GURBETCiLER DURAGI:)

:KK70: evet almanya'yadayim. Vallah artik takicam. Ev isi bitmiyor anliyorum iyi tatiller diyeyim :-) ben de kendimi evime adiyacam artik. Iyi bir ev hanimi degilim. :/ artk recel yapmak , yogurt mayalamak vs istiyorum. Hem vakit gecer evde
Hihi ;) yapabildinmi reçeli yoğurdu? Evde durmak bana göre değil toprağım ya, plan yapamıyorum resmen. ÇamaşırA bi el atacağım simdi, ondan sonra yemek. Ne yapacağımı da bilmiyorum ya.

Is guc, lisanin pesinden kosturmaktan hal kalmiyor. Kiz bildirimi ne yapcan topigine gir bak millet gelir, cayim hazir olsun sil, supur:KK53:
Allah iyilik saglik versin kusum;)

Valla sende haklisin :KK53:degilmi ya bir silip supureyim :temizlik:cayimi demleyeyim:KK50:ee bide sana borek acmak gerek kuru cayi sevmessin sen:hamarat::p

Screenshot_2017-08-06-19-55-26-1.webp

Hadi kizlarr caya buyurun tavsan kani bunlar:KK53:

Screenshot_2017-08-06-19-54-50-1.webp

Eee tabiki ikramsiz olmazz :kk77: kanadali35 kanadali35 hadi bakalim tam senlik bu sofra kusum:KK53:
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin kanka buyur:KK15: Mazef Mazef sadicim sensiz olmaz:KK54:@NIKITA aaynaa aaynaa TopraKahveBob TopraKahveBob basbelasiyim basbelasiyim hadi kizlarr buyurun:KK50:

Back
X