili kötü bir cümlem yok.
Neyse herkes istediğini düşünmekten özgürdür, buda sizin düşünce şekliniz.
Teşekkür ederim.

Ben tek çocuğum ve ailemden ayrıyım. 3 saat mesafedeyim ama ayrıyım en nihayetinde. Kusura bakmayın ama bana fazla dramatize ediyorsunuz gibi geldi. Anneniz babanızın yanında, kardeşiniz var. Operasyon anlattığınız kadarıyla basit bir operasyon. Siz bence fazla düşkünsünüz babanıza ki kendiniz belirttiniz bunu. Hiçkimse sonsuza kadar anne babasıyla yaşamıyor en nihayetinde. Eninde sonunda ayrılacaktınız. Eğer ayrılmak istemiyorsanız da ona göre şekillendirecektiniz yaşantınızı. Annem de kendi ailesine çok düşkün ve bilerek o memleketten ayrılmayacağı iş bulup eş seçmiş. Onun şansı yaver gitti ama benim onlarla aynı şehirde yaşama imkanım ona göre daha az. Devir şartlar değişiyor. O yüzden rahat olun. Allah babanıza şifa versin.

Öncelikle geçmiş olsun. Daha çok Yen'i sayılır 8 ay gibi bir ayrılık. 22 yıldır gurbetteyim memleketime senede bir veya iki kere giderim yada ailem gelir yılda bir. Alışıyor insan zamanla ama bazı zamanlar oluyor ki burnunun direği sızlıyor. Az önce annemi terminale bıraktım 1 aydır bendeydi eve bir girdim bomboş mis gibi kokusu hala duruyor kendimi yapayalnız hissedip ağladım.

Back
X