- 4 Aralık 2020
- 12
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi hulyapoyri
Geçen sene liplift yaptırmak için doktor ararken Gürsel Turgutu buldum . Gittim bana sana yapmam dedi tamm dedim ama senin burnun yanlış yapılmış burun ameliyatı olman lazım dedi aklımda hiç yoktu bi kere olmuştum zaten. Öyle bi psikolojiye soktu ki beni olmak zorunda hissettim zaten çok değişik bi r pkolojisi var adamın. Ben güvendim bi anda para bulmaya çalıştım falan hiç planlamamıştım çünkü bayada indirim yaptı bana baya yani nerden kapı açtı nereye düştü resim göstermesi istedim ikinci gittiğimde bi tane resim gösterdi hiç öyle yaptığı bi burun yok zaten ben nasıl inandım nasıl güvenip ameliyat oldum haşa anlamıyorum . Ameliyatta gözüm yandı korneam yırtıldı hayatımın en büyük acısı diyebilirim asla açmıyorum yanmış çayır çayır gözlerim kan çanağı her yerim mor resim atabilirim isteyen okursa tabi kalbiniz kaldırırsa . Doktor beni göz doktoruna Bile göndermedi damla verip geliştirdi ben bağırdım beni göz doktoruna götürün diye ağladım doktor bile şok beni görünce beni oyle eve yolladı ama ben ölüyorum özel doktora gittim başka bizi aşar bu deyip araştırma hastanesine gönderdiler günlerce tedavi gördüm mahkemeye verecektim canımla uğraşmaktan onuda yapamadım zamanla kapandı kornea yırtığı yanıklar geçti. Ama burnum nasıl derseniz ucu aşağıya bakan büyümüş bir burnum var yüzde en önemli şey burun bu konuda gerçekten uzmanlaşmış kişilere çok düşünerek olun sonuçları ağır oluyor . Resimde ekledim ben yandım siz yanmayın