GURBETTE BEBEK HASRETi

Meraba arkadaslar bende yurtdisindan konuyu gorunce yazayim dedim.. Dua her kapiyi acar herseyi nasip eden Rabbimiz degilmi sonucta O nasip edicek birseylerde vesile olacak hayirli bir zamanda bizlere ana olmayi nasip etsin InsAllah.. ben 7 aylik evliyim ve duzensizlik var hemde biraz daha bekleyip duzene girmesini istiyorum.. Allahim sizlerin ve benim dualarimi kabul edip vakti zamaninda o guzel duyguyu bizlere yasaticaktir suphesiz.. Allah yar ve yardimcimiz olsun..

aminc canim... Daha 7 aylik evlisin, hic boyle seylere kafani yorma canim, c=ins. adetyin duzene girer, onlar kucuk seyler canim evliliginin tadini cikarmaya baka sennnn

Merhaba arkadaslar!

Konunuzu görür görmez bende yazayim dedim! Allah insallah bütün anne olmak isteyenleri anne yapar.
Hergün dualarim artik , hayirlisi olur herseyin insallah diyorum. Ben 36 yasinda ve almanyada yasiyorum. 4 senedir evliyim, 2 senedir cocuk sahibi olmak istiyorum. Yasim ise geldi geciyor bile.
Ben almanyada dogma büyümeyim,bütün ailem burada,türkiyeyi sadece tatillerden biliyorum. Bizim sorunumuz benim tüplerim kapali. Esimde problem yok. Biz burada 2 tüp bebek ve 1 dondurulmus denedik, tabiki hepsi negativ. Inanmassiniz ama artik okadar yoruldum ki anlatamam. Tüp bebek dince bir agirlik basiyor bana. Okadar cok istiyorumki anne olmayi, allah insallah bir gün benimde yüzümü ve sizlerinde yüzünü güldürür. Benim demek istedigim. Ben buranin doktorlarina hic ama hic güvenmiyorum artik.Her gittigim Doktorlar farkli seyler söylüyorlar. Simdik yaza dogru Istanbulda düsünüyoruz, esimin israri yüzünden. Arkadaslar hepimiz insallah bir gün bebislerimizi kucaklarimizda olur.

Seni o kadar iyi anliyorumkia rkadasim ebnimde ikinci tedavimden sorna oyle olmustum, Tup bebek kelimesini bile duymak ebni irgalamay baslamisti ama sonra dusunce canim ya bu cozumde olmasa, ne yapardik diye sukrediyo insan. o kadar coka rastirdim o akdar cok kisi ile tanistimki, 6 inci yedince denmesinde cocuk sahibi olan ve duzgun bir problem olmadi halde, o yuzden nasip saglik, maddiyat el verdikten sorna .. rabbim nasip ettikten sorna ins. bizlerede nasip olur... Turkiye'de tabiki canim git ama en ay bir-iki ayligina gitmeye calis... en azindan sonuc'u aldiktan sorna kese'yi gorene kadar kal canim,,,, Benim'de iki tecrube gecti Turkiyede basimdan yurtdisi diyince bazen kisa protokol uyguluyolar, uzun protokol'da gerkse zamanin kisitli oldu icin ona cok dikkat et canim, benim Turkiye'deki iki denemede kisa protokol uyguladialr... Simdi dorduncu donrulmuslar'la tedavi goruyorum Canada'da ve bir ay oldu dogum kontrol ahpi kullaniyorum, dunde gobekten ignelere basladim, nasip olursa Nisan 6 transfer tarihim, Turkiye'de benim ikinci tedavi dondulmuslarla olmustu 34 gunlugune gitmistim, sonuctan bir hafta sonra aysadim ulkeye donmustum,,, burda daha farkli... sana en uygun tedavi seklini iste kesinlikle, butun raporlarini ayninda gotur.. simdiden merkezlerle iletisime gec, Maya tup bebek merkezi'ne ben burdan dondululmus emriyo raporumu gonderdimki, uc tane emriyo secsinler benim icinki bakiyim burdaki doktorla ayni embriyolarim tercih etcekelr, cok guzel ilgilendiler ve ayni sonuclarla donuler bana, rabbim ins. nasip eder bus efer olduki olmadi... Ya Memorial yada Maya aklimda olanlar...

Selam silanaz.....

Insallah bu sefer sende hersey yoluna girerde bebegini kucagina alirsin.
Maya tüp bebek hic duymadim birazdan netten arastiririm. Benim düsündügüm yer Brüksel tüp bebek. Oranin doktoruyla yüz yüze burada görüstüm, bana 60% verdi ve 2 hafta yeterli dedi. tabiki dogrumu yanlismi bilmiyorum. Konusmamda zaten demistim, fazla zamanim yok diye. Bende IMSI yapilacakmis öyle tavsi etti. Aslinda tekrar türkiyeye gidip bir kac merkezdende fikir almayi düsünüyoruz. Insallah bu sefer tutarda ............ Artik olsun diyorum, insallahhhh
uzun protokolle kisanin ne farki var????
Burada ben galiba uzun protokoll gördüm...

Selam silanaz.....

Insallah bu sefer sende hersey yoluna girerde bebegini kucagina alirsin.
Maya tüp bebek hic duymadim birazdan netten arastiririm. Benim düsündügüm yer Brüksel tüp bebek. Oranin doktoruyla yüz yüze burada görüstüm, bana 60% verdi ve 2 hafta yeterli dedi. tabiki dogrumu yanlismi bilmiyorum. Konusmamda zaten demistim, fazla zamanim yok diye. Bende IMSI yapilacakmis öyle tavsi etti. Aslinda tekrar türkiyeye gidip bir kac merkezdende fikir almayi düsünüyoruz. Insallah bu sefer tutarda ............ Artik olsun diyorum, insallahhhh
uzun protokolle kisanin ne farki var????
Burada ben galiba uzun protokoll gördüm...

Vallahi canim bende Bruksel tup bebek ilk defa duydum ama %60 sans vermesi sasirtici ve umutlandirici, hayirliisi cnaim iste ben buna kiziyorum guzelim burda sordunmu kesinlile demiyolar su kadar sanisin var diye... 2 hafta kesinlikle yeterli degil seni hemen trasnferden sonra donersen belki ama yinede yetmez canim yani anlamadim... iste bence o doktor sana en az bir ay dese daha guven verici olurdu, tabiki arastir.. kisa protokol ile uzun protokol arastirdinmi baya farki var... yasa, infertiliy nedenine gore degisiyor bende hic problem olmadi icin uzun protokol tercih ettiklerini soyledi cunku kisa protokolde ilaclarin dozu yuksek bende asiri yumurtlama sonuc olarakda OHSS'ye sebep oluyor... Ama uzun protokol bayan'da problem olsada daha cok tercih edilen bir yontem cunku uzun sureli kan degerleri hormonlar takip edilip daha duzenli ilac tedavasi uyguluyabiliyorlar... Hayirliisii bakalim....

Merhaba Silanaz!

Insallah senin bu seferde tutarda tükiyelerle ugrasmassin, hep positiv düsünkü, positiv olsun...
Evet ben doktorla görüstügüm zaman demistim fazla iznim yok diye, ama kendisi demisti bana 2 hafta yeterli diye. Bilmiyorum artik nasil olacak.... Hem ben diyorumki olacagi varsa Allahim nasip ettiyse olur... Benim bir tanistigim bayan vardi, tam 10 yildir ugrasiyorlar cocuk sahibi olmaya... Cok tüp bebekde denemislerdi. Simdik kendisi 3 aylik hamile ve normal yollardan oldu.. Yani bir mucize dediler.
Allahin isi iste.

Merhaba Silanaz!

Insallah senin bu seferde tutarda tükiyelerle ugrasmassin, hep positiv düsünkü, positiv olsun...
Evet ben doktorla görüstügüm zaman demistim fazla iznim yok diye, ama kendisi demisti bana 2 hafta yeterli diye. Bilmiyorum artik nasil olacak.... Hem ben diyorumki olacagi varsa Allahim nasip ettiyse olur... Benim bir tanistigim bayan vardi, tam 10 yildir ugrasiyorlar cocuk sahibi olmaya... Cok tüp bebekde denemislerdi. Simdik kendisi 3 aylik hamile ve normal yollardan oldu.. Yani bir mucize dediler.
Allahin isi iste.

Boyle mucizeleri duymasak daha da onemlisi Rabbimin hikmetlerini, halimiz ne olurdu acaba canim, benim INS. bu sefer olccak arkadasim allah ansip ederse, benim Turkiye'de yeniden tup bebek icind egilde ins, yavrumla gezmeye, annane dede, ziyaretine gitmek nasip olurr... Dondurulmuslara 4 kez deneme sansim var rabbim ins, hic turkiye' ye gitmeye gerek kalmadan ansip eder... Burda 5 gun blast embriyo donurduklari icin 2'li yada tek'li dondulmus 12 embiyom var Kanunen 2 tane Canada ama benim dorduncu denme oldu icin doktor Uc tane yapilmasi icin izin aldi... NISAN 6 buyuk gun kardesim Nisan 20 daha buyuk bir gun hersey yolunda giderse.. Rabbi dilerim seninde islerini yolunda gitmesini, hayirli merhametli insanlarin eline dusup hic aci cekmeden evlat kucagina almayi ansipe eder...

Aminnnnnnnn arkadasim aminnnnnnnn........
Insallahhhhh.........

Senin yas kacti ??? Calisiyormusun???? Kendinden biraz bahsedermisin???

Aminnnnnnnn arkadasim aminnnnnnnn........
Insallahhhhh.........

Senin yas kacti ??? Calisiyormusun???? Kendinden biraz bahsedermisin???

Merhaba canim ben 24.5 yasindayim... Anaokul ogretmeni olmak uzereyim, haziran'da diplomami aliyorum ins. Aslen Trabzon'luyum ama 2 yasinda geldim IStanbul'a,hayatimin 19 yili Itanbul'da gecti sonra asik oldum, evlendim Canada'ya geldim, 6 yillik evliyim... Evlendim gunden beri anne olcam gunu bekliyorum... HAyat guzel , Mutluyum ama bir bebisim olsam mutluktan ucarim herhaldee.... Gurbetciyiz, vatan aile, arkadas, es dost ozlemi bitmiyorrr hele bu donemde insan cok ariyor sevdigi inslari cevresinde.... EEee birazda sen anlat bakalim sekerim :53:

Back
X