Gururlu erkek birgun donermi

dilara1688

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
122
67
Soru basit : cok gururlu erkek birgun dönermi..o kadar okuyoruz, 2 ay sonra geldi,3 yil 5 yil vs. sonra geldi diye..gozden uzak olan gonuldende irak oluyomu cidden,cok gururlu olsada ozleyince aramazmi?hicmi ihtimal yok?basina gelen varmi ?

Döner mi bilmem, ben dönmeyeni gördüm. Kankacığım kızın aşkından ölüyordu gene bana mısın demedi. Hem dönse ne olur ki, hiç birşey eskisi gibi olmuyor.

Gurursuz erkeklerin de bumerang olması lazım o zaman. Ama değiller, günlük hayatında gurursuz seyredip de dönmeyeni de var yani.
Sonuç: gene bir genelleme sorusu ile yükselmeye çalışan hayaller.

Donecegi varsa 1-2 yıl sonra doner.5 yıl sonra ne onun icin tekrar gorup bir seyleri unutması eskisi gibi gurur yaptıgı seyi hissetmemesi lazım.Zaten 5 yıl geri dönmeyen eskisi gibi de sevgi hissetmez bence

Seven erkek zaten birakip gitmez sevgisine sahip cikar birakip gitmek en kolay yoldur tekrar donerse ben onun sevgisinden suphe ederim

Soru basit : cok gururlu erkek birgun dönermi..o kadar okuyoruz, 2 ay sonra geldi,3 yil 5 yil vs. sonra geldi diye..gozden uzak olan gonuldende irak oluyomu cidden,cok gururlu olsada ozleyince aramazmi?hicmi ihtimal yok?basina gelen varmi ?

Arkadaşım
neden konuları böyle açıyorsunuz?
olay ne?
sorun ne?
kime göre gururlu?
ben artık sinirleniyorum böyle anket vari konulara:KK12:

zamanında eşimle biz sevgiliyken ben onu terk etmiştim ilgisizliğinden bıkıp.
sonra ben gittim barışma teklif etmiştim.
kendisi askerdeyken bile beni fotoğraflarımı götürüp dolabına asmış.bana bunu barıştıktan yıllar sonra söylemiştim.ben gelip barışalım demesem de ölsem de demem demişti.
he şimdi ne değişti.huylu huyundan vazgeçmedi.demek ki neymiş can çıkar huy çıkmaz.
şimdi evlendik. beyimizin egosu gururu daha fazla tavan yapamaz sanırım..yani şimdi diyorum ki sevgiliyken gurur filan yapmamış.
siz siz olun böyle gururlu erkekten uzak durun.çok yorulursunuz.hatta delirirsiniz.delirince de ben bişey yapmadım diye üste çıkar.sonra yine delirirsiniz...

X