Gurcistanda Donasyon ile Hamile Kalanlar

Gurcistan ekonomi olarak hem daha uygun fiyatlı biz kendiliğinden hamile kalamayan anne adayları için de bir ışık...
Kıbrıs gibi sadece kimliginizle oraya da geçiş yapabiliyorsunuz.lütfen daha önceden tecrübeli arkadaşlar varsa bize yardımcı olsunlar ???
Önemli iki ayrı klinik var biri batumivf biri de atlasıvf.kafam çok karışık ?? Yok mu daha önceden tedavi olan arkadaşlarımız ???

Merhabalar canim bende kibrista 2 kez donasuon yaptirdim yani 2 kez kazik yedim ilkini dunyada yaptirdim dr berk beydi ikinciyi yakin dogu unuversite hastanesinde yaptirdim bu hastane hayatimda gordugum en igrenc bir hadtaneydi doktoru burcu ozbakirdi yanliz kizlar bizim hayallerimizi caliyorlar daha dogrusu bizi hayattan kopariyorlar hepsi sana para para gozuyle bakiyorlar kibrisin hepsi 500 bin eurodan basliyorlar haberiniz olsun gurcustanla konustunuzmu canim ne kadar soyluyorlar .benim hic kimseye guvenim kalmadi bizleri yasamaktan kopardilar kolaymi kazaniliyo bu paralar sira geldi ac kaldik herseyden kistik bir evladimiz olsun diye ama onlarin derdi para rabbim boyle insanlari en yakininda buldursunki belki bizim acilarimizi bi nebze farkederler tabiki vicdanlari varsa

Evet çok haklısın arkadaşım anlıyorum seni hepsi seni birer müşteri gibi görüyor..
Evet gurcistanda iki klinik var bu işlemi yapan ama ben bi tanesine daha fazla isindim ve biraz da olsa güven verdi bana diğerine göre..Evet kibrisla da görüştüm hatta gittim de ama para tuzağı gibi geliyor bana artık..
Gurcistan dolar üzerinden ucretlendirme yapıyor..ben şu an yaşadığım şehirde çok iyi bi doktor buldum çok şükür tup bebek tedavisine başladım..denemek istiyorum olmazsa eğer başarısız sonuclanirsa ondan sonra bakicam artık..
Rabbim kucagimizi bos bırakmasın canm..

Merhaba canim gorustugunuz doktorun adi ne canim fiyat ne kadar ben cok aradtirdim gurcustana giden yok cok fazla aslinda benim doktorumda beni gurcustana gonderiyordu ben doktoruyla gorustum rizeye gittim yinede icimden oraya gitmek gelmedi kazik yiycem ya kibris cok felaket yavrusu icin nereye isindiysa oraya git insallah olumlu sonuc alirsin ben bittim artik 2 defa denemek hem maddi yonden hem manavi yonden ama siz kimimle gorustunuz fiyati bana yazarsaniz sevinirim akliniza takilan soru varsa sorabilirsiniz 2 defa kazik yiyince insan akillaniyo

bende 2 yumurta donasyonu yaptırdım kıbrısta sonuç alamadım. İlki normal donasyon ikincisi yumurta donasyonu+CGH testi uygulaması oldu. Saglikli embriyoların %80 gebesin dediler! Gel görelim ki sonuç negatif transfer mi yapmiyorlar oyuna mi getiriyorlar ben anlamiyorum

Merhaba ,
Gürcistanda hangi klinikte yaptınız donasyonu , doktorunuz kimdi acaba,
bende oraya gitmeyi düşünüyorum bilgi verirsseniz çok sevinirim.

siz bahçecide mi yaptırdınız? cgh testi ne oluyor?

Kıbrıs hastalarına para gözü ile bakıyor 46 yaşındayım 2 yumurta donasyonu yaptırdım ikisinde olumsuz ilki 6 haftalık düşük ikincisi kimyasal gebelik sonuç olarak spermlere bahane buldular tamam dedim yumurta ve spermde sizden olsun 2 Side en sağlıklısı ya yeterli bir çocuğum olsun malesef ki bu da olumsuz 5 haftadan sonra ilerlemiyor ve nedense dönörden toplanan yumurtalar 5 güne hep 3 adet kalıyor 4 olmuyor neden 4 olursa 2 kez ikişer adet yumurta koydurma şansınız var ama hep 3 deniyor birkerede 3 adeti koyuyorlar onlarin gözünde herşey para senin duygularını düşünen yok arayıp soran yok malesef ben böyle durumlarla karşılaştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…