Gurursuzluk.

Aventuss

Huzur istiyorum
Kayıtlı Üye
6 Mart 2019
847
1.902
113
Yazdıgım konu üzerinden 3 gün geçti ve hala konusmuyoruz.
Ben kendimi tutamayan biriyim aslında bu 3 günde baya destek olacak kişiyle konuştum.
Birazcık özgüvenım gelişsin diye , yazmak istemiyorum , asırı alıstı ne olursa olsun böyle olmasına.
Artık kendimi değersiz hissetmek istemiyorum.
Özsaygımı yitirmişim ve hala umrunda değil hala, neyi bekliyorsunuz diyeceksiniz. Bılmıyorum, ego mu bu durum onuda bılmıyorum.
Emin olamıyorum , konusmamak beni garip hissettiriyor.
Kafam cok karısık.
Nasıl dayanabiliyor , belki de ayrıldık bilemiyorum.
Size göre kac gün konusmamak ayrılıga dahil?
En son pazar konustuk nefes almak iyi geldi demişti. Hep böyle olurdu eskiden de 10 gün falan durmak konusmamak ister. Ama ben bundan cok yoruldum. Birinin her isteğini yapmaktan, ben olamamaktan. Her durumda kendimi kasmaktan

Her mesafe her uzaklık her soğukluk ilişkiyi biraz daha yıpratır. Dediğiniz gibi sürekli git gelli bir birlikteliğiniz varsa zaten çoktan bitmiştir. Üzerine toprak atan yoktur. 1 hafta 10 gün ayrı kalmak, hiç haber almamak ya da bazılarının tabiriyle ilişkiye "ara" vermek bence zaten bittiğinin göstergesidir.

Size göre kac gün konusmamak ayrılıga dahil?
1 gün yeterli. Ama bana bakarsan benim için konuşmak, küsmek gibi durumlar olmaz. Ya konuşuruz ya ayrılırız ortası yok.

Karşındaki kişi olgunlaşmamış henüz. Yanlış hatırlamıyorsam bir evlilik mezvu var ortaya atıp sonra geri çektiği. Bunu önce kendi aklında ölçüp tartması gerekirken pat diye size söylemiş sonra kendi aklına yatmadığından geri çekmiş.

Ayrıca sizinle konuşmaktan bunaldığını söylemiş resmen, bunun üzerine devam edecek bir nokta göremiyorum zaten.
Aklı karışık, olgunlaşmamış, kendince ilişkinin iplerini ele almaya çalışıp sizi kukla yapmaya çalışan biri...

1 gün yeterli. Ama bana bakarsan benim için konuşmak, küsmek gibi durumlar olmaz. Ya konuşuruz ya ayrılırız ortası yok.

Karşındaki kişi olgunlaşmamış henüz. Yanlış hatırlamıyorsam bir evlilik mezvu var ortaya atıp sonra geri çektiği. Bunu önce kendi aklında ölçüp tartması gerekirken pat diye size söylemiş sonra kendi aklına yatmadığından geri çekmiş.

Ayrıca sizinle konuşmaktan bunaldığını söylemiş resmen, bunun üzerine devam edecek bir nokta göremiyorum zaten.
Aklı karışık, olgunlaşmamış, kendince ilişkinin iplerini ele almaya çalışıp sizi kukla yapmaya çalışan biri...
Aynen bunların hepsini yaptı, belkide daha fazlasını . Artık bünyem kaldıramadıgından herşeyi yok sayıyorum ben söylediklerini hep o acıdan dememiştir yok beni seviyordur falan gibi asırı pollyanna anlıyordum . Narsist bir kısılıj bence sizce?

Sensiz de olabiliyorum demektir bu. Sen çabalamazsan ben yokum demektir. Ne yaptığın umrumda değil,demektir.
Ya özsaygını çiğneyip,çaba gösterip sen bir şeyler yapacaksın;ya da bitecek. Üzgünüm!
Mesele bunlar mı inanın bılmıyorum.
Kafasını dinliyorsa ne deyim ben daha neyin cabasını göstereyim ki

Her mesafe her uzaklık her soğukluk ilişkiyi biraz daha yıpratır. Dediğiniz gibi sürekli git gelli bir birlikteliğiniz varsa zaten çoktan bitmiştir. Üzerine toprak atan yoktur. 1 hafta 10 gün ayrı kalmak, hiç haber almamak ya da bazılarının tabiriyle ilişkiye "ara" vermek bence zaten bittiğinin göstergesidir.
Kesınlıkle bende de asla yoktur bu tarz şeyler.
Ben adım atsam ne işe yarayacak ki zaten bu arayı veren kendisi, beni kıran kendisi hala aranmamak , tepkisizlik beni asırı rahatsız ediyor.
Birde söyle bir tezi var , ilgilenmezse o benle aldatırmışım. !

Aynen bunların hepsini yaptı, belkide daha fazlasını . Artık bünyem kaldıramadıgından herşeyi yok sayıyorum ben söylediklerini hep o acıdan dememiştir yok beni seviyordur falan gibi asırı pollyanna anlıyordum . Narsist bir kısılıj bence sizce?
Şimdi her yönetmeye çalışana narsist kişilik de denmez. Narsistlerin en büyük özelliği zaten size başta aşırı ilgili davranıp, size kendini bağımlı hale getirip daha sonra sizin onun etrafında pervane olmanızı beklemektir.
Ben narsistten çok kararsız, ilişki nasıl yaşanır bilmeyen birini gördüm.

Ben hatırladım önceki konunu

O zaman da demiştim

Çocuk gibi fikrini değiştirip duruyor

Bırak 3 gün, 30 gün gitsin

Ama sağlam karar versin

Bir o yöne bir bu yöne olmaz

Sen oyuncak mısın

Senin de duyguların var

Oh ne ala, gel diyecek gideceksin, git diyecek gideceksin

Sonra her şeyi sen düzeltmek için uğraşacaksın

O da oturacak bir tarafının üstünde

Mesele bunlar mı inanın bılmıyorum.
Kafasını dinliyorsa ne deyim ben daha neyin cabasını göstereyim ki
Kafasını dinlemek mi?
10 gündür mü?Sevdiğinin sesini duymak istemek diye bir şey var. Karşı koyulamaz bir şey. Tıpkı sizin her seferinde kendinizi bulduğunuz durum.
Ama karşınızdaki vakit kaybı sanki,üzgünüm.

Ben hatırladım önceki konunu

O zaman da demiştim

Çocuk gibi fikrini değiştirip duruyor

Bırak 3 gün, 30 gün gitsin

Ama sağlam karar versin

Bir o yöne bir bu yöne olmaz

Sen oyuncak mısın

Senin de duyguların var

Oh ne ala, gel diyecek gideceksin, git diyecek gideceksin

Sonra her şeyi sen düzeltmek için uğraşacaksın

O da oturacak bir tarafının üstünde
Haklısınız gerçekten cok yoruldum.
Hani insanda su oluyor aranızdaki sorun sevildiğini bilirsin bazı sorunların olur bunlarda her daim yanında dur çözmeye calıs.
Burada sevildiğimi asla hissetmiyorum. Gercekten fazla ılgı bekleyen su buda degılım bir kez ağzından ismim dısında bisey cıkmaz
Sevgi bu degıl bılıyorum dokunarak hissedersin bazen bakışla .
Bana sarıl deyince bile ugflayan birisi.
Sırf sevgisini hissetmek için biseyler yapıyorum ama yok asla.
Bir insana hep mi kötü davranmak gerek, hep böyle yüzüne bakmamak mı gerek ?
Yoksa 28 yasında bir cocuk mu
İnanın psıkolojım alt üst durumda.

Kafasını dinlemek mi?
10 gündür mü?Sevdiğinin sesini duymak istemek diye bir şey var. Karşı koyulamaz bir şey. Tıpkı sizin her seferinde kendinizi bulduğunuz durum.
Ama karşınızdaki vakit kaybı sanki,üzgünüm.
Onda asla öyle seyler yok , ayrılırız barısırz tek ı zaman.
Askım, canım asla yok.
Bir kez agzından seni seviyorum dediğini duymadım.
Bunun cevabını sırf ben soruyorum duymak içib , bılmıyorum. Ya da sana cicek alıyosam bu sevdiğimdendir.
Çiçek almasıda yılda ıkı kez oldu.
Yeni işe girdim asla bisey yok. Erkeklerin içinde calısıyorum beni almaya gel diyorum arada.
Yani bunu dahi ben diyorum. Ben bu ılıskide neyim?

Haklısınız gerçekten cok yoruldum.
Hani insanda su oluyor aranızdaki sorun sevildiğini bilirsin bazı sorunların olur bunlarda her daim yanında dur çözmeye calıs.
Burada sevildiğimi asla hissetmiyorum. Gercekten fazla ılgı bekleyen su buda degılım bir kez ağzından ismim dısında bisey cıkmaz
Sevgi bu degıl bılıyorum dokunarak hissedersin bazen bakışla .
Bana sarıl deyince bile ugflayan birisi.
Sırf sevgisini hissetmek için biseyler yapıyorum ama yok asla.
Bir insana hep mi kötü davranmak gerek, hep böyle yüzüne bakmamak mı gerek ?
Yoksa 28 yasında bir cocuk mu
İnanın psıkolojım alt üst durumda.

O ne ya insan bir "canım" bile demez mi sevgilisine
Tamam prensesim, bal böcüğüm tarzı şeyler demesin ama insan "canım" der
Yuh
Bak ne güzel diyorsun "sevildiğimi hissetmiyorum"
O zaman neden bekliyorsun hala bunu
Sana daha çok "sevildiğini hissettirmesin" diye mi?
Ben sevilmek istediğini sanıyordum
Yani normalde insanlar öyle ister değil mi
2 dakikalık ilgi için 40 takla atman gerekiyor

Size çok net söyliyim ilişki kesinlikle böyle olmaz. Yaşadığım için biliyorum. Önceki ilişkimde 10 gün falan olmuştu konuşmamışlığımız. Seni aramayan, merak etmeyen, -afedersiniz ama açık konuşacağım- cepte gören bir erkekle bence bir gelecek düşünmemelisiniz. Böyle yapa yapa alışkanlık haline gelecek, oh beyefendi kendine nefes molası verecek. Keyfi gelince yazacak. Böyle bencilce bir tutum olamaz. Kendine saygı herşeyden önemli.

O ne ya insan bir "canım" bile demez mi sevgilisine
Tamam prensesim, bal böcüğüm tarzı şeyler demesin ama insan "canım" der
Yuh
Bak ne güzel diyorsun "sevildiğimi hissetmiyorum"
O zaman neden bekliyorsun hala bunu
Sana daha çok "sevildiğini hissettirmesin" diye mi?
Ben sevilmek istediğini sanıyordum
Yani normalde insanlar öyle ister değil mi
2 dakikalık ilgi için 40 takla atman gerekiyor
Aynenn resmen ıkı dakikalık ılgı ıcın 40 takla atıyorum.
Ve bu fazlaymıs bunalıyormuş ılgi göstermekten.
Bunları dusundukce midem bulanıyor kendimden hala mesaj atmasınu aramasını beklediğim için..
Allasen ben mi fazlasını istiyorum?? Yoksa bu insani bir ihtiyac degıl mı

Size çok net söyliyim ilişki kesinlikle böyle olmaz. Yaşadığım için biliyorum. Önceki ilişkimde 10 gün falan olmuştu konuşmamışlığımız. Seni aramayan, merak etmeyen, -afedersiniz ama açık konuşacağım- cepte gören bir erkekle bence bir gelecek düşünmemelisiniz. Böyle yapa yapa alışkanlık haline gelecek, oh beyefendi kendine nefes molası verecek. Keyfi gelince yazacak. Böyle bencilce bir tutum olamaz. Kendine saygı herşeyden önemli.
Kesınlıkle öyle oluyor. Böyle ben arasam zaten keyfi gelmediğinden asla normal davranmaz .
Söyle deyim kendi bulusmak istediğinde normal davranır ama o gün sen iste telefonu acısı ses tonu bil degısır. Nefretle bakar bulusunca.
Ve ben bunla yasamayı dusunuyorum.
Ben neyin içindeyim inanın bılmıyorum.
Bu yapmadıklarıyla verdiğim emek arasında ki ego arasında kaldım. Sonra yaptıkları aklıma geliyor, iyice gariplesıyorum

Sen beni sensizliğe alıştırdın artık sana ihtiyacım yok diyin yolunuza bakın o zaman

Aynenn resmen ıkı dakikalık ılgı ıcın 40 takla atıyorum.
Ve bu fazlaymıs bunalıyormuş ılgi göstermekten.
Bunları dusundukce midem bulanıyor kendimden hala mesaj atmasınu aramasını beklediğim için..
Allasen ben mi fazlasını istiyorum?? Yoksa bu insani bir ihtiyac degıl mı

Klasik erkek bahanesi o
"Sen abartıyorsun"
"Sen bunaltıyorsun"
"Sen bık bık"
"Sen tık tık"

Suçu sana gömüp ak pak çıkacaklar işin içinden
Yemezler

Yani bunu sana 12:03te yazdım bana 12:02de cevap yazmadın tarzı bunalımlara girmediğini varsayarak yazıyorum
Adam sana seni seviyorum bile dememiş
Cidden bence sende hırs olmuş bu adam
O ilgi vermedikçe daha çok ajite olmuşsun (doğal olarak)
Bence iyisi mi bir 10 gün daha tut kendini
Üstünden yük kalkacak
Bak hazır 3 gün geçmiş

Back
X