Kızlar bir kaç konu daha önce açmıştım ama içimi böyle kemiren bir konu var eşimle boşanma aşamasındayim boşanmaya karar verip babamın evine geldigim süre zarfında es dost bizi çok barıştırmaya uğraşti eşimde evi terk ettikten sonra sadece bı kaç defa mesaj attı eve ne zaman döneceksin diye bnde bitti donmicem dedim bana dediği şey gelirsen gel ev burda diyor.yani çok da umrunda değil demek istiyor.son konusmamiz bu .
Daha sonrasında bir daha ne arayan oldu ne kızını soran ama ben istemediğimi söylediğim halde isde eşimi tanıyanlar eşimi arayıp barışın şöyle böyle dedi eşimde bitti bu iş fln demiş babam da aramış isde konuşalım fln die ama yine karşı taraf bir tepki vermemiş tabi ben bunları sonra öğreniyorum çok kızdım babama fln ama biliyorum herkes iyi niyetli yuva bozulmasın diye uğraştı
Ama karşı taraf öyle havalandı ki sanki ben istiyorum da o istemiyormus gibi oldu.gururum çok kırıldi herkes eşin iş de seni almaya gelmedi diyor istemedi seni diyorlar halbuki boşanmayi isteyen bnm ama ailemin ve akrabalrin tavrı ile bu konuma düştüm.