canım yaaa..allah yardımcın olsun.bende ailemden uzakta yaşıyorum ama neyseki aynı ülkedeyiz.ve gerçekten çok zor eşinle aynı istikamette ilerleyememk aynı hayalleri kuramamak ama inan erkelerin çogu böyle kadını ellerinde hissettikleri an sahibimizmiş gibi davranıyorlar ne yapacagız bilmiyorum hele birde cocuk olunca daha da zorlasıyor.ailelere birşey söyleyemiyoruz onlarda üzülmesin diye..kelin ilacı olsa başına sürermiş diyecegim keske birşeyler yapabilsek bu durum için
Allah yardimciniz olsun cok kotu bi durum bu.. Bende evlendikten sonra Turkiyeye yerlesmeyi dusunuyordum ama bir anda vazgectim :)
Esinizle oturup konusmayi deneseniz, ornek gostererek anlatsaniz icinde bulundugunuz durumu olmaz mi?
canım mutluyum yalanlarını zaman zaman hepimiz söylüyoruz ben öyle büyük bir aşkla evlenmiştimki ama eşim asker olduğu için cok gezecegimizi düşünerek ailem istemeye istemeye evlendim.onunda bana sevgisinden şüphem yoktu hala da yok ama zaman geliyor kendimi nasıl harcamışım diyorum.çok şükür ben calısıyorum ama o bile yetmiyor bazen alıp başımı gitmek istiyorum.sorun su ki eşim cok relax.belki benimde oluyor hatalarım ama an geliyor böyle rahat bir adamla hasta ruhlu bir adamla nasıl evlenmişim diyorum ikimizin hayata bakışları bazen okadar farklı oluyorki.tanıyamıyorum onu malesef hepimizin derdi de bu galiba..sabredecegız canım boşanma gibi bir durumun yoksa sabır tek care
oturuyorum saatlerce anlatıyorum.. seni anlıyorum diyor.. 2 saat tam istediğim gibi hayat yaşıyoruz, sonra yine başa dönüyoruz..
artık mücadele etmek de istemiyorum.. gücümün tükendiğini hissediyorum.. ayrılalım o zaman, ben senle yapamıyorum desem ona da hayır ben sensiz yapamam diyor..
Isiniz zor gercekten, Allah yardimciniz olsun ama ailene kizma cunku onlar daha kucuksun deselerdi kucuk degilim diye inatlasirdiniz :)
kesinlikle haklısınız.. zaten demişlerdi ve ben de inatlaşmıştım.. şimdi keşke beni dinlemeselerdi diyorum..
Kaderinize boyle yazilmis demek ki kendinizi bu yuzden uzmeyin, esiniz Azerbeycana tasinmaz mi diyecegim ama hic zannetmiyorum :)
Siz tekrar i$ hayatina donseniz, onu da mi kabul etmez? Ama bence mutlaka birilerine anlatmalisiniz utanmadan. Doktorunuza anlatin evdeki sorunlari, onlar bunun icin var unutmayin :)
Bencede mutlaka yardim alin ailecek gidin daha iyi olur... Insallah cabucak bi cozum yolu bulursunuztaşınır, o da istiyor ama düzenimiz altüst olur.. tekrar iş bul falan zor..
onu kabul ediyor da iş bulamıyorum.. Türkiyede insanların neden okumadığını anlıyorum artık.. çünkü ne kadar fazla okursan o kadar işsiz kalırsın.. eşim diyor sen doktora yaparsan işçi olarak bile almazlar seni artık söyleyim :)) en iyisi diplomanı yırt diyor :))
aslında bugün psikiyatrise gitmeye kararlıydım, ama eşime oğluma hediye alayım derken vaktim kalmadı.. yarın mutlaka gitmem lazım, kendi başıma işin içinden çıkamıyorum..
aslında eşim de diyor aile terapistine gidelim diye, kabul etmiyordum ama artık kararımı verdim, mutlaka gitmeliyiz..
taşınır, o da istiyor ama düzenimiz altüst olur.. tekrar iş bul falan zor..
onu kabul ediyor da iş bulamıyorum.. Türkiyede insanların neden okumadığını anlıyorum artık.. çünkü ne kadar fazla okursan o kadar işsiz kalırsın.. eşim diyor sen doktora yaparsan işçi olarak bile almazlar seni artık söyleyim :)) en iyisi diplomanı yırt diyor :)).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?