• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurur ...

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
Merhaba kızlar canım çok sıkılmadıkça burda konu açmam genelde, kayda değer birşeyler olmadıkça insanların degerli vaktini almayı sevmem..

En son konum belki de eşimle boşanma mevzusudur.. onları atlattım cok şükür özgür kimligime yeniden sahip oldum. 6 aydır bir işte çalışıyorum ve memnundum da, ta ki bir abiyle orda ciddi manada tartışana dek.. bana ağır konuştuğu için o ortamda daha fazla kalmak istemedim ve başka bir bölüme geçmeye karar verdim. Müdürümüz yönlendirecek.

Sorunum şu ki; insanlardan tamamen soğudum ve uzaklaştım herkes birbirinin arkasından felaket dedikodu yapiyor benim icinde konuşulanları biliyorum. İşyerinden en yakın olduğum arkadaşım serap benim cok fazla gurur yaptığımı söylüyor. Ben kendimi kimseye ezdirmemeye çalıştım ama serap onu ezmeye bile çalışsalar firmada gıkını çıkarmaz, ona salak bile deseler güler geçer, bense tam tersi herkesin ağzının payını veririm. Oyuzden beni geçimsiz gibi görüyorlar. Ortama alışmıştım ama böyle olması, yani ayrılmak zorunda olmam beni üzdü. Sizler benim yerimde olsanız insanlara karşı tepkiniz ne olurdu? Benim gibi mesafeli mi davranırsınız yoksa daha mı alttan alırsınız.?

Gerginlik sizi yorar. Gerek yok. İnsanları alttan almak yerine söylenenleri kafanıza takmayaya çalışın. Mesafe koyun ama kimseyle de selam veremeyecek duruma gelebilevek kavgaya girmeyin derim. İnsanların ağzı torba değil. Konışan konuşsun. Sallamayın.

Gerginlik sizi yorar. Gerek yok. İnsanları alttan almak yerine söylenenleri kafanıza takmayaya çalışın. Mesafe koyun ama kimseyle de selam veremeyecek duruma gelebilevek kavgaya girmeyin derim. İnsanların ağzı torba değil. Konışan konuşsun. Sallamayın.
Haklısınız selam vermeyecek duruma geldim hatta yuzlerini bile goresim gelmiyor sadece kendimi mecbur hissettigim için çalışıyorum okadar

Maalesef is ortamlarının boyle acı bir gercegi var

Herkes birbirinin arkasindan cok agir cueler sarfeder ama yanyana gelince hicbirsey olmamis gibi hareket ederler

Bende onceden bana dair bile olmasa ortada bir haksizlik varsa konusurdum baktim ki savundugum kisinin hicbir sey umurunda degil savunduklarim arkasindan konustuklaroyla 3 dk sonra kanka muhabbetinde herkese karsi mesafeli olmakta fayda var diye dusundum

Maalesef is ortamlarının boyle acı bir gercegi var

Herkes birbirinin arkasindan cok agir cueler sarfeder ama yanyana gelince hicbirsey olmamis gibi hareket ederler

Bende onceden bana dair bile olmasa ortada bir haksizlik varsa konusurdum baktim ki savundugum kisinin hicbir sey umurunda degil savunduklarim arkasindan konustuklaroyla 3 dk sonra kanka muhabbetinde herkese karsi mesafeli olmakta fayda var diye dusundum
Haklısınız aynen oyle oluyo bende mesafeli olmaya calisiyorum ama soguk gorunuyorum oyle olunca sanırım

Alttan almam, hakkımda ne düşünürlerse düşünsünler... Bence doğru davranıyorsun. İnsanların senden biraz çekinmesi iyidir...

Iş hayatı böyle ne yazık ki eğer tutunmak istiyorsanız Herşeyi görmeyecek duymayacaksınız ve politik hareket edeceksiniz

Anlamadım bir iş yerinde insan onurunu kırıcı,hakaret ediliyor
Ve herkese yapılıyor kendinizle kıyadladığınız yakın arkadaşına da ve sadece sen. Tepki veriyorsun
Başka birilerinin hiç tepkisi olmuyor
Bence iş yerindeki insanlarda bir tuhaflık var
Birim değiştirmeyi bırakın işten ayrılın

Sürekli tepkisellikte seni yorar, anlaşılma, boyuta taşır

Herseyi duymayin.
Mesafeli olun
Altta kalmamak bazen sizi zararli cikarir.
Hakeret yoksa birakin altta kalin .

Is ortaminda bazen susmak en dogrusudur

Haklısınız selam vermeyecek duruma geldim hatta yuzlerini bile goresim gelmiyor sadece kendimi mecbur hissettigim için çalışıyorum okadar
Bu en çok size zarar verir. Bu duruma geldiyseniz güçlü ve kararlarınızın arkasında durmaya devam edin. Yeni bir tartışmadan da yzak kalmaya çalışın. İnsanlar sizi sinirlendirebildiklerinde emellerine ulaşmış olurlar. Umursamazsanız rahatsız olurlar. Unutmayın

Kariyer basamaklarını hızlı çıkanlar hep politik olanlardır.Ben sürüne sürüne çıkarken az sövmedim içimden bu düzene :olamaz:
Ama şu da varki sana şimdi az alttan al, politik ol desek de yapamazsın
Karakter meselesi

Back
X