• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gururda kalan leke..

Arkadas ortaminda oldu seni yerlere yatirip tekmeledi sikay3tci olmadin mi.onca sahidin varr. En azindan polis cagirip tutanak tutturup sikayetci olmaliydin. Kurtulduguma sukurle omaz bu isler. Ailen bilmiyor muydu arkadasliginizi
Bu yil okulum bitiyordu ve soylucektimde aileme iki bucuk yil olmustu iliskmz. Annem birazcik biliyordu aslinda. Ama onun icine hic sinmemisti taa en bastan fotosunu gordunde. neden diye sordumda bilmiyorm ama hic sinmedi demisti

Canım öncelikle tebrik ediyorum en azından hayatından çıkarmışsın, bi arkadaşım gözümün önünde yaşadığı halde seviyorum deyip bırakmadı. Daha sonra yediği dayaklar hat safaya ulasınca polislik oldular..
Ask insanin gozunu kor edio sanirim canim. Burda sevgi faln yok onada dedim bn sana vursam tokat atsam bilr yada bska bise senjn bole mi ypman lazim dedim sana vurduysam ittirdiysem o elimi sıkıp napion diyebilrdn bogazmla zorun ne dedim sende bna vurdun sende bni ittirdin bla bla..

Canım öncelikle tebrik ediyorum en azından hayatından çıkarmışsın, bi arkadaşım gözümün önünde yaşadığı halde seviyorum deyip bırakmadı. Daha sonra yediği dayaklar hat safaya ulasınca polislik oldular..
Ask insanin gozunu kor edio sanirim canim. Burda sevgi faln yok onada dedim bn sana vursam tokat atsam bilr yada bska bise senjn bole mi ypman lazim dedim sana vurduysam ittirdiysem o elimi sıkıp napion diyebilrdn bogazmla zorun ne dedim sende bna vurdun sende bni ittirdin bla bla..

Senin ondan en buyuk intikamin onu yok sayip unutup isinde hayatında cok basarili olman. Adamda ofke kontrolu yok ki bu ciddi bir tartismada öldürebilir bile. Sadece unut gururda kalan leke değil dünyada ki bir pislikten kurtulma mutlulugu diyelim:-)

Senin ondan en buyuk intikamin onu yok sayip unutup isinde hayatında cok basarili olman. Adamda ofke kontrolu yok ki bu ciddi bir tartismada öldürebilir bile. Sadece unut gururda kalan leke değil dünyada ki bir pislikten kurtulma mutlulugu diyelim:-)
Haklisinz o an orda bile bna dedi seni burda öldursem kimin haberi olck dedi. Buyuk beladan kurtuld sanirim uzaklasnca iyice anliorum.

Siz çok gururlu ve güçlü bir bayansınız, tebrik ediyorum sizi bu adamı terkettiğiniz için.
Burda bana vurdu ama beni cok seviyor dönsemmi diye ağlamıyorsunuz.
Zamanla unutacaksınız, hiç utanmayın. Kadına gücü yeten, o korkak utansın.
Siz geleceğe bakın artık. Allah iyilerle karşılaştırsın.

Haklisinz o an orda bile bna dedi seni burda öldursem kimin haberi olck dedi. Buyuk beladan kurtuld sanirim uzaklasnca iyice anliorum.
Acaba bu adam size bunları yaparken arkadaşlarınız neredeydi:KK57:

Neyse ki kurtulmuşsunuz; sizin gururunuza bir şey olmamış ki. Tekmeyi vurdunuz sonuçta:KK49:

Bırakın o kendi şerefini düşünsün:KK12:

Hatirladikca sükret böyle bir pislikten kurtuldugun icin..

Benimde böyle tatsiz anilarim var malesef ayrildigim nisanlimla. Hatirladikca Allahim sana havale ediyorum diyorum..

Siz çok gururlu ve güçlü bir bayansınız, tebrik ediyorum sizi bu adamı terkettiğiniz için.
Burda bana vurdu ama beni cok seviyor dönsemmi diye ağlamıyorsunuz.
Zamanla unutacaksınız, hiç utanmayın. Kadına gücü yeten, o korkak utansın.
Siz geleceğe bakın artık. Allah iyilerle karşılaştırsın.
Canimm cok tesekkur ederim bu mesajin bni oyle güclendirdiki. Bazen yenik düsüyorum gücluluğume gururumada. Ruyalarimda goruyorum bi kadin naparsa yapsada vurulmayi tokat atmayi yada hic biseyi hak etmio. Ki bn bu adam icin neler yaptim cok sevdim herseyimin ilkiydi. Ama hic bi kadin o.... Bile olsa bunu haketmio.

Hatirladikca sükret böyle bir pislikten kurtuldugun icin..

Benimde böyle tatsiz anilarim var malesef ayrildigim nisanlimla. Hatirladikca Allahim sana havale ediyorum diyorum..
Allah karsimiza hayirlilari cikarsin canim. Evet bazen iyikide olmadi diyorum ama olsun diye cok emek verdim bu iliski icin..

Canimm cok tesekkur ederim bu mesajin bni oyle güclendirdiki. Bazen yenik düsüyorum gücluluğume gururumada. Ruyalarimda goruyorum bi kadin naparsa yapsada vurulmayi tokat atmayi yada hic biseyi hak etmio. Ki bn bu adam icin neler yaptim cok sevdim herseyimin ilkiydi. Ama hic bi kadin o.... Bile olsa bunu haketmio.
Sevgine layık değilmiş demekki. Bosverip geleceğe bakman gerek. Evlenip çoluk çocuğa karışıp da bunları yaşayabilirdin. Birde bu yönden bak lütfen. Sen değerlisin. Bu hayata bir kez geliyorsun, Rabbim nasip ederse çok güzel günler, aylar, yıllar geçireceksin. Geriye bakmak sana hiçbirşey kazandırmaz. Çok bunalıyorsan unutamıyorsan yardım al lütfen.
Sevgiler.

Zamanla unutursun.. Kurtulduğuna dua et.. Sakın Şans vereyim barışayım diye düşünme ilerde Daha da kötüsü başına gelir.

Kizlar merhaba eski erkek arkadasimdan ayrilali 4 ay oldu..sanirim o tamamen bitiyo artik bende. ama asla sunu unutamiyorum kizlar. bni hirpalamasi son ayrilik bundan oldu zaten. Ne zaman uyusam ruyalarima giriyo onu ittirdim die beni ittirip yere yerde tekme atmasi bogazimi sıkması ve bnm ardindan sinir krizi gecirmem ilk defa.,offf allahim aklimdan atamiyorum o gunleri cildircm 4 ay gecti ya. annem babam hic vurmadi bana kizlar gururum yikildi hala yikiliyo dusundukce o kim ki ne hakla bunu yapti bna annem duysa o kadar cok uzülürki arkadas ortaminda oldu bide :KK42:bunu düsündükce ondan binlerce kat nefret ediyorum ki. Onu o kadar cok temiz sevdim ki yerlere göklere sıgdıramadıgimdi :KK42:onun bu gururuma biraktigi lekesini nasil atcam bna nasil vurur dövmek bu ve bn utaniyorum o kelimeden :KK43:

Kac yasinda bu cocuk canim? Iyi ki kurtulmussun!

Sadaka ver bence bu adamdan kurtulduğun için.....

Allah karsimiza hayirlilari cikarsin canim. Evet bazen iyikide olmadi diyorum ama olsun diye cok emek verdim bu iliski icin..

Amin canim.. Evet insan okadar emek veriyor cabaliyor ve karsiliginda hayal kirikligina ugramak biraz aci bir tecrübe oluyor..

Ama olsun insallah bundan sonrasi güzel olacak canim :)

Back
X