Gurur kırılması ve aldatılmak

Bırak şimdi yaşasın hayatını, çok vakti yok zaten. Bi 40 ı aştığında o adamlar yüzüne bakmayacak onun, az aklı evvel genç kız peşine düşecekler. Ben eskiden bu kadayıflar nerden bulacak genç kızı derdim, buluyolarmış valla, o kadar safsalak kız var ki, buluyolar abi, şaşıp kalıyorum.
Ben de 20 li yaşların başında güzel değildim.şimdi daha çok talep görüyorum.genç olmak herzaman daha avantajlı olmuyor.kısmetim 26 dan sonra açıldı.

Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
bi kadın için çok zor bi durum , ama aldatan bir daha yapar, kendini düşün , dogru yoldasın. gercekten seven tabiki yapmaz, bos laflar nasıl yaptım falan . hayat senin zehir etme. ondan iyisi çıkar karşına. zor ama biz kadınlar herşeyin ustesinden geliriz

Adamı bağlamak için çocuk yapma gibi parlak bir fikriniz vardı sizin, ne olur vazgeçtim deyin.
Konuyu anlamadan yargılamak çok kolay değil mi, benim orada bahsettiğim çocuk yaparak eşimi kendime veya evime bağlamak değildi ne yazık ki herhangi bir sorunumuz vs hiç bişey yokken korunmadığımız halde yıllarca tedavi görüp çocuk sahibi olamamaktı eşimden çocuğum olmıcak onu eve bağlayamıcağım gibi bir konu üzerinden üzüldüğümü değil tıbben asla annelik duygusunu tadamayacağımdı bunun ne kadar ağır olduğunu bilmek için insan olmak yeterli diye düşünüyorum lütfen konuyu kendinize alay haline getirip insanların üzüntüleriyle dalga geçmeyin.

Merhaba ben sürekli aldatıldığını hisseden fakat tam kanıtlayamayan bi kadınım şüphelerimin üzerine gittim hep hissettirmeden ve son olarak karşılaştığım manzara her ne kadar üzülsemde şaşırsamda değişmedi ve iki kadınla aldatılmışım. Yani ilişkimizde 3. Kişi var mı diye düşünürdüm 4te varmış. Eşime söyledim kanıtlı bi şekilde gösterdim ve ona rağmen inkar etti sonra kabullendi. 2si ile de aynı muhitte oturuyoruz çok tartıştık ağladık ettik vs şuan kafam allak bullak ne yapmam gerekiyor diye düşünüyorum ayrılıp ekmeğine yağ sürmek istemiyorum şimdilik kimseye bişey diyemedim çok pişman olduğunu nasıl yaptığını kendiside anlayamıyorum diyor ama onun bu laflarına karnım tok inanmıyorum. Mesajlarını gördüm bebeğim canım gibi konuşmalar vardı birliktelik vs mutlaka olmuş adım gibi eminim. Herkez tarafından sevilen sayılan bi insanım amacım onu etrafımda köpek etmek sonrasında da resti çekmek ama doğru yoldamıyım bilemiyorum. Gerçekten seven insan neden böyle bişey yapar düşüncelerinizi bekliyorum
Ay kopek etseniz ne olacak. Tekmeyi vurun gitsin. Mal mulk varsa da hepsini size versin anlasmali bosanin. Ya da hakkiniz neyse onu alin. Ne b.k yiyorsa yesin pislik adam. O pisman olsun diye ayni rvde bberaber yasarsaniz hasta olursunuz. O kadinlari da rezil edin etraga esinizi de

Her birinizin yazdığını okudum söylediğim bazı kelime vs bazılarına komik bazılarına alay konusu olabilir ama şu an yaşadığım durumu bilmeyen istediği gibi yargılayabilir. İçinde bulunduğum durumu Allah kimseye yaşatmasın inanın gerçekten çok zor hiç bir kadın böyle bişey yaşamayı haketmez fakat yaşadığında da ne yapacağını ne edeceğini mantıklı düşünmediğin de bunu içerisinde bulunduğu gurur kırılması yanılması ve psikolojik olarak pek iyi olmadığını göz önünde bulundurularak alaylı şekilde cevap vermek yerine kırmadan yorumlayabilirsiniz inanın bu zor bişey değil hemcinsiniz olarak görüp kendinizi onun yerine koyup empati yaparak cevap verirseniz karşınızdaki kim olursa olsun onun mantıklı düşünemediğinde sizlerin yardımı olabilir diye düşünüyorum yinede herkese teşekkürler

Konuyu anlamadan yargılamak çok kolay değil mi, benim orada bahsettiğim çocuk yaparak eşimi kendime veya evime bağlamak değildi ne yazık ki herhangi bir sorunumuz vs hiç bişey yokken korunmadığımız halde yıllarca tedavi görüp çocuk sahibi olamamaktı eşimden çocuğum olmıcak onu eve bağlayamıcağım gibi bir konu üzerinden üzüldüğümü değil tıbben asla annelik duygusunu tadamayacağımdı bunun ne kadar ağır olduğunu bilmek için insan olmak yeterli diye düşünüyorum lütfen konuyu kendinize alay haline getirip insanların üzüntüleriyle dalga geçmeyin.
Aldattığından şüphelendiğiniz adamı eve bağlama gibi bir derdiniz vardı, zaten denemişsiniz yani çocuk yolunu, ne diyelim bu durumda?

Şüphe olduğu zaman ne olursa olsun konduramamıştım belki kendim kuruntu yapıyorum diye düşünmüştüm o yüzden böyle bi söylemde bulunmuştum. Emin olduktan sonra böyle bişey desem dediğinizde haklısınız derdim ama insan net olarak gördüğünde bile konduramıyor yani demek istediğim çocuk olayı sizin anladığınız gibi bir durum değil

Her birinizin yazdığını okudum söylediğim bazı kelime vs bazılarına komik bazılarına alay konusu olabilir ama şu an yaşadığım durumu bilmeyen istediği gibi yargılayabilir. İçinde bulunduğum durumu Allah kimseye yaşatmasın inanın gerçekten çok zor hiç bir kadın böyle bişey yaşamayı haketmez fakat yaşadığında da ne yapacağını ne edeceğini mantıklı düşünmediğin de bunu içerisinde bulunduğu gurur kırılması yanılması ve psikolojik olarak pek iyi olmadığını göz önünde bulundurularak alaylı şekilde cevap vermek yerine kırmadan yorumlayabilirsiniz inanın bu zor bişey değil hemcinsiniz olarak görüp kendinizi onun yerine koyup empati yaparak cevap verirseniz karşınızdaki kim olursa olsun onun mantıklı düşünemediğinde sizlerin yardımı olabilir diye düşünüyorum yinede herkese teşekkürler

Su yargilama kelimesi de moda oldu yerli yersiz her yerde kullaniliyor. Kimse sizi yargilamadi. Hani demissiniz ya beni hemcinsiniz olarak gorup kendinizi benim yerime koyun demissiniz bizler onu yaptik. Aldatilmak hangimizin hosuna gider? Siz kanit bulmussunuz gitmis adama gostermissiniz o da kabul etti diyorsunuz. Mantik bunun neresinde? Ha gider o kanitlarla hem esinizi hem digerlerlerini dava edersiniz bir hemcinsiniz olarak size destek veririz. Siz adama gostermissiniz sira kopek etmeye gelmis. Ne diyelim biz bu durumda? Helal olsun size mi diyelim? Sizi mi kandiralim? Kafam karisik ne dusunecegimi bilmiyorum deseniz herkes fikrini yazar, isinize yarayan fikirleri degerlendirirsiniz. Kopek etmek istiyorum, ekmegine yag surmek istemiyorum, dogru yoldamiyim diye sorarsaniz biz kendimizi sizin yerinize koyup birbirimizi kandirmayalim deriz. gunun sonunda adamin ekmegine yag surmek istemezsiniz, biz yargilayan taraf oluruz. Herkes mutlu biz suclu. Bu klasige biz alistik artik.

Geçmiş olsun kimsenin kimseye yaşatmaması gereken bir şey hepsinin ayağına dolansın inşallah.
Bir konuda sana hak veriyorum aldatma konularında ayrılmayan bir ayrılmış olsa bile metrese laf söyleyen iki linçleniyor
Ama arkadaşım sende karşılığı olmayan bir şekilde kendini motive etmişsin
Bir insanın diğeride köpek olmasının iki şartı var çok sevmesi beraberinde bağımlı kişiliği olması ikinciside muhtaç olması
Aldatma söz konusu olduğundan ilk şartın üstünü çizelim , muhtaçta değilse bu seçenekte gitti.
Değişen birşey yok aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemek hayalcilik. Affettiysen intikam çanlarını bir kenara koy bu senden başka hiç kimseye zarar vermez nasıl normalleşirim yollarını ara.
Sen aynı adam aynı kaçınılmaz bir şekilde sonuçta aynı olur ne yapayım diye sormuşsunya yapabileceğin şeyde bu eylemine önce bir bedel ödetmek , tekrar güven sağlamanın koşullarını eşinden tavizsiz bir şekilde talep etmek ,birlikte terapiye gitmek ve kafanın bir kenarındada tekrar yapabilir düşüncesine hazırlık yapmak
şunu gördüm hep hiç şaşmadı bu vicdan azabı özürler falan ilkinde oluyor sonra iyice pişkinler sonra normallleri bu oluyor ve ikinci kere aynı şeye hazırlıksız yakalanmak daha yıkıcıdır.

Back
X