• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam bayanlar hepinize iyi pazarlar türkis hosgeldin aramiza

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz türkis hosgeldin

cok tesekkürler kizlar.o gün mesaji yazdiktan sonra bekledim kimse cevap yazmadi.aslinda herkes kapaliydi.mesajlarinizi bu gün gördüm.hos bulduuuuuuk.

selam bayanlar hepinize iyi pazarlar türkis hosgeldin aramiza

selam cansu ne yapiyorsunuz bugün
biz birazdan bebek görmeye gidecez
yarin isterseniz gelin oturalim oku ama
ben yinede tl acarim sende okuyunca tl ac ok
kiz batu gelmez oldu biktimi burdan :roflol: :roflol: :roflol:

♥ 2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar

iyi gecelr bayanlar emine batu bikarmi sizden hic

baynalar hepnizin yeni yili kutlu olsun 2009 da tüm güzellikler sizlerle olsun herkesin allah gönlüne göre versin,.sevdikleriyle huzurlu mutlu bir yil diliyorum,birde su ekonomik kriz bitse herkes icin iyi olacak

yeniyil10036ik8.jpg

[/B]

slm arkadaslar nasilsiniz herkesin yeni yilini kutluyorum saglikli mutlu nice senelere insallah

iyi gecelr bayanlar emine batu bikarmi sizden hic

baynalar hepnizin yeni yili kutlu olsun 2009 da tüm güzellikler sizlerle olsun herkesin allah gönlüne göre versin,.sevdikleriyle huzurlu mutlu bir yil diliyorum,birde su ekonomik kriz bitse herkes icin iyi olacak

aaane bileyim kiz kacgündür gelmiyoda

selam kizlar dün aksam nasildi emiy benim cocuklarin biri sustu biri basladi sinir ettiler beni demekki 2009 da hep sinirli olacagim

iyi akşamlar kızlar!a.s.nasılsınız?ben yeni yıla uyuyarak girdim siz neler yaptınız?:sm_confused:

slm arkadaslar nasilsiniz cansucum haklisin valla benimkide kucaktan inmicek demekki

iyi aksalra derin kiz yeni yila uyuyarak ghirilirmi tüm yil uyurmussun simdi sen bizde cocuklar kudurdu

selam kizlar nabersiniz iyi hafta sonlari

iyi gecelr bayanlar gezmekten geldim simdi bir bakaiym dedim yatiyorum by

Back
X