- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi ferayfusun87
Kızlar merhaba, geçen rezil olmamla ilgili bir konu açmıştım. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım 37 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını, whatsapp storide adamada hoşlandığımı ima ettiğimi ama artık whatsapp storilerime bakmadığını anlatmıştım.Geçen bu aamla ilgil bir olay yaşadım. Bizim işyerinin hemen yanında kafeterya var.Öğlen yemek sonrası bizim işyerinin çalışanları orada takılır. Ben de bir bayan arkadaşımla yemekten sonra o kafeye gittim, kafenin çay alma yeri içeride ama masalar açık alanda. Arkadaş sipariş verirken ben masa aramaya çalışırken bir baktım bu adam, tek başına bir masada oturuyor ve elinde telefonla oynuyor. Beni görünce merhaba dedi ben de merhaba dedim, napıyorsun gel otur buraya dedi. Ben de arkadaşım var o gelecek deyince, "gelsin o da otursun" dedi. Bunları normal şekilde söylüyor bu arada ve elinde telefona bakıyor konuşurken.Ben kaldım tam bir hayır diyemedim. Kaldım o an.
Sonra arkadaşım geldi yanıma. Ben de saçmaladım sizi tanıştırayım bak bu arkadaşım nagehan falan dedim arkadaş da şaşırdı merhaba dedi. Otursak mı diye geveledim baktım arkadaş oturmak istemiyor suratından anladım pek istekli değil, haklı da kız muhabbeti yapacaktık onun yanında yapamazdık. Ben de dedim ki ya biz ayrı oturalım senle ayrıca kahve içeriz dedim ve tam da karşısındaki masa boştu oraya oturduk ve arkadaşla kız muhabbeti yaptık güldük eğlendik filan. Ama bu olaydan sonra oturcaktım masasına sanırım kızlar ben çok mu gurursuzluk ettim sizce?
((((((
Sonra arkadaşım geldi yanıma. Ben de saçmaladım sizi tanıştırayım bak bu arkadaşım nagehan falan dedim arkadaş da şaşırdı merhaba dedi. Otursak mı diye geveledim baktım arkadaş oturmak istemiyor suratından anladım pek istekli değil, haklı da kız muhabbeti yapacaktık onun yanında yapamazdık. Ben de dedim ki ya biz ayrı oturalım senle ayrıca kahve içeriz dedim ve tam da karşısındaki masa boştu oraya oturduk ve arkadaşla kız muhabbeti yaptık güldük eğlendik filan. Ama bu olaydan sonra oturcaktım masasına sanırım kızlar ben çok mu gurursuzluk ettim sizce?