Gurbetteyim ve çok daraldım

oyaebrar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
53
0
46
Gaziantep
gurbrtteyim ve yapayalnız ama bir sürü insanın içinde yalnız kalmak çok zormuş.gün boyu evdeyim ve çok sıkılıyorum.kitap okuma yarışı yapcak ingilizce çalışcak arkadaşlarım olsun istyrm ama herkes bi çeşit eşim de sabah çıkıp akşam geliyo.tek tesellim karnımdaki bebişim onunda gelmesine daha ç.ok var napabilirim :95:

Bulunduğun bölgede kurslar oluyor mu kurslara katıl
Hem böylelikle aynı kafadan arkadaşlar da edinirsin

eşinin arkadaşları yokmu onların eşiyle tanışsan....
kendin yürüyüşe çık tak kulaklığını dinleye dinleye....
hobi oluşturabilirsin kendine bebek şekeri fln yapmaktan başlayabilirsin mesela
:97:

ama nasıl yapılıyo neler lazım çok güzel bir fikir tşkkr ederim

ama nasıl yapılıyo neler lazım çok güzel bir fikir tşkkr ederim

google da bebek şekeri yapımı yazıp aratırsanız gerçekten çok güzel tarifler bulabilirsiniz. tek tek hangi malzemeler gerektiği aşama aşama nasıp yapıldığı anlatılıyor.

ayrıca kitap okuma yarışı yapmak isterseniz buradan dabu yarışı yapabiliriz. dürüst davranırız olur biter. mesela ben elif şafak'ın aşk adlı kitabını okuyorum şuan 38. sayfadayım. (utanarak söylüyorum bilgisayar başında oturmaktan elime almadım. eşim uyandıktan sonra da evi silip süpüreceğim. bakalım akşama da teyzesigil geliyorlar onların yanına gideriz geceye kadar okuyamam galiba. ama elime alayım kesin seni geçerim

bebişini öp şekerim. bir bebişi bile olmayan benim gibiler ne yapsın.biz iyice yalnızız.

Canim gurbnetteyim deyince hemen atladim bende gurbetteyim cünkünerde yasiyosun belkide cok yakinizirdireger daha yeniysen cok sikici olabilir kendi zevk aldigin seyleri yap once kurslara git dil kursu ,dikis kursu,yemek kursu falan yani ilgini ne cekiyosa artik arkadasin dedigi gibi yürüyüse cik,birileriyle karsilasir tanisirsin bu tur seyler genelde cocuk parklarinda olur.Bide bu dönemde kimseden medet umma oncelikle kendi icinde halletmen gereken bi olay .Hep kitam okumak icin birilerine gerek yok kendinle yaris sende .Mesela ben tr ye gittikce kendime 3-5 kitap mutlaka aliyorum bu yazda aldim ve nerdeyse hepsi bitti bile .Bebisinde olunca zaten zaman nasil gecicek anlamicaksin.

ırakta yaşıyorum.inş. dediğiniz gibi olr

inş.tez zaman da sizinde olur elif şafak aşk harika bir kitap ben onu okurken dünyada değildim sanki çok etkilenmişitm şimdi de elif şafak bit palas okuyorum bu da güzel ama aşk kadar etkilemedi beni.öllee çok hareketli bir karakteriniz var gibi geldi maşallah çok güzel.önerileriniz içinde tşk.ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…