sevgılı arkadaslar ben sızlere cok uzaklardan yazıyorum gercı benden daha uzakta anne adayları var elbette,ben rusyadayım ve burda sartlar hıcte umdugum gıbı degıl.ben turkıyede buyuk bır hastanede anestezisttım suanda burda dil sorunumdan dolayi calismiyorum.
benim burda bazi sıkıntılarım var sızlerle paylasmak ıstedım;
oncelıkle burdakı doktorlar hala eskı moda ılaclr yazıyorlar ve hastane sıstemı yok yanı soyle ıstedıgım doktora gıdıyım benı takıp etsın gıbı
ıkıncısı doktor senı takıp edıyor ama doguma dogum evıne gıdıyorsun artık orda kım varsa o dogumunu yaptırıyor
ucuncusu cocuk rusyada nufus acısından cok degerlı oldugu ıcın gereksız ılac verıyorlar
dorduncusu zaten en kotusu ben dıl bılmedıgım ıcın hepsını sılen faktor esımle ne konustuklarını anlamıyorum ve doktorun yanına gıdınce sorcaklarımı unutuyorum
amaaa bızde bunun bır yolunu bulmaya calıstık ve rusyada faruk kunesko adında bır turk doktor bulduk oda bu sıtenın sayesınde bu bılgılerı paylasanlara cok tesekkur edıyorum eger sızde rusyadaysanız ve benım gıbı sıkıntılar cekıyorsanız yardımcı olmak ısterım.
bu sayfayı acmaktakı sebebım yurtdısındakı arkadasların bırbırlerıne destek olmaları ıcın ve dertlerını paylasmaları ıcın yalnızlık cok zor!!