Gürültü kirliliği

Less-is-More

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
21 Nisan 2018
8.221
30.283
548
36
Su bangir bangir gezen secim arabalarindan biktim artik. Biri geliyor biri gidiyor, cocuk uykusundan sicriyor surekli. Hepsinin secim sarkisini ezbere biliyorum artik. Bu sacma secim propagandalari, gurultu kirliliginden baska birsey degil. Turkiye disinda yasayan arkadaslara soruyorum, oralarda da durum boyle mi? Yedinci katta oturmama ragmen resmen evimin icinde caliyor o sarkilar. Ben bunlari surekli surekli dinlemek zorunda miyim? Bitsin artik ya.

Seçim şarkısı gene iyi ben muhtar adaylarından bıktım her akşam sabah kapı mı çalar yahu!!!

Seçim şarkısı gene iyi ben muhtar adaylarından bıktım her akşam sabah kapı mı çalar yahu!!!
O da fenaymis. Bizim de kapiya genc bir cocuk gelmisti. Secim anketi yapiyormus. Bana cumhurbaskanligi seciminde kime oy verdiniz diye soruyor. Sanane dedim ya. Iyice suyunu cikardilar. Bitse de kurtulsak artik.

Balkanlardan bildiriyorum , burada boyle birsey yok mahvederler valla adami
Basbakanin sitesinde oturuyoruz biz , dun aksam 10 dakika sadece 10 dakika onlarca insan geldi kapiya , bagirdilar cagirdilar protesto edip sessizce gittiler
Meger basbakan kendisine 1400 eur tutarinda mont almis onu protesto etmisler
Kapida da sadece 2 tane polis duruyordu koruma amacli , kimse kimseyi rahatsiz etmemeye itina ediyor burada , buyrun sizde gelin , guzel bir kacis olur

Balkanlardan bildiriyorum , burada boyle birsey yok mahvederler valla adami
Basbakanin sitesinde oturuyoruz biz , dun aksam 10 dakika sadece 10 dakika onlarca insan geldi kapiya , bagirdilar cagirdilar protesto edip sessizce gittiler
Meger basbakan kendisine 1400 eur tutarinda mont almis onu protesto etmisler
Kapida da sadece 2 tane polis duruyordu koruma amacli , kimse kimseyi rahatsiz etmemeye itina ediyor burada , buyrun sizde gelin , guzel bir kacis olur
Ne guzel, huzur iste ya. Oyle cok buyuk bir sehirde yasamiyorum ama yazin dugunu, secim zamani secim arabalari, asker eglencesi vs. hiiiiiic bitmiyor. Gurutlusuz gunumuz nadir. Keske imkan olsa da gelebilsek.

Siteye hergün başka partili geliyor araba bangır bangır sitede bağırıyor dün davul zurna seside vardı balkondan taşlamak istiyorum
Hak ediyorlar cidden. Yani o araba oyle gezince ben ona bakarak mi oy verecegim, bu nasil bir cahillik. Surekli bir govde gosterisi. Sanki secim degil, festival duyurusu yapiyorlar.

Hak ediyorlar cidden. Yani o araba oyle gezince ben ona bakarak mi oy verecegim, bu nasil bir cahillik. Surekli bir govde gosterisi. Sanki secim degil, festival duyurusu yapiyorlar.
Nasıl güzel parkımız vardı bütün oyuncaklar sökülüp yerine abuk sabuk işe yaramaz şeyler taktılar bana abuk sabuk şarkı dinleyeceğime o parkı düzelte ben güveneyim dün gidip söylücektim eşim yollamadı çocuğu mapıs damlarında doğurma dedi :anne:

Ne guzel, huzur iste ya. Oyle cok buyuk bir sehirde yasamiyorum ama yazin dugunu, secim zamani secim arabalari, asker eglencesi vs. hiiiiiic bitmiyor. Gurutlusuz gunumuz nadir. Keske imkan olsa da gelebilsek.
Maalesef turkiyede insana saygi yok , zaten baskalarina saygi duyan bir toplum olsaydik medeni bir toplum olurduk
İnsallah bir gun.. ne diyim

Nasıl güzel parkımız vardı bütün oyuncaklar sökülüp yerine abuk sabuk işe yaramaz şeyler taktılar bana abuk sabuk şarkı dinleyeceğime o parkı düzelte ben güveneyim dün gidip söylücektim eşim yollamadı çocuğu mapıs damlarında doğurma dedi :anne:
Keske soyleseydiniz. Benim calistigim okulun karsisinda da cok guzel bir park vardi, ogrenciler ogle arasi gidip orda oturup yemek yiyorlardi. Orayi da yikip taziye evi yaptilar. Ölü yatirim bu oluyor demekki :) gecen gun dersin ortasinda bangir bangir muzik calip acilis toreni yaptilar. Belediye baskanimiz bizi dusunuyor sagolsun.

Bizim evin altındaki dükkanı seçim bürosu yaptılar
Seçim şarkısına razıyım bari mi melodisi var
Bunlar hoparlörden birbirleriyle konuşuyorlar
:bicak:

Allah allah burda niye öyle bişeyle karsılaşmadım
Bi de yasaklanmıştı sanki o secim arabaları yada ben mi öyle hatırlıyorum.

Back
X