• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurursuzluk mu Etmişim Sizce? :(((

ferayfusun87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2018
348
403
53
37
Kızlar merhaba, geçen rezil olmamla ilgili bir konu açmıştım. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım 37 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını, whatsapp storide adamada hoşlandığımı ima ettiğimi ama artık whatsapp storilerime bakmadığını anlatmıştım.Geçen bu aamla ilgil bir olay yaşadım. Bizim işyerinin hemen yanında kafeterya var.Öğlen yemek sonrası bizim işyerinin çalışanları orada takılır. Ben de bir bayan arkadaşımla yemekten sonra o kafeye gittim, kafenin çay alma yeri içeride ama masalar açık alanda. Arkadaş sipariş verirken ben masa aramaya çalışırken bir baktım bu adam, tek başına bir masada oturuyor ve elinde telefonla oynuyor. Beni görünce merhaba dedi ben de merhaba dedim, napıyorsun gel otur buraya dedi. Ben de arkadaşım var o gelecek deyince, "gelsin o da otursun" dedi. Bunları normal şekilde söylüyor bu arada ve elinde telefona bakıyor konuşurken.Ben kaldım tam bir hayır diyemedim. Kaldım o an.

Sonra arkadaşım geldi yanıma. Ben de saçmaladım sizi tanıştırayım bak bu arkadaşım nagehan falan dedim arkadaş da şaşırdı merhaba dedi. Otursak mı diye geveledim baktım arkadaş oturmak istemiyor suratından anladım pek istekli değil, haklı da kız muhabbeti yapacaktık onun yanında yapamazdık. Ben de dedim ki ya biz ayrı oturalım senle ayrıca kahve içeriz dedim ve tam da karşısındaki masa boştu oraya oturduk ve arkadaşla kız muhabbeti yaptık güldük eğlendik filan. Ama bu olaydan sonra oturcaktım masasına sanırım kızlar ben çok mu gurursuzluk ettim sizce? :KK43:((((((

Nalaka gurursuzluk?

Doğru olanı yapmışsınız. Hatta tereddüt bile etmemeliydiniz.

Kesin bir dille “Hayır buraya arkadaşımla” geldim demeliydiniz.

Ha siz oturmak istemişsiniz arkadaşınız istemeyince şey yapmışsınız. Yanlış bence bu. Arkadaşınız yerinde ben olsam “Benimle geldin o masaya oturmak istedin, bence ayıp bir şey” derdim

Nalaka gurursuzluk?

Doğru olanı yapmışsınız. Hatta tereddüt bile etmemeliydiniz.

Kesin bir dille “Hayır buraya arkadaşımla” geldim demeliydiniz.

İşte ben tereddüt ettim arkadaş sıcak baksaydı otururdum kesin:KK43:((

Gurursuzluk şundan geçen haftalarda ben ona whatsapp stori paylaşarak ilgimi belli etmeye çalıştım ima ettim o da kesin anladı. Ve artık bakmıyor whatsapp storilerime. Bir de başka kızlarla yemeğe çıktığını filan duydum. Geçen açtığım konuda artık resmi olmam gerektiği tavsiye eilmişti bense oturcaktım resmen yanına

Son düzenleme:
Adam kibarlık etmiş, teşekkür edip başka masaya geçebilirdiniz direk.. Bazı şeyleri zorlamanın manası yok.. Birisini görümce kendini kaybedecek bir durumda yok..

37 yaşındaki bir adam da yaşının hakkını verecek yapıda ise bunlara takılmaz zaten..

Kızlar merhaba, geçen rezil olmamla ilgili bir konu açmıştım. İşyerinde bana çokça ilgi gösteren ve benim de hoşlanmaya başladığım 37 yaşındaki adamdan bahsetmiştim, ama adamın bazı hareketlerini abazanca bulduğum için kapıp koyveremediğimi ve adamın ilgisinin azaldığını, whatsapp storide adamada hoşlandığımı ima ettiğimi ama artık whatsapp storilerime bakmadığını anlatmıştım.Geçen bu aamla ilgil bir olay yaşadım. Bizim işyerinin hemen yanında kafeterya var.Öğlen yemek sonrası bizim işyerinin çalışanları orada takılır. Ben de bir bayan arkadaşımla yemekten sonra o kafeye gittim, kafenin çay alma yeri içeride ama masalar açık alanda. Arkadaş sipariş verirken ben masa aramaya çalışırken bir baktım bu adam, tek başına bir masada oturuyor ve elinde telefonla oynuyor. Beni görünce merhaba dedi ben de merhaba dedim, napıyorsun gel otur buraya dedi. Ben de arkadaşım var o gelecek deyince, "gelsin o da otursun" dedi. Bunları normal şekilde söylüyor bu arada ve elinde telefona bakıyor konuşurken.Ben kaldım tam bir hayır diyemedim. Kaldım o an.

Sonra arkadaşım geldi yanıma. Ben de saçmaladım sizi tanıştırayım bak bu arkadaşım nagehan falan dedim arkadaş da şaşırdı merhaba dedi. Otursak mı diye geveledim baktım arkadaş oturmak istemiyor suratından anladım pek istekli değil, haklı da kız muhabbeti yapacaktık onun yanında yapamazdık. Ben de dedim ki ya biz ayrı oturalım senle ayrıca kahve içeriz dedim ve tam da karşısındaki masa boştu oraya oturduk ve arkadaşla kız muhabbeti yaptık güldük eğlendik filan. Ama bu olaydan sonra oturcaktım masasına sanırım kızlar ben çok mu gurursuzluk ettim sizce? :KK43:((((((
Size ilgisi gercek olsaydi. Siz onun hayatinda olana kadar cabalardi. O yüzden bu adamla ilgili herhangi bir seyi kendinize dert edinmeyin

Geçen konunuza da yazılmıştı adam zaten çapkının teki bu kadar ciddiye alınacak, heyecan yapılacak bir tip değil. Gurursuzluk falan da değil ayrıca. Sonuçta arkadaşınız varken masasına oturmamışsınız ki otursanız bile bu kadar büyütmeyin bu herifi gözünüzde.

Evet biraz. Yani gurursuzluk ağır bir kelime ama sündürüyorsunuz sanki olayı

önceki konunuzu da biliyorum. fazla hassassınız. takmasanız çok daha güzel olacak. normal bir arkadaşınızın yanına gittiniz oturacak gibi oldunuz oturamadınız. sizin için önemli biri değil gibi düşünün. her şeyde kendinizi suçlamaya meyillisiniz.

Adamim sana ilgisi yok
Kabul et ve sana ilgisi varmis gibi davranmaktan vazgec
Adam nezaketen gel otur demis
Senden hoslandigindan degil yani

Bosver
Merhaba de gec

Size bir ilgisi yok öncelikle bunu anlayın masasına çağırmış sonuçta iş arkadaşısınız zaten kendini çekmiş imalı story paylaşınca bir daha bakmamış bile istese zaten yakın davranır bir yere davet ederdi hemen oturmaya hevesli gibi olmasaymışsınız be birgün kahve içeriz demeseniz daha iyi olurmuş direkt teşekkür edip başka masaya geçseydiniz ama gurursuzlukla ilgisi yok

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Ergen kızlar gibi bu kadar kafaya takmayın bence her hareketinizi. Daha önce ilişkiniz oldu mu bilmiyorum ama emin olun erkekler bu tür detayları fark etmiyorlar bile. Sizin "şunu söyledim, şöyle baktım, böyle yaptım, rezil mi oldum" diye kendi kendinizi yediğiniz olaylar erkekler için hiç üzerine düşünülecek şeyler değil.
Adam fark etmemiştir bile gerginliğinizi. Fark ettiyse de çoktan unutmuştur.
Bu adamdan size hayır gelmez ayrıca eğer tek gecelik ilişkilere sıcak bakmıyorsanız. Adam ciddi bir ilişki aramıyor çünkü anladığım kadarıyla. Arıyorsa bile sizinle ilgili böyle bir düşüncesi yok. Bunu kabul edip biraz rahat bırakın kendinizi artık.

Kardeş sen bu adamdan bir an önce elini yıka. Adam seninle ilgilenmiyor seninle bir ilişkiye yelken açmaya niyeti yok aklı sıra medenice davranıp selam veriyor yüzüne bile bakmadan otursana diyor filan. Henüz kendini rezil edecek birşey yapmadın ama elin kulağında. Bu kız da bana hasta dedirtme lütfen şu abazana yav

sen şu adam bisey soylesinde bende yapayim havasindan bi cikar misin?

koca arayip erkek gorunce eli ayagi birbirine dolanan kizlar gibi de davranmayi birakmalisin.

Once ki konunu da açtım okudum. Yani adam guvenilmez biri gibi geldi. Bence 31 yasindasin ergen gibi whatsaplardan ima yakismamis. Hele ki anlattigin o olaylardan sonra bide masasina oturup hicbirsey olmamis gibi sohbet mi edicektin. Arkadasina sukret valla. Ve son olarak nacizane tavsiyem muhabbetin sadece is olsun onun disinda muhattap olmaman yararina..

..çay içeriz senle de demen saçma olmuş,adamda sen gelmedin diye sanki çok üzüldü..divane oldu da bı teselli ettin güya çay teklifinde bulunarak.ne meraklisiniz şu adama.bi umursamayip nazikçe tesekkur et geç.arkadasinin yerinde olsaydım çok bozulurdum.

Back
X