• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

GURUR. ..

Ne çok konun oldu aynı içerikli, hepsini tek başlıkta konuşsak daha mantıklı değil mi

Bu kacıncı canım ya niye bu kadar takıntı yaptın ki birşeyler karıştırmıs sende yakalayacaksın diye teki vermiş bırakmıs senı döneceğini de sanmıyorum

7 gunde 27 konu ..
yeter allahaskina kendini yiprattigin
nedir dunyada tek adammi ozelligi ne
istemiyor iste anla yoluna bak adamdan baska seylerde var bu dunyada

Kusura bakma ama bildigin konu tekrari bu. Baslik degisiyor, icerik ayni..

Evet sevgilimden ayrılalı 7 gün oldu. Evet aramızda ayrılık kelimesi dahi geçmedi eşyalarını topladı gitti.. Bütün sosyal hesaplarda ayrıldığımızı zaten görebiliyorum. . Bende kapattık bütün hesapları .. Ben ona kendimden çok güvenirken. . O sadece telefonundan kendi feysime girecegimi soyledim tamam dedi. SAKASINA FEYSIN ACIK KALMIS DIYINCE 24 YASINDA ADAM USTUME YURUDU RESMEN BAGirDI KOLLARIMI TUTTU.. KORKTUM.. COK KORKTUM..neden feysime girdin diyerek bana kızdı düşünebiliyor musunuz? ama ben feysi ne bile girmemistim. . Sadece şaka sına yaptım onu sinirli görünce birden suratı değişti.. Çok sinirliydi. . Benim gözümün içine bakan aşık adam canavar gibiydi .. Sonra sinirle gitti gelmedi.. 7 gün oldu gerçekten seven adam hemen böyle bitiririmi beni suçlu görmese gelirdi. . ( ARKADAŞLAR KONUYU ANALTMAK DURUMUNDAYIM KONU TEKRARI DEĞİLDİR !!! .. SADECE AKIL ALMAK İSTİYORUM BUNUN DIŞINDA LÜTFEN YAZMAYIN .. BEKLEMELİMİYİM .. yoksa vazgeç o çocuktan mi diyeceksiniz .. Buna benzer şeyler yaşayanlar var mi
bu kadar köpürdüyse ya çok gizli sırları var

yada bir kaç kişiyi birden idare ediyor

Neden bu adamı bekliyorsun ki?
Adamın seni sevmediğini görmüyor musun?

O çocuğu boşver canısı
Ne bu be kaçıncı konu oldu :)

Back
X