gürgan clinik tupbebek yaptıran varmı

bende bir kez yaptırdım sonuç olumsuz oldu.senin tutmuş galiba senin adına sevindim biraz anlatırmısın sorununuz neydi ...

yok belgin hanım yanlış okumuş olmalısınız 2 denememim ikiside başarısız oldu eşimdede bendede altta yatan bi sorun yok dr herşey normal diyor ama nasip demekki 3. denemem yakın sizin sorununuz ne ? umarım gönlünüzdeki olur en yakında siz yine aynı cliniğemi gideceksiziniz? yada araştırdığınız yada bulduğunuz bi clinik varmı paylaşırsanız çok sevinirim bende araştıyorum çünkü

arkadaşım bizim sorun azospermi şimdilik bekliyoruz ikinci deneme için ama kısmet allahım herkesin gönlüne göre versin iyi haberlerini duymak dileğiyle...

ben görüşmeye gittim doktorla görüşmek paralı dediler sizi yetkilimizle görüştürelim dediler o arkadaşta doktorunu öle anlattıki muayene olacağım varsada olmam dünyada tek bilmem kaç derneğin başkanı hacettepede dekan ayın yarısında yurt dışında dedi şimdi buradaysa kesin benim yumurta toplamamda yurt dışında olur o sebeple ben kimle başladıysam o doktorun bitirmesini isterim..

Back
X