- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
-
çok güzel anlatmış Gül bu arad benim ismimde Gül.Bende gurbetdeyim.Kendim azeriyim.4,5 ay önce anne oldum.Ne kadar mutlu da olsan hep bir yanın eksik kalıyor....inşallah en kısa zamanda giderim memleketime...
offf gurbet of:a015:türkiyedeolsaydim en azindan ayda bi giderdim yanlarina :çok üzgünüm:ama yurt disinda olunca senede yada 2 senede 1 anca gidebiliyorum kusu altin kafese koymuslar yinede vatanim demis,turkiyedekiler cok sanslisiniz
evet hürremcim kismette varmis,artik telde yada intden hasret gidermeye calisiyorruz,iyi haberlerini aliyim oda yeter bana,:1hug:
amin hurremcim amin,cümlemizi.teknoloji nasilda ilerlemis deilmi ne kadar güzel bellimi olur ilerde birde isinlama diye bi yöntemde cikarirlar:roflol::roflol:
bende gurbetteyim canım ailemden ayrıyım görev icabıyla ve temmuzda anne olucam uzaklık çok zor gerçekten hamile olduğumu göremioyolar internetten konuşyoruz ama canlı gibi olmuyo çok özlüyorum gerçekten...
zinedelacim ayni seyleri paylasiyoruz demekki,int felan desekde yanindaki gibi olmuyor malesef.demek temmuzda dogum yapiorsin insallah saglicakla alirsin bebisini,bende gecen sene temmuzda yapmisdim dogumu bi kizim olmusdu,ama malesef dogduktan 4 ay sonra bize veda etti melegim:a015: onu o kadar özlüyorumki bilemessin.Allah herkezin bebegine uzun ömurler nasip eder insallah...
zinedelacim ayni seyleri paylasiyoruz demekki,int felan desekde yanindaki gibi olmuyor malesef.demek temmuzda dogum yapiorsin insallah saglicakla alirsin bebisini,bende gecen sene temmuzda yapmisdim dogumu bi kizim olmusdu,ama malesef dogduktan 4 ay sonra bize veda etti melegim:a015: onu o kadar özlüyorumki bilemessin.Allah herkezin bebegine uzun ömurler nasip eder insallah...
canım temmuz annesisin demek... ne güzel... rabbim sağlıkla kucağına almayı naib etsin....
gurbet gerçekten çok ama çok zor...bazen kuş olup uçası gelir insanın... sevdiklerinin yanına konup,hasret giderip ,öpüp koklamak ister ama yollar uzak...kuş olamayız...uçup konamayız...rabbim böle uygun görmüş.... ne kadar gurbette kalacaksın....görev icabı demişsinde;devamlılığı var mı... yoksa geçici bi süre mi?
teşekkür ederim hürremcim inşallah az kaldı walla:)eşim asker canım daha çok seneler dışarlardayız memleketimize en son tayin isticez izmirliyiz ikimizde eşimle yani anlayacağınız daha çok seneler warrrrrrr ama napalım bunada şükür herkes yerinde ii olsun ii olduklarını bilelim yeter...:çok üzgünüm::1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?