- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
Yok anam ben 4 cocuklu bir ev garisiyamayni gelmis sayiliriz desenehiç sevemedim burayi. napiyon okuyonmu calisiyonmu evdemisin ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok anam ben 4 cocuklu bir ev garisiyamayni gelmis sayiliriz desenehiç sevemedim burayi. napiyon okuyonmu calisiyonmu evdemisin ?
amaaan sen daha uzakmissin turkiyeye canim yaaaaBende ingilteredeyim malasef![]()
Yukari yukarihahahaha![]()
![]()
fransanin asagisindamisin yukarisindamisin onudami bilmiyon gizzzz
![]()
evlenecektimde yoldan döndüm ama simdi tekrar o yola cikmaya çalisiyorum bakalim nasil olursa. 22 yasindayim ben. sana abla diyim o zaman saygisizlik olmasinYok anam ben 4 cocuklu bir ev garisiyamsen ne yapiyon bakim evlimisin
yakiniz o zamanYukari yukaribilmemmi bi anda cikaramadim
![]()
gel sen bize ingilisce ogret bizde sana fransiscaAyy hepinizde fransadasiniz kizlaarrr...
Oyy kiyamam kizz skma caniniBende ingilteredeyim malasef![]()
Kizz ingilizce kolay fransizca cok certefilli oluyogel sen bize ingilisce ogret bizde sana fransisca![]()
yok yaaa ingilisce zor bana goreKizz ingilizce kolay fransizca cok certefilli oluyo![]()
Gurbetin yakini uzagi olmuyor kiiz. Gözü kör olsun şu gurbetin emiiamaaan sen daha uzakmissin turkiyeye canim yaaaa![]()
![]()
Olabiler vallayakiniz o zaman![]()
belki ayni sehirdeyiz yaaaa
![]()
Ayy yok canm ben almayım fransizca cok zor yaaa. Ingilizce daha basit vallagel sen bize ingilisce ogret bizde sana fransisca![]()
Yok canim ne saygisizligi nane de bana daha kolayevlenecektimde yoldan döndüm ama simdi tekrar o yola cikmaya çalisiyorum bakalim nasil olursa. 22 yasindayim ben. sana abla diyim o zaman saygisizlik olmasin![]()
![]()
Gorusuk balim ne zaman istersen kapimiz acikkör olssuuunnnn![]()
![]()
kizlar ben isten cikiyorum eve giidiyimde oyle konusalim. bi bi bucuk saate anca yazarim gorusurukkk![]()
Simdilik oyle gorunuyorAyy hepinizde fransadasiniz kizlaarrr...
Hosgeldin canimyurtdisinda dogustan beri olan varmi buralarda bende almanyadayim :) almanyadan kimse yokmu :)
hosbulduk. ben dogma büyüme almanyadayim.. 8 aylik kizim var onunla ilgileniyorum yani evdeyim :))Hosgeldin canimben fransa dogma buyume degil 12 senedir burdayim..almanyadan da arkadaslar vardir mutlaka:)sen neler yapiyorsun?