Siz kendi işinizde mi başka işte mi çalışacaksınız
Şahsen bekleme imkanı varsa eylül de çocuk kreşe siz işe diyeceğim
Ama kreş 1000 tl iş 1300 tl ise bir sene daha kendin bak arada iş yerinde eşine yardım et sigortan bir sene eksik olsun diyeceğim
Gurbet derken yurtdışı mı?
Çocuk en azından 4-5 olana kadar dükkanı eşiniz tek idare edemez mi?
Bebekkresleri en güzeli, hem çocuğa güzel eğitim veriliyor hem dikkat ediliyor, saatleride belli, bence bırak yuvaya ne kV ni yor ne kendini üz, eğer gerekiyorsa kreş sonrası kV denden rica edersin arada bir bakar.
Bende kusura bakmayın ama bu Gelinleri anlayamiyorum. Kadın kendi çocuklarını büyütmüş zaten bırakında rahat nefes alsın , yurtdışından hertürlü imkan var onları kullan. Kimse kimsenin çocuğuna bakmasin, zaten memnun kalmayacaksin, git ver krese
Şöyle ki, çalışan kadın olarak bebek bakımıni kV ustlense bile yemek temizlik misafir düzen vs derken çok yorulursunuz. Siz neden evden ayriliyorsunuz eğer halledilecek birsey bırakın kV yemekdi çocuk bakiydi ilgilenen siz de dışarıda çalışın nefes alırsınız biraz.
Ama halledilemeyrcek kadar büyük bir mesele ise para hesabını iyi yapmanız lazım. Çocuğa göre ayarlamalisiniz herseyi.
Çakışmak zorunda değilseniz oturup bebeğinizi büyütün derim.
hiç bir yönden rahat değil kvdeyle hayatta oturmam. Ne kadar iyi olursa olsun hiç mi sevişmıyorsunuz genlcer:) yan odada kayinpeder yatarken nasil oluyor buYani şöyle söyleyeyim öyle kavgamiz falan yok ama hep alttan laf sokmaları var ayrımcılıkla var kp hep eşimi sorumsuzluk la suçlayıp bizi mutsuz etmesi var varda var akıl sağlığını açısından ayrı bir eve çıkmaya ihtiyacım var
hiç bir yönden rahat değil kvdeyle hayatta oturmam. Ne kadar iyi olursa olsun hiç mi sevişmıyorsunuz genlcer:) yan odada kayinpeder yatarken nasil oluyor buyikanmasi ayri dert evin icinde kukla gibi. benim cocugumuda kvde yetistirmesini istemem acikcasi. krese yazdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?