İnsanların kendi evleri icinde ne yaptıkları kimseyi ilgilendirmiyor, ama buna ortak olmak zorunda degiliz. Ah uh sesleri arasında huzurla uyayabilenlerin sıkıntıları büyük olsa gerek. Benim evime kadar sesi gelen, bana ait olmayan, tolere edilemeyen, sürekli yapılan gürültü benim kisilik haklarıma saldırıdır. Yan komsunun ne zaman calıstıgını, kacta isten geldigini, hangi müzigi dinledigini, ne zaman sevistigini, hatta ne zaman oyun oynadıgını biliyorum, bilmek zorunda mıyım?
Camasır makinesi gürültüsü normaldir, sabah saatinde gece vaktinde calıstırılması degil ama. İnsanlar bunu ayırt edemeyecek kadar yerlesik hayat kurallarını algılayamıyorlar, adeta gecmisteki ataları gibi medeniyetten uzak haldeler.
Sizi de anlıyorum. Maalesef kendisi gibi düsünmeyen herkes kara. Başa gelene kadar kimse anlayamaz. Bu konuyu yadırgayan olduklarını söylemenize sasırdım , onlara da ah uh sesleri arasında uyumaya calısmalarını, hatta ne güzel sevisiyolar diye sevinmelerini tavsiye ediyorum. Size de sabır dilerim.. Yan komsunun müzigi acma saati 10 dk gecikti, basına bir sey mi geldi acaba, endiselenmiyor degilim.