- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #1.021
Insallah bitanem dualarimiz seninle:)kiz buŞu anlık güzel gidiyor ablam, inşallah salı günü alacağımız haberlerde güzel olur...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bitanem dualarimiz seninle:)kiz buŞu anlık güzel gidiyor ablam, inşallah salı günü alacağımız haberlerde güzel olur...
Kiz senin okuzu diyomBilmiyorum kki abla bende merak ettimsmileyy i, Hasta drken abla ?
Bu okuz lafida adamin uzerine yapisti kaldiHeee abla öyle desene yaa :)
EEe ama kendi istedi o etiketi, odun da diyebiliriz, odunum o benim :)Bu okuz lafida adamin uzerine yapisti kaldibaska turlu taninmiyor
![]()
He hee odun kalas vs uzar giderEEe ama kendi istedi o etiketi, odun da diyebiliriz, odunum o benim :)
Birde bir öküz daha vardı, onların iş ne oldu ki bir geişme var mı ?EEe ama kendi istedi o etiketi, odun da diyebiliriz, odunum o benim :)
Kütüğe kadar yolu varHe hee odun kalas vs uzar gider![]()
Var canim okuzden bok ne varBirde bir öküz daha vardı, onların iş ne oldu ki bir geişme var mı ?
Kizzz allah beni ne yapmasin ne yazmisim la orayaVar canim okuzden bok ne variste diyom ya hic gorunmedi smileyy yakalasam soracam da yok
![]()
Kaplumbaga gibi yürüyor ama durmuyor en azindanIyim bende sukur:)buralardayim bende dolaniyomalmanca nasil gidiyo
![]()
ahahahhahah :) abla allah iyilik versin sana :) kızKizzz allah beni ne yapmasin ne yazmisim la orayayaa pardon izir diliyurim
![]()
merhaba :) hoşgeldiniz :)Bende geldim araniza herkese merhaba, Almanyadan selamlar,,
Hosbuldum cnm,,sen nerdesin evli yada bekarmerhaba :) hoşgeldiniz :)
:) ben Türkiyede yaşıyorum :) öğrenciyim daha , haliyle bekar :)Hosbuldum cnm,,sen nerdesin evli yada bekar
Ohhh ne güzel vatanimda yasamak icin neler vermezdim,,hergün dua ediyorum Rabbim bi kapi ac esimle dönelim diye insallah kabul olur geliriz,, üniversitemi??:) ben Türkiyede yaşıyorum :) öğrenciyim daha , haliyle bekar :)
Amin inşallah, kabul olur duanız :) evet üniversite okuyorumOhhh ne güzel vatanimda yasamak icin neler vermezdim,,hergün dua ediyorum Rabbim bi kapi ac esimle dönelim diye insallah kabul olur geliriz,, üniversitemi??