- 25 Temmuz 2019
- 3.833
- 10.845
- 158
- Konu Sahibi Pembekoala35
Tatlım biraz baskın olmazsan daha çok ugraşırsın üst komşunlaYok soyleyemem onunla muhattap olmak istemiyorum.bi kac defa evine davet etti gitmedim.cok tuhaf biri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım biraz baskın olmazsan daha çok ugraşırsın üst komşunlaYok soyleyemem onunla muhattap olmak istemiyorum.bi kac defa evine davet etti gitmedim.cok tuhaf biri
Öncelikle böyle birşey olabilir hatta olduHerkese iyi aksamlar
Benim derdimde ust komsum.sagolsun 3 yildir evimden nefret ettirdi.defalarca uyarmama ragmen hali sirkeleme,balkon şişlerini hortumla yikama,evindeki butun çopu balkonuma atma ve en onemlisi asla bitmek bilmeyen gurultu.surekli gurultu var sanki evde koşu yarismasi var.gece 1 de temizlik yapiyor ama ne temizlik sanirsin parkeleri sokuyor.defalarca uyardim aam nafile hala ayni.ne guzellikten anliyor ne sertlikten.
Artik ona alistim ama kafama taktigim konu baska.benim alt komsuma bu sesler gidiyor mu?cunku bizden bilmesini istemem samimiyetimiz olmadigi icin soramiyorum da.boyle bisey olabilir mi
evsahibi mi yoksa kiracı mı orda? evsahibiyse taşınmaktan başka çareniz yok..Yonetim uyariyor herkes ondan sikayetci.ev sahibi oldugu icin pek bisey yapmiyorlar
Bende artik gurultuyu gectim alt komsuyu dusunuyorum.gecen gece msj atti bende bizden degil dedim ama hic inanmadi gibi.Öncelikle böyle birşey olabilir hatta olduGeçen sene Ramazan’da yönetimden alt komşumuzun bizi şikayet ettiğini öğrendik nedeni iste yüksek gürültü ve eşya çekme sesleri demiş gayet medeni bir şekilde aşağıya indik biz iki kişi yaşıyoruz çocuk yok ve senenin 4 ayı yurt dışındayız nasıl olur böyle birşey falan... Bu arada benim de üst komşum şikayetlere birebir uyuyor fakat biz eşimle oturup ses dinleyen tipler değiliz umursamadık açıkçası. Oysa alt katımız benim üstümdeki sesi duyuyormuş nasıl binalarda oturuyorsak artık
![]()
Bizimde vardi oyle bi komsu.Laftan anlamiyodu.Sizde ona yapin. Ben semaver yakip evini dumana bogmustumHerkese iyi aksamlar
Benim derdimde ust komsum.sagolsun 3 yildir evimden nefret ettirdi.defalarca uyarmama ragmen hali sirkeleme,balkon şişlerini hortumla yikama,evindeki butun çopu balkonuma atma ve en onemlisi asla bitmek bilmeyen gurultu.surekli gurultu var sanki evde koşu yarismasi var.gece 1 de temizlik yapiyor ama ne temizlik sanirsin parkeleri sokuyor.defalarca uyardim aam nafile hala ayni.ne guzellikten anliyor ne sertlikten.
Artik ona alistim ama kafama taktigim konu baska.benim alt komsuma bu sesler gidiyor mu?cunku bizden bilmesini istemem samimiyetimiz olmadigi icin soramiyorum da.boyle bisey olabilir mi
Bu aralar aynı dertten muzdaribim.Hem üst hem de yan komşumdan.Üst komşum gece 4 gibi bir şeyler çekip duruyor.Taban üstümüze çökecek sanki.uykumuzdan uyanıyoruz.yan komşum ise çığlık çığlığa bağırıyor.Sırf bu sebepten dubleks eve taşınacağım.En üst katta olursam belki bu gibi problemleri yaşamam diye umut ediyorum.Apartman girişine gerekli uyarıyı tatlı bir dille yazın eşek değillerse anlarlar:)Herkese iyi aksamlar
Alt kat komşunuzla samimi olmasanız da kapısını tıklatıp durumu izah edin.Herkese iyi aksamlar
Ben artık alt komşumu umursamıyorum canımBende artik gurultuyu gectim alt komsuyu dusunuyorum.gecen gece msj atti bende bizden degil dedim ama hic inanmadi gibi.
‘Cinsel tatmin sesleri’ yazınca ‘sen tatminsizsin ondan rahatsız oluyorsun’ cular gelmemiş hayret.. benim de maalesef histerik bir komşum var da, malum duvarlar da ince..Bende de var bu komsu belası. Evde ayin yapıyormus gibi bögürtü, yüksek ses metal müzik, kendi kendini cinsel tatmin sesleri, histerik anlamsız kelimelerle an an bagırması. Resmen tımarhane yanınızda gibi. Bu sürecte psikolojik olarak cok yıprandım. Bir yere tasınmadan once bir sekilde komsuları iyi arastırmak ve apartman kurallarına uymayanların ciddi yaptırımlarla karsı karsıya gelebilecegi bir yer olması lazım. Maalesef bizim ülkede bu zor. En iyisi tasınmak desen komsunu secemiyorsun. Ben yıprandım, oluruna bıraktım. En yakın sürede tasınıcam. Alt komsunuza gidip böyle sesler geliyor üstten siz de duyup rahatsız oluyor musunuz diyin. O da oluyorsa azıcık da insansa davranıslarını düzeltir.