Haklısın aslında evet büyük bir kazık yedim . Belkide onun acısıKonusahibim, kesinlikle seni uzmek icin yazmiyorum. Cok kizicaksin bana, ama su an cektigin ask acisindan cok, yikilan hayallerin ve yedigin buyuk kazik. gecicek insallah hersey ve sen bu bes para etmeyen adamdan daha iyi biri ile hayatini birlestiriceksin. Zamana ihtiyacin var, duygularini gercekci bir sekilde irdelemeye ihtiyacin var. Farkinda oldukca kendinin acilarin azalicak.
Haklısın aslında evet büyük bir kazık yedim . Belkide onun acısı
Sırf ben üzülüyorum diye bir tane bile face foto attirmiyor . Geçen kadın bi fotoda etiketlemis kavga etmişler. Kadında tekrar silmiş. Nasıl bir iliski anlamadım
ha bir de EĞLENİLECEK ERKEK VAR , EVLENİLECEK ERKEK VAR !5 yıllık bir iliski 2 yıllık bir nisanlilkk dönemi tekrar hatirlatmak adına söylüyorum beni seviyordu ama ilerde uzmemek için bitirdi ilişkiyi. Uzmemek istememesinin nedeni alkol , savurganlik ve benden önceki hayatını yani özgürlüğünü ozlemesi . Evlilik ona göre değilmiş. Neyse adam ayrıldı benden hemen birini buldu. 2.5 aydirda onla çıkıyor. Kadına hala beni sevdiğini beni unutamadigini söylüyormus sadece onada değil bütün çevresine . Gecede kız kardeşi msj attı abim seni çok özlemiş pişman olmuş diye. 2 gün sonra ama kızla yine gezme tozmada nasıl pişmanliksa . Ve ben bu ayriligimiz boyunca hiç rahat durmadim aradım küfür ettim . Ağladım sensiz yapamıyorum dedim . Dedim de dedim. Gururu son raaddesine kadar ayaklar altına aldım . Sonucmu üzüldugumle kaldım . Yemek yiyemiyorum. Uyku yok . Mide bitik hergün ağrısını çekiyorum. Çok şey aldı götürdü bu 3 ayda. Geziyorum tozuyorum . Arkadaşlarımla sürekli zaman geçiriyorum . Yeri geliyor tanımadığım kişilerle face de msj atanlarla konuşuyorum . Reel hayatta ise çok soğuk ve suratsiiz bir yapıda olduğum için yaklaşmaya korkuyorlar . Yakında hunimi alıp zil takip oynayacakmisim gibi geliyor. Allah aşk acısı cekenlere sabır versin.
Bu arada herif baya uyanik.Haklısın aslında evet büyük bir kazık yedim . Belkide onun acısı
Psikolaga gitmelimiyim bilmiyorum . Bu kadar çok fazla abartmis olmam . Kendime çok kızıyorumOnun acisi emin ol.
Sevdigin olseydi, tamam ask acisi olurdu, kaybetmissin, ama adam bazriz pisligin teki cikmis.
Psikolaga gitmelimiyim bilmiyorum . Bu kadar çok fazla abartmis olmam . Kendime çok kızıyorum
Ya ole olsa seni niye biraksinn..belki cevrendekiler sen uzulme diye uyduruyor bunlari.afam seni uzecegini bile bile niye gitsin hemde badkasini bulsun..hadi buldu bunu niye gözüne soksun..Tamam ciddi anlamda kötüyüm ama bu tür şeyleri uyduracak kadar siyirmadik. ....
Yazdıklarını koplayadim duvarma her aklıma geldikçe bunu okumaliyim sanirim:)Bu arada herif baya uyanik.
Yok seni uzmemek icin birakmis ta, seni sevmistir kendi capinda ama asiri bencil sorumsuz , is ciddiye binince tabanlari yaglamis. Bi de suclu hissediyo ki hala unutamadim onu diyormus.
Sakin inanma, donse bile lutfen kabul etme. Kendini harcama.
Ben onu resmen hayatımın merkezi yaptım. Cevremdekiler çok kiziyordu bana . Adamın egosunu sisirdim sisirdim saldim etrafaValla guvenilir birini bulabilirsen bir kac seans terapi iyi gelir.
Sana sunu da soyliyim, hayatta insanlara hakkettiginden fazla deyer verme canim.
guzelim, hasta ruhlu bir sorumsuz. Ona buna boncuk dagitiyor. Konusahibini de nisanliyken biraktigi icin suclu oldugunu biliyor guyaaa kendini acindiriyor.Ya ole olsa seni niye biraksinn..belki cevrendekiler sen uzulme diye uyduruyor bunlari.afam seni uzecegini bile bile niye gitsin hemde badkasini bulsun..hadi buldu bunu niye gözüne soksun..
Ben onu resmen hayatımın merkezi yaptım. Cevremdekiler çok kiziyordu bana . Adamın egosunu sisirdim sisirdim saldim etrafa
Haklısın herseyin farkındayım aslında ama kalbime siz geciremiyorum . Mantığim değil kalbim daha çok ağır basıyor
Evet bir ara tlf kullanmadım ne rahattim ya. Haber aldıkca tam düzelecek gibi olurken sonra yine dibe batiyorum'.... Yakında hunimi alıp zil takip oynayacakmisim gibi geliyor...' bu kısım tam olarak bana uyuyor.
Durumuna gelince,onu takip edebileceğin tüm sosyal ortamlardan uzaklaş bence. Kardeşi msj attığında ben öyle birini tanımıyorum de. Ondan sana haber getirenlere, onun konusunu açacaksak arkadaşlığımızı bitirelim o benim için öldü de.
Ve tabi ki ölmüş farzet. Gerçekten göm onu senden uzakta bir yerlere. Kendine yaptığın işkenceyi bitirmelisin. Düşünme.
Bencede olsa amenna ama kismetimde kapandı ne yapsakki:)Ben de kalbime soz geciremiyorum, kendime soz geciremiyorum. Bence biz baskasina asik olmaliyiz dostum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?