- Konu Sahibi naneelimoonn
Bugun disarda islerim vardi kizlar yeni geldim eve.. nanecim sen nerelerdesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee sirinim ne ararsan varSelam hanımlar burası gurbetçiler durağından ev hanimlari durağı olmus![]()
Hosgeldin tatlimMerhabalar, ben almanyadan. Evet cok skldim. Caya gelin yaaa anlatirim, dert cok![]()
Vayy selam lingenim guzelimSelaaammmm nanem limonum neredesin napiyon bu ara dalmiyon bizim oralara:)
Aaaa nerde hemen geleyim ben öküzü gözünden tanirimVayy selam lingenim guzelimvallaa dala dala bi hal oldum
size sira gelmedi bir turlu haklisin pardon
nasilsin bakalim:)kiz odun okuz kalas ne arasan
odul toreni var yilin okuzunu sececez altin ayilarini alacaklar
sende gelsene eksik kalma
![]()
Burdayim kuzum valla bende hic firsatim olmadi geleyimBugun disarda islerim vardi kizlar yeni geldim eve.. nanecim sen nerelerdesin
Istee o sebepten diyom ya gel diyeAaaa nerde hemen geleyim ben öküzü gözünden tanirim![]()
Abla izin ne demek eti de senin kemigi de senin benimkinin, hadi bakalım beni göremeyecegim kadar bir daha yanına gider arayıp sorarmiyim onu odun , öküz yaaakizlar yilin okuzu ve kalasi odul torenine ben dee geliyoommaliyom altin sapimi
yakalarina takacam bide bide o gormeyen gozlerine pembe gozluk takacam
ee tabi gelmisken bide temiz bir dayak cekmem lazim icim rahat etmezz
izin veriyonuzmuu gizzz
![]()
Ahahahah ahah benimki bu törene bile geç kalır :/
Abla şu an çok kızgın olduğumdan öküz diyorum da odun ve kalasi tanışan benimki odun kalas yani, yeni çıktı bu ozelligiAaaa nerde hemen geleyim ben öküzü gözünden tanirim![]()
Abla bizim bu iş olursa nikah şahidi siz olursunuzIstee o sebepten diyom ya gel diyene kadar juri olursa o kadar iyi olur
bizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el at
![]()
Abla şu an çok kızgın olduğumdan öküz diyorum da odun ve kalasi tanışan benimki odun kalas yani, yeni çıktı bu ozelligi
Benimki de benim ruh öküzümIstee o sebepten diyom ya gel diyene kadar juri olursa o kadar iyi olur
bizim kizlarin smileyy le reyhan var onlarin okuzleri bi ayara sokmak lazim diyom sevabina sende bi el at
![]()
Abla benimki benim gözümü açtı şimdide kenara kaçtı, alın altın oklavalarinizi gelin odulden sonra kutlama yaparızBenimki de benim ruh öküzüm
Ondan diyom ya ben öküzü gözünden tanırım diye![]()