C
cemrem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi cemrem
-
Cemrem sen Gurbetci Kösesi acarsinda ben hic gelmemmia.s
Siirin cok güzel balim, aksam aksam gözlerimi yasarttin tatlisimsenağlama
Bende cok özedim Türkiyemi. Ne yazikki bu sene izine gidemiyorumsenağlama, sizler benim yerime doya doya gezip, selam götürün Vatanimiza.
Hadiyin Gurbetciler Toplanalim burada
cemrem ellerine, yüregine saglik tabiki bunlari hepimiz yasiyoruz ve yasayacagiz ME MUTLU TÜRKÜM DIYENE bu bir sereftir.sevgiler canim
canim benim sirin cok güzel cok duygulu emgine yüregine saglik :teselli: hayat her herde güzeldir yeterki istemeyi bilelim eger mutluysan mutlu olmayi basara rabiliyosak topragimizi anamizi babamizi tabiki özlüyoruz icimiz sizliyo gürbeti dert edinmeden yasamaliyiz yoksa hayat cekilmez olur ben evlenirken anneme sormuslar kizini nasil verceksin uzak memlekete nasil dayancan annem kismet demis mutlu olsun huzurlu olsun o bana yeter yakinimda olsa mutsuz olsa ona dayanamam demis :çok üzgünüm:herkes kaderini yasarmis ben burda olmaktan memnunum esimi cok seviyorum 16 senedir :asigim: anlatmak istedigim kendimize dert etmeden yasamayi ögrenmeliyiz 3 hafta sonra türkiyeye gidiyorum alah nasip kismet ederse izin zamani hepimiz nasil heyacanlaniyoz nasil mutlu oluyoz bunuda hic bir seyle kiyaslayamayiz gidicek olan arkadaslarada allah yolarini acik etsin :1hug:cemrem sen nasilsin her sey yolundami canim kendine iyi baka.s.
Kizlar nereye kayboldunuz,,,, Yoksa izin telasiniz basladimi,,,,
Ahhh o tatli telaslar,,,senağlamasenağlama halinizden haberdar edin,,,
Öpüldünüz a.s.a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?