Gurumumu çiğneyip eşimle iletişime geçmeli miyim ??

herkese merhaba..
Bu ara arda arda konu açtığımın farkındayım ancak herşey üst üste geldi.Sizlere birşeyler danışmak bana iyi geliyor.Şuandaki durumumuz şu ki; bilenler vardır belki eşimle son yaşadığımız birikimler vs.sonucu tartışmıştık birçok sebeplerden ötürü onu evden gönderdim..

2 haftadır ayrıyız hiçbir iletişimiz yok şuan.Annesi çocuğumuza bakmaya devam ediyor bu arada.O yüzden onunla iletişim halindeyiz mecburen. Kv.bir tanıdıkla konuşunca söylemiş ki oğlan gurur yapıyor eve geri çağırılmadığı için gelmez o nolucak böyle bunların hali diyormuş.O tanıdık bana anlattı..Güvenirim o kişiye aynen aktardığınıa eminim ne artırır ne eksiltir kelimeleri..

Şimdi ben ne yapayım ya ??.Aklını başna alıp düşünüp bazı şeyleri anlamışmıdır?.Eşimi tanıyorum aşırının aşırısı grururludur.Ölür de dönmez biliyorum...Bir yanım sende gurur yapma oturun konuşun çocuk babsını özledi sorup duruyor nolucak böyle hep giçiştirecekmisin diyor..Diğer yanım da o seni çok üzdü burnu iyice sürtsün ne hallere getirdi bak sizi boşver hiç takma diyor...

Saçmalardan seçmeler de dönmüyor değil kafamın içinde...anlık gelgitler çok yaşıyorum.Tam anlamıyla silemiyorum ki onu.. ama bi an da oluyor ki eskileri hatırlayıp nefrete yakın hisler oluşuyor içimde..Çok dengeli olduğunu söyleyemeyeceim ruh halimin...

Uzattım iyice akıl akıldan üstdündür demişler nolur banda bir yol gösterin şimdi ben ne yapayım ???

Düzenleme: Arkadaşlar eşim alkolik falan değil birkaç kez yattığımız anlarda hisettiğim koku durumu vardı.Davranış- hal hareket değişikliği -konuşma farklılığı vs.hiç şahit olmadım bunlara.Benim sıkıntı yaptığım mevzu önceden tek yudum almayacağına kefil olduğum adamın bira dahi içmesine olan tamammülsüzlüğüm.Bu tahammülsüzlüğümün de kendimce haklı sebeplerim var.
Kaynanan resmen oğlumu çağırsın diye haber yollamış ama haklıysan sakın çağırma. Çocuğunu özleyen adam gelir

Yerinde olsam kaynanama ucundan bir imada bulunurdum, artık vazgeçiyorum sanırım, eşyalarımı toplamaya başladım ufaktan falan der, boşanma yoluna girdiğimi hissettirirdim yalandan. Bunu duyup da paçası tutuşmayan erkek olamaz gibi geliyor. Ama ben asla direkt aramazdım onu da söyleyeyim.

Annesigilde kalıyor.bi ihtiyacınız varmı gibisinden bi mesajdı
Dik durun bence.. çünkü biz kadınlar işin içinde çocuk da olunca duygusallasmaya daha meyilli olup en büyük kozu da bu sayede vermiş oluyoruz..Ortada boşanacak vs kadar büyük birşey yok..Sadece hatayı anlama süreci var. Nasılsa barışma olacak ama kendinizi dik ve güçlü gösterin..

Bence aramayın. Oğlu zaten annesinde, gitsin görsün. Size ulaşacak haberlerle sağdan soldan mesaj iletip yine özrü size diletiyorlar.

Ayrılmak için gönderdiyseniz zaten bunu düşünmezsiniz. Blöfse de her şeyi göze alıp blöf yapmış olmanız lazım. Tükürdüğünüzi yalamayın bence.

Kv cok akillı bu laf size gelir siz de eve cagırin diye yapılmıs cok gzl hareketler bunlar .
Bence yumusamaya baslamıskar .Size alttan alttan laf gonderecegine ogluna nasihat etsin .
Vazgecmeyin kivama gelmeye az kalmıs

Karıştırıyor olabilirim siz eşi pavyona giden bayan mıydınız ? Oysanız geçmeyin iletişime
Değilseniz de geçmeyin size gururu var çocuğa da mı var ?

Eski konularinizi okudum. Asla asla aramayin. Eve bile almayin. Bosanmis biri olarak söylüyorum, konularinizi okudugum kadariyla zaten bosanicaksiniz. Inanin bana ilerde pisman olcaksiniz. Sadece vakit kaybediyorsunuz. Normalde kimseye kolayca bosanin demem, ama size diyorum. Inanin ilerde bu gecen zamana üzüleceksiniz. Ben cok pismanim daha erken ayrilmadigima. Bu adam islah olmaz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bir iki bira içti diye ise bu tepkileriniz, adam haklı kusura bakmayın. Alkolik olup size ve çevresine zarar veriyor ise haklısınız ama keyif için birkaç bira içmişse size ne? Siz onun annesi misiniz, o da sizin ergen çocuğunuz mu allah aşkına? Kendi kararı, kendi kişiliği bar bu adamın.

iyi de adam evlenirken böyle biri değilmiş. hatta ibadetlerini yerine getiren biriymiş.
insan evlenirken neyse sonra da o olmalı. kadını kandırmış gibi oluyor böyle olunca.
ben de eşimle evlenirken asla alkol falan alan biri değildi. ki ben de dindarım o da . şu saatten sonra içip gelse kabul edemem.

Bence çocuğu bahane edip çok soğuk bir mesaj yazın. Seni görmek istiyor. Nereye getireyim çocuğu gibi. Oradan bir yol açılır herhalde. Hem gururunuzdan da olmamış olursunuz. Eski konularınızı okumadım.

Son düzenleme:
Cocuk ozledi, bizim olayimiz farkli ama bir cocugumizun sana olan sevgisi farkli diyin. Hem esinizi gormus olursunuz pisman mi degil mi en iyi siz anlar ona gore hareket edersiniz hem de cocugunuz babasini gormus olur.

Kim hatali olursa olsun sakinlestikten sonra oturup konusmak lazim. Yetiskin olmak bunu gerektirir (valla bana da cok zor geliyor, hemen kuserim, ama mantikli dusununce dogrusu bu). Bunu da sizin baslatmanizda bir zarar yok. Ararsiniz, yetiskin gibi oturup konusalim dersiniz. Onemli olan oturup konusunca orta yolu bulabilmek.

Back
X