- 11 Aralık 2018
- 42.602
- 264.765
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım okulun güvenliğine dair endişeleriniz var sanırım. Bir de bizim zamanımızda velilerin okula girmesi yasaktı. Öğrenciler kendi yemeklerini kendileri yerdi. Bu kurallar esnetildiyse çocuğunuz yemeklerde kendisini yalnız hisseder. Keşke bu kadar esnek olmasaymış.Şehir merkezi olunca insan korkuyor yalnız bırakamam
Ay yok canım ya gene başka yerde yaşarım orda yaşamak istemem 21 yaşına kadar hayatım burnumdn gelmş psikolojik olarak toparlanmam yıllar sürmüş biriyim babam yüzünden. Memlekete tatile de annem ve kardeşlerim için gidiyorm burnumdn geliyor her yazCanım başta anlaştık diyorsun ama Allah'ın emri değil ki bu değişebilir...onun ailesi ilgisiz ve ilgileniyorsa onun şehrinde yaşamanızın ne anlamı var....
Ayrıca sen istersen babanı ve yengeni kendinize karıştırmayabilirsin...
İşin birde çalışan kadın olup eşin memleketinde yanlızlık çekme gibi bir yönü var... yazık değil mi sana
Bu kadar yıl onun memleketinde oturdunuz artık seninkinde oturun...
bence oyle arasi gidip yemek yedirmek yeni nesil ev hanımı velilerin cıkardığı bir moda.
bizim zamanımızda kimse okula gelip yemek yedirmezdi.
simdi kuzenime bakiyorum cocugu 3. sinif hala ogle arasi gidip kizina yemek yediriyor.
hatta orada veliler grup kurup cocuklari alip etraftaki donercilerde hep beraber cocuk yediriyorlar.
kuzenime sordum her veli mi geliyor oglen arası diye. calisan veliler gelmiyor bizim icinde evden cıkmaya bahane iste dedi.
bence cocugunuzun yanina beslenme koyun oglen arasi acsin kendisi yesin.
Anladım canım...Ay yok canım ya gene başka yerde yaşarım orda yaşamak istemem 21 yaşına kadar hayatım burnumdn gelmş psikolojik olarak toparlanmam yıllar sürmüş biriyim babam yüzünden. Memlekete tatile de annem ve kardeşlerim için gidiyorm burnumdn geliyor her yaz
Yok maalesef küçük bi şehir yemekli devlet okulu yok. Okulönceis öğrt.olduğum için yanımda götürdüm. Diğer öğretmnlerin eşleri merkezde ilgilebiliyorlar çocuklarıylaİmkan varsa özel okul
Hem aklınız kalmaz hem dil vs öğrenir
Lakin özel okul vs olan şehirde tam gün yemekli devlet okulu da vardır
Evime gelen yardımcının kızı mahalledeki okula gidiyor öğlen okulda yemek çıkıyor veriyor parasını kız okulda evde yemediğini bile yiyor diyor
Belki bizim şehir Büyükşehir diye ama gündelik işte çalışanlar dahi çocukları öğlen alıp eve getirmiyor
Bir de bu seneye kadar kreşe mi gitti Nasıl çözdünüz bakım işini
Diğer öğretmenlerin çocukları vs nasıl
Belki büyük bir dert gelmeyecek size ama evlat olunca dert ediyor insan. Gurbetteyim eşimin memleketinde. Eşimin ailesi ilgisiz ilgilenebilecek olanlar çalışıyor zaten. Kızımn ilkokulu şimdiden kafamda sorun olarak dönüp duruyor. Öğle arası yanında olamayacağız eşim uzak bi kasaba ortaokulunda bende köy okulunda öğretmeniz.
Aşağıdakilerdn hangisi mantıklı sizce
-Evimizin olduğu semt iyi değil baya sıkıntılı bu yüzden iyi bi semtte kiraya çıkıp öğlen yemeği için bakıcı bulmak
-Özel okula göndermek
-Çalıştığım köy okuluna götürmek ki semtimden daha problemli bi okul
-İyi bir okula verip oturduğum yerden bi bakıcı bulup her öğlen yemek yedirip yanında durmasını sağlamak ki bunun için birini bulmak zor gibi.Servis alsa götürebileceği bir akraba da yok o taraflarda.
Semtim ve çalıştığım okul gerçekten çok kötü arkadaşlar küçümsemek olarak algılamayın başarı olayını geçtim ahlak ve terbiye olarak çocuklar maalesef çok kötü.
Özel okul. 2 çocuk annesi birisi olarak söylüyorumBelki büyük bir dert gelmeyecek size ama evlat olunca dert ediyor insan. Gurbetteyim eşimin memleketinde. Eşimin ailesi ilgisiz ilgilenebilecek olanlar çalışıyor zaten. Kızımn ilkokulu şimdiden kafamda sorun olarak dönüp duruyor. Öğle arası yanında olamayacağız eşim uzak bi kasaba ortaokulunda bende köy okulunda öğretmeniz.
-Evimizin olduğu semt iyi değil baya sıkıntılı bu yüzden iyi bi semtte kiraya çıkıp öğlen yemeği için bakıcı bulmak
-Özel okula göndermek
-İyi bir okula verip oturduğum yerden bi bakıcı bulup her öğlen yemek yedirip yanında durmasını sağlamak ki bunun için birini bulmak zor gibi.Servis alsa götürebileceği bir akraba da yok o taraflarda.
Semtim ve çalıştığım okul gerçekten çok kötü arkadaşlar küçümsemek olarak algılamayın başarı olayını geçtim ahlak ve terbiye olarak çocuklar maalesef çok kötü.
Belki büyük bir dert gelmeyecek size ama evlat olunca dert ediyor insan. Gurbetteyim eşimin memleketinde. Eşimin ailesi ilgisiz ilgilenebilecek olanlar çalışıyor zaten. Kızımn ilkokulu şimdiden kafamda sorun olarak dönüp duruyor. Öğle arası yanında olamayacağız eşim uzak bi kasaba ortaokulunda bende köy okulunda öğretmeniz.
-Özel okula göndermek
Şaştım kaldım öğretmenler ne yapıyor bu aralarda? Nöbetçi vs kalır benim bildiğim göz kulak olunsun diye, olunamıyor mu?Anladım canım...
O zaman ne yap yap kızını öğleye arası asla okulda bırakma, gidip alıp eve getirip, ilgilenip geri götüren birini bul... bir öğretmen olarak söylüyorum "öğle arası çocukların kötü alışkanlıklar edinmeleri için en müsait zaman dilimi"