Merhaba, bir çok başlık var başka başlık altına yazmıştım aynısı kopyalıyorum ve tekrarlıyorum. Bir ay önce Doç. Dr. Gürcan ASLAN ' a burun ameliyatı oldum ve yalnızca kendisiyle ilgili tecrübelerimi paylaşmak adına hesap açtım. Çünkü doktor seçiminin ne kadar zor olduğunu gördüm. Kendisine teşekkür ederek başlamak istiyorum, herkes gibi benim de endişelerim vardı, çok araştırdım bir çok doktora muayene oldum, ama Gürcan Beyle görüştükten sonra hemen ameliyat günümü aldım. Burnumda kemer, burun ucunun düşmesi ve eğrilik vardı. Ameliyatım gayet başarılı geçmiş ve ağrı sızı hissetmeden uyandım. Ayrıca tamponlar silikon ve delikli olduğu için gayet rahatnefes alıyordum. Dürüst ve samimi olarak yazıyorum en ufak bir sıkıntım olmadı. Tamistediğim gibi yüzümle uyumlu, estetik ama doğalgörünümlü bir burun çıkmış sevgili doktorumun elinden. Merak edenler Gürcan Beyin instagramhesabından yaptığı bugün tarihli paylaşımını izleyebilirler.
Görüşmeden karar vermeyin derim, kendisine güvenen ve başarılı bir doktor. Yardımcı olduysam ne mutlu, iyi günler :)