gurur murur kalmadı bende

Haklısın aslında evet büyük bir kazık yedim . Belkide onun acısı

Ne kadar Saçma,insansın...Seni Üzüyor,alkol bağımlısı,Sorumsuz! Böyle insan için hayat zindan edilmez! Seni Sevmiş olsaydı bütün kötü alışkanlıklarına Fren Sıkardı..

Sırf ben üzülüyorum diye bir tane bile face foto attirmiyor . Geçen kadın bi fotoda etiketlemis kavga etmişler. Kadında tekrar silmiş. Nasıl bir iliski anlamadım

adam çok akıllıymış yalnız biryandan kadınla gününü gün ediyor diğer yandan sana ümit veriyor ki döndüğünde şöyle desin o kadın benim için birşey ifade etmiyordu ben hep seni sevdim ,yersen.

ha bir de EĞLENİLECEK ERKEK VAR , EVLENİLECEK ERKEK VAR !

Haklısın aslında evet büyük bir kazık yedim . Belkide onun acısı
Bu arada herif baya uyanik.
Yok seni uzmemek icin birakmis ta, seni sevmistir kendi capinda ama asiri bencil sorumsuz , is ciddiye binince tabanlari yaglamis. Bi de suclu hissediyo ki hala unutamadim onu diyormus.

Sakin inanma, donse bile lutfen kabul etme. Kendini harcama.

Onun acisi emin ol.
Sevdigin olseydi, tamam ask acisi olurdu, kaybetmissin, ama adam bazriz pisligin teki cikmis.
Psikolaga gitmelimiyim bilmiyorum . Bu kadar çok fazla abartmis olmam . Kendime çok kızıyorum

Yazdıklarını koplayadim duvarma her aklıma geldikçe bunu okumaliyim sanirim:)

kurtulduguns dua et.hic bi kadin eski sevgilisini ozledigini sevdigini bildigi halde onun yaninda durmaz bu bi kere koca bi yalan.eger evlensedin kocam ayyas beni aldatiyo ne yapmaliyim diyd konu acardin

Valla guvenilir birini bulabilirsen bir kac seans terapi iyi gelir.
Sana sunu da soyliyim, hayatta insanlara hakkettiginden fazla deyer verme canim.
Ben onu resmen hayatımın merkezi yaptım. Cevremdekiler çok kiziyordu bana . Adamın egosunu sisirdim sisirdim saldim etrafa

Ya ole olsa seni niye biraksinn..belki cevrendekiler sen uzulme diye uyduruyor bunlari.afam seni uzecegini bile bile niye gitsin hemde badkasini bulsun..hadi buldu bunu niye gözüne soksun..
guzelim, hasta ruhlu bir sorumsuz. Ona buna boncuk dagitiyor. Konusahibini de nisanliyken biraktigi icin suclu oldugunu biliyor guyaaa kendini acindiriyor.
Zibidi.

'.... Yakında hunimi alıp zil takip oynayacakmisim gibi geliyor...' bu kısım tam olarak bana uyuyor.

Durumuna gelince,onu takip edebileceğin tüm sosyal ortamlardan uzaklaş bence. Kardeşi msj attığında ben öyle birini tanımıyorum de. Ondan sana haber getirenlere, onun konusunu açacaksak arkadaşlığımızı bitirelim o benim için öldü de.
Ve tabi ki ölmüş farzet. Gerçekten göm onu senden uzakta bir yerlere. Kendine yaptığın işkenceyi bitirmelisin. Düşünme.

Ben onu resmen hayatımın merkezi yaptım. Cevremdekiler çok kiziyordu bana . Adamın egosunu sisirdim sisirdim saldim etrafa

Aynen.

Bu arada simdi ask acini unutup busefer intikam hirsiyla yanip tutusucaksin. Bunu da atlatman lazim. Intikam hic bir seyi cozmez, sadece seni yer bitirir. Bu zibidinin ne kadar asagilik bir insan oldugunu anlayinca, onun hayatinda hic bir zaman doyuma ulasamayacak ve huzura kavusamiyacak oldugunu anlayinca ona aciyacaksin ve intikama bile gerek olmadigini goruceksin. Veee kendi yoluna bakicaksin.

sana seni hala seviyomus diyenlere heee canim de gec.

Bu erkek modelini bilen bana anlatsin gozunuzn yagini yiyim...

Adam seviyor adam unutamiyor adam orda burda anlatiyor ama adam adamliini yapip sevdiginin yaninda olmuyor...

Hah iste bu erkeki bana anlatin hacilar...

Evet bir ara tlf kullanmadım ne rahattim ya. Haber aldıkca tam düzelecek gibi olurken sonra yine dibe batiyorum

Seni üzmemek için senin yıllarını alıp,başkasıyla istemeden seni özleyerek mi görüşüyor? Ne karakterli adammış be !
Canım seni gerçekten sevse alkolü bırakır.Seven insanın özgürlük gibi bi bahanesi olamaz. Yada ben çok savurganım canım bay bay deme gibi bi sebebi de olamaz.Yani bu adama tek damla gözyaşı değmez.
Ağlamışsın,üzülmüşsün gururumu ayakar altına aldım diyorsun ama bi bak aynaya kimin için bu çaba ? Kimin için değer ?
İstemediyse,gittiysee ve sırf canı istedi diye yaptıysa daha da yıpratma kendini.
Sen karakterinden ödün verme.Yine çıkar karşına başkası,yine seversin.Ama tanımadığın insanlarla sohbet ederek pişman olacağın şeylerde bulunma.Dünü değiştiremezsin ama bi bak bugüne.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…