- Konu Sahibi mylilapause
arkadaşlar benim şöyle bi derdim var öyle mutsuzumki hergün aglıyorum lütfen bana akıl verin ablalrım desteginize ihtiyacım varr...ben erkek arkadaşımla 3 hafta önce anlaşmazlıklar yüzünden ayrıldım bisenelik berberligimiz vardı ama nasıl beraberlik bide bana sorun sürekli ayrılıp barışıyoduk kaç defa oldu sayamadım ayrılık sebeplerimiz hep uyuşmazlık ,,ama biribirimizi çok seviyorduk çok fedakarlık yaptık bu iişkiye çok fazla..ama ben onu çok özlüyorum şuan yaa onu en son ben terkettim aslında ona geri dönmemem gerek çünkü ayrılırken biraz kırıcı oldum ve tüm kapıları kapttım ve şuan başkasıyla birlikte oldugumu biliyo ama öle bişey yok aslında. ben onu seviyorum o benim canımı acıttı bende onunkini acıtmak istedim bu yalanı söyledim ama düşünüyorum da okadar çok ayrılıp barışmışızki artık kalbime dur demeliyim heralde olmuyosa olmuyo...anlaşamadıgımız bariz ama işte söz geçiremiyrum..profosyonel davranmak istiyorum mantıgımla hareket etmek istiyorum ama nasıl bu işin üstesinden gelicem bilmiyorum herün aglıyorum lütfen bana bi akıl verin siz olsaydınız benim gibi gurumu yapardınız yoksa kalbinizin sesinimi dinlerdinizz...şimdiden teşekkürler..