Gürültülü kaykaycılar

Prensescann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2017
4.791
3.004
133
41
Arkadaşlar bizim evin karşısında bol bir alan var , kaykaycı gençler hep orada toplanıp kaykay yapıyorlardı , hiç boş kalmaz o alan , düne kadar sıkıntı yoktu , dün orta bir platform konmuş , gençler kaydıkça çok yüksek ses çıkıyor
Daha doğrusu sürekli o platformda kayıyorlar dünden beri
Sanki inşaatın içinde kalmışız gibi camları da kapatsak o sesler eksik olmuyor evin içinden ,
O platform olmasa normal kaykay Sesleri taktuk onda sıkıntı yok
Ama platform dan inanılmaz sesler çıkıyor ve bir dakika bile boş kalmıyor
Bugün de bir enerji içeceği firması oraya ses sistemi kurmuş , hem müzik hem kaykay Sesleri hem hoparlörden gençleri yönlendiriyo
Hamileyim ve inanılmaz geriliyorum bunca sese , dünden beri kafa beyin kalmadı , o alana yakın dört binayız , yani bizim sitenin hemen yanında bu alan
Bu konuda kime başvurmalıyım nasıl kaldırırlar o kaykay platformunu ordan ?

Evim otoban kenarı. Günde 50 tane tırın lastiği bomba patlar gibi patlıyor, asla kesilmeyen araba seslerine hiç değinmiyorum bile. Ben otobanı nereyi arayarak kaldırtabilirim sende bana çözüm önerisi getir bakalım. Bırakın eğlensin çocuklar bence ama siz bilirsiniz.

Belediyeyi bi arayin yarin sabah. Cevre sehircilik bakanliginin sikayet hatti var oraya sikayet edin. Sikayet olunca islem uapiyorlar eskisi gibi degil artik

İmza toplasanız belki bir tek siz rahatsız değilsiniz. Gerçi kaykaycilar ne yapsın onlarda kayacak yer arıyordur

Nereyi başvurmasınız gerektiğini bilmiyorum ama baya eğlenceli bir yermiş orası gencler açısından :) tabii sizde haklısınız 7 /24 o ses cekilmez inşallah bi çözüm bulunur.

İmza toplasanız belki bir tek siz rahatsız değilsiniz. Gerçi kaykaycilar ne yapsın onlarda kayacak yer arıyordur
Zaten kayıyorlar hep ama bu platform sesi katlanılanılacak gibi değil
Bi de enerji içeceği firması akşama kadar gürültü kıyamet
Evimde bu sese maruz kalmak zorunda değilim diye düşünüyorum
Eğlenmek istesem eğlence mekanına giderim

Taşının bence başka çözüm yolu olacağını sanmıyorum. Sonuçta spor da önemli ve çocuklarımızın asosyal olmaması açısından sosyal medyadan koparak dışarıda gezip tozması ve spor yapması çok önemli.
Çocukken arkadaşlarla oyun oynarken ses çıkarıyoruz diye sürekli bize bağıran bir amca vardı o geldi aklıma

Seninki ile onunki bir değil. Izni varmi bakalim orda stand açılmaya. Bos arazi sonucta. Ben polisi arar o sikayet ederdim sahsen. Eglencekler diye evimde oturamiyacakmiyim.

Seninki ile onunki bir değil. Izni varmi bakalim orda stand açılmaya. Bos arazi sonucta. Ben polisi arar o sikayet ederdim sahsen. Eglencekler diye evimde oturamiyacakmiyim.
Öyle olmaz bide hakaret etmeliydin eksik olmuş o mesaj. Ne bu şiddet bu celal arkadaşım?

Öyle olmaz bide hakaret etmeliydin eksik olmuş o mesaj. Ne bu şiddet bu celal arkadaşım?
Sen her cevap verdiğin kisiye hakaret ediyorsan bilemem. Fikirleeimizi hakaret etmeden belirtince zekaniz almıyormu nedemek istediğimizi. Illa yorum yaparken sebeklik mi yapalim, alinmayin yanlis anlamayin diye.

Oradaki platform için izin alınmış mi? Izinliyse bahsettiğiniz 4 apartmandan rahatsız olan kişilerin imzalarını toplayıp belediyeye gitmelisiniz sanırım. Yada bir arkadaş telefon numarası vermiş arayıp bir danışın anlatın derdinizi eminim yol gösterirler yada çözüm ararlar. En azından çevre sakinleri için alana giriş sınırı getirilir. Öğle saatleri sessizlik filan sağlanır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…