gurbette olan gelinlere soruyorum...

melekmelok

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3
2
1
37
merhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

ben de 2 ayda bir gidiyorum 1 hafta kalıyorum. 6 saat mesafedeyim. bence ideal

merhaba kızlar 1,5 yıllık evliyim. Ailemle aramda 2 saatlik bir yol var. Ben İstanbul ailem trakyada oturuyor. arabamız yok. şuanlık çalışmıyorum. evde sigara sararak eşime destek olmaya çalışıyorum. gurbette olan güzel gelinler sizce aileme ne kadarda bir gitmeliyim. eşim 2 ayda bir gönderiyor 1 hafta kalıyorum. sizce normalmi yoksa azmı siz nasıl yapıyorsunuz. bu aileyi görme konusu baba evinden çıktıktan sonra ne kadarda bir olmalı cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
her aileye göre degişir bence iyi iki ayda bir hafta.

Benim ailemle ramada 14 saat var ogretmenim ve kasimda 10 gün somestrda 15gün mayista 10 gün ve agustosta 1ay kalmaya giderim yanlarkna yalniz bu yil hamile oldugumdan sadece somestrda 21gün gttim nasipse haziranda doğumumu orada yapicam mayistan eylule kadar da orada kalicam benim ailem 2 saat uzaklikta olsa sanırım 15gunde bir hafta sonları gjdersdm cok da gurbette sayilmazsin

Ben olsam o kadar yakınken daha sık ama daha az süreli giderim. Örneğin 20 günde bir bir haftasonu gibi.
Şuan uzaktayım yılda iki kez gidip uzun kalmayı planlıyorum. Ama çocuklar olmasaydı yine uzun kalmayıp daha sık gitmenin yolunu arardım.

bence normal ama özlediğinde git tabi. çok abartmamak lazım çünkü artık kendi evimiz kendi ailemiz oluyor baba evi daha geride kalıyor normal olan bu. bende iki saat uzaktayım 2 ayda bir canım isterse giderim

Ben arada 1840 km varken.manisaliyim hakkarideyken.öğretmen olduğum icin subat tatilinde ve yazin 15er gün kalirdim.simdi 7saat mesafedeyim yine ayni.bence sizde cocuk olana kadar 2 yada 3 haftada bir hafta sonu gidin dönün.evlilige kendi evinize alisin.

Bende iki saatlik uzaktayım. 15 günde bir eşimle gider haftasonu kalır döneriz. Bazen onun işi mesaisi vs. Olur ben tek gider dönerim

2 saatlik mesafeye mi gurbet diyorsunuz? Siz gurbet görmemişsiniz. Zira istanbul'da 2 saatlik yollara işe gidip gelen var her gün. 2 saat hiç bir şey değil, gurbet hiç değil. Kafaya estikçe günübirlik oturmaya gidip gelinebilecek bir mesafe. 2 ayda bir gitmeye gerek yok. Ben olsam kafam estikçe gider gelirim.

Şanslıymışsın 2 ayda bir 1 hafta da olsa görüyorsun ne güzel.Gurbet diyince bende yurt dışındasın sandım.BEN YURT DIŞINDAYIM YA SENEDE BİR YADA İKİ SENEDE BİR GÖRÜYORUM.HATTA 3 SENE GİTMEDİĞİM BİLE OLMUŞTU.

Ailemle aramda 2000km var. Sen gurbetteysen benim Mars'ta falan olmam lazım. :işsiz: Her neyse. 2 saat mesafe varmış. Özledikçe gidebilirsin. Onlar da gelebilir. Sonuçta bir otobüs biletine bakar. Bu kadar programlı olmaya gerek yok.

Back
X