Yazınca rahatliyorum kankaa yaaa vallahi :))) nasıl böyle tüy gibi oluyorummbiz degil sen rahatsiz oluyorsun
degermi sevmeyen icin bukadar uzulmeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazınca rahatliyorum kankaa yaaa vallahi :))) nasıl böyle tüy gibi oluyorummbiz degil sen rahatsiz oluyorsun
degermi sevmeyen icin bukadar uzulmeye
Bence kendını bu kadar üzmeye değmeyecek bi adam için yazıyorsun.Yazınca rahatliyorum kankaa
Aramam hatalı olan arasın yıllarca aradım. . Eğer aramasan zamanında suan burada yakinmazdim :)Asli sen ara su cocugu rahatla.. belliki kavusmadan rahat edemeyeceksin.
Arkadaş haklı bence de ara nolacaksa olsun en azından öğrenmiş olursunAsli sen ara su cocugu rahatla.. belliki kavusmadan rahat edemeyeceksin.
Kızla konuşuyor zaten hatta bunu gözümë sokuyor benim. .Bence kendını bu kadar üzmeye değmeyecek bi adam için yazıyorsun.
Vazgeç bu sevdadan bak o senden vazgeçmiş.
Bunlar hep sana olan aşkından di mi?Kızla konuşuyor zaten hatta bunu gözümë sokuyor benim. .
Yazınca rahatliyorum kankaa yaaa vallahi :))) nasıl böyle tüy gibi oluyorumm
İşte benim stilim den aradilar gitsem mi katılsam mii onaaa inatt bilmiyorumkanka...:) bos isler baska seyler yap
boyle rahatlayamazsin
Çok mantıklı bence.İşte benim stilim den aradilar gitsem mi katılsam mii onaaa inatt bilmiyorum