GURBETCiLER DURAGI:)

Bonjour :)
Très bien canim. Commen allez vous?
(Sen nasilsin demek istedin :KK70: )
non probleme. Benim de bazen yazarken sarjim bittiyo. Mon aussi :KK70: :KK70:
Senin mekana gittim bir guten morgen cektim geldim:KK53:guzel ferah mekan :KK14:yanliz bi kelime bisey anlamadim yaw:KK70:arada turkce geciyoda bazen ordan baglanti kurabiliyorum yoksa nanayy:KK45:ya ben almancayi hep kaba bulmusumdur niyeyse:KK64:bide acaba yazildigi gibimi okunuyor?yoksa fransizca gibi okunusu farklimi oluyor yazilisindan?

lilililiiii tey tey tey aheyyyyyy kaygaydiri gubbak cemile'm, nasıl nasıl edelim biz bu işe nikahımızı kıysın, ünnen gelin :KK73::KK73::KK75::KK75::KK75::confused::confused::confused::confused:hoca memiş'e.
Atisan asiklara donduk gizz:KK70::KK70:ayy geberecem gulmekten:KK70:ciki ciki mercan ciki mercan :KK73::KK71:cik :KK33:cik:KK33:cik:KK33:ciki mercaaannn:KK75:le le lelee:KK73::rolleyes:hahhahaha:confused:

Senin mekana gittim bir guten morgen cektim geldim:KK53:guzel ferah mekan :KK14:yanliz bi kelime bisey anlamadim yaw:KK70:arada turkce geciyoda bazen ordan baglanti kurabiliyorum yoksa nanayy:KK45:ya ben almancayi hep kaba bulmusumdur niyeyse:KK64:bide acaba yazildigi gibimi okunuyor?yoksa fransizca gibi okunusu farklimi oluyor yazilisindan?

Yazildigi gibi okunuyor. Evet kaba. Ögrenince kulak alisiyor ama. Je t'aim Français. Siir gibi. :KK68:

aşıksan vur saza şoförsen bas gaza :confused::confused::KK4::KK4: bide geçen vicdansızın oğlu araba kullanırken çalan şarkı vardı devlerin aşkı büyük olur dımtıs dımtıs :confused::confused::confused:
Heeyaa ya daglar yerle bir olacakk:KK75:ya kiyametler kopacak yada dunya batacakk:KK75:senden oyle ayrilacagim:KK68:bende cok severim bu sarkiyi:KK5:

Screenshot_2016-01-21-19-09-34-1.webp

Back
X