- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi _Citlembik_
-
Merhaba bende gurgan klinikte dun transferimi yaptirdim yumurtalarimi da orda toplattirdim guzel bir yer guler yuzlu ekipleri insallah olumlu sonuc alirsiniz
Merhaba tedaviniz hangi aşamada sonuç mu bekliyorsunuz?Benim de Gürgan klinikte transferim oldu sonuc bekliyorum.Rabbim her birimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahMerhaba kaçıncı denemeniz. Ve hangi işleçler yapıldı. Dondurulmuş embiriyo transferi mi yoksa taze transfer mi yapıldı
Merhaba tedaviniz hangi aşamada sonuç mu bekliyorsunuz?Benim de Gürgan klinikte transferim oldu sonuc bekliyorum.Rabbim her birimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Cumartesi transferim oldu.Iki tane 5.gün embriyosuBenimde dün transferim oldu. 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transferim oldu. Sizin hangi gün ve hangi kalite
İnşallah bu beklemeler hayırla sonuclanır.Hepimiz pozitifleri görürüz Allahın izniyleBenimde dün transferim oldu gürgan klinikte beklemedeyiz
Cumartesi transferim oldu.Iki tane 5.gün embriyosu
Almanya da 3 negatif denemem var .Normalde 4.deneme ama Gurganda ilk:)Kaçıncı denemeniz. Kaç yumurta oluştu. Birde taze transfermiydi. Benim cumartesi yumurtalarım toplandı belkide karşılaştık :)
Almanya da 3 negatif denemem var .Normalde 4.deneme ama Gurganda ilk:)
21 yumurta olustu evet taze transfer di.Muhtemelen karşılaştık öğlen gelmistik :)
Rica ederim dilediğini sor lütfen.17 tanesi döllendi.5.güne 8 tanesi devam etti.2 tane transfer edilsi. 6 tane 5.gün embriyoyosu 1 tane de döllenemeyen yumurta donduruldu.Gonal F 300 le basladim sanırım 6 kutu bitti.yumurta toplamaya bi kac gün kala cetroite (yumurta kenliginden catlamasn diye koruyucu)kullandm.prednol glukopaj (antidiabetik)coraspin.transferden sonrada kan sulandırıcı igne verdiMaşallah 21 yumurta harika. Dondurulmuşta kalmıştır muhtemelen kaç tanesi döllendi. Birde kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl. Benimde 2. Denemem çok endişeliyim onun için bu kadar soru sordum aynı merkezden olunca kusura bakmayın
Estofem ve jel de varMaşallah 21 yumurta harika. Dondurulmuşta kalmıştır muhtemelen kaç tanesi döllendi. Birde kullandığınız ilaçlar ve dozları nasıl. Benimde 2. Denemem çok endişeliyim onun için bu kadar soru sordum aynı merkezden olunca kusura bakmayın
Rica ederim dilediğini sor lütfen.17 tanesi döllendi.5.güne 8 tanesi devam etti.2 tane transfer edilsi. 6 tane 5.gün embriyoyosu 1 tane de döllenemeyen yumurta donduruldu.Gonal F 300 le basladim sanırım 6 kutu bitti.yumurta toplamaya bi kac gün kala cetroite (yumurta kenliginden catlamasn diye koruyucu)kullandm.prednol glukopaj (antidiabetik)coraspin.transferden sonrada kan sulandırıcı igne verdi
Bilinen bir sebep yok.Daha önce 2 kez taze bir dondurulmuş denemem oldu.Bir kez kimyasal gebelik yasadm onun dışında hamile kalamadım.Embriyo kalitesi iyiydi bilinen bir sorun yoktu.Almanyada neden tutunmadigina dair bir araştırmaya gitmediler.Gurganda mayıs ayında histereskopi yapıldı ufak bir yapışıklık.varmış düzeltildi rahme çizik atıldı .bir de trasferden önce doğurganlık aşısi yapıldıTutmaması için hiç bir sebep var mı. Çok güzel yumurta sayın maşallah. Daha önce hiç düşüğün filan var mı
Bilinen bir sebep yok.Daha önce 2 kez taze bir dondurulmuş denemem oldu.Bir kez kimyasal gebelik yasadm onun dışında hamile kalamadım.Embriyo kalitesi iyiydi bilinen bir sorun yoktu.Almanyada neden tutunmadigina dair bir araştırmaya gitmediler.Gurganda mayıs ayında histereskopi yapıldı ufak bir yapışıklık.varmış düzeltildi rahme çizik atıldı .bir de trasferden önce doğurganlık aşısi yapıldı
Amin inşallah. Rabbim bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün.İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.Belirti pek yok.İlaç cok kullandığımız için bunların yan etkiside olabilir diye dusunuyorum.Sadece dün sağ kasığımda bir batma hissettm derinde ama belli belirsiz.Inşallah pozitif sonuç olur. Bende doğurganlık aşısı istedim ama 1 tane negatifim olduğu için yapmadılar. Daha çok negatif denemesi olanlarda yapıyorlarmış. Sizin hiç belirtiniz var mı. Bugün 5. Gününüz sanırım
ben hiç tüp denemedim ilk defa deneyeceğim histereoskopi yapalım demişti doktor her ihtimale karşı sağlama almak için nasıl bir işlem acılı mı kaç günde iyileşirim histeroskopideBilinen bir sebep yok.Daha önce 2 kez taze bir dondurulmuş denemem oldu.Bir kez kimyasal gebelik yasadm onun dışında hamile kalamadım.Embriyo kalitesi iyiydi bilinen bir sorun yoktu.Almanyada neden tutunmadigina dair bir araştırmaya gitmediler.Gurganda mayıs ayında histereskopi yapıldı ufak bir yapışıklık.varmış düzeltildi rahme çizik atıldı .bir de trasferden önce doğurganlık aşısi yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?