Gurursuzluk.

Başka ilişkin oldu mu bu kişiden farklı biriyle? Onlar nasıl ilerledi? Bu şekildeyse eğer tabiki kendinde de bişeyler aramanda fayda var ama yok sadece bu adam böyleyse sorun kesinlikle sende değil onda.. Sen sadece fazla verici olmuşsun hatan bu görünürde.
Hayır hıc böyle bir şey yasamadım biriyle.
Ancak bununla aynı durumu ıkıncı kez yaşıyorum.

Tabii ki de anlıyorum çünkü aynılarını ben yaşadım.
Daha 3 hafta önce bitirdim.
Ama şu an valla çok özgür hissediyorum.
Aynı şekilde beni sosyal çevremden uzaklaştırmış.
Ki bu bir taktiktir bak senin sosyal çevreni yok edecek, seni yalnızlaştıracak ki sen ona muhtaç olasın, bir yere kaçama.
Bu hayatımda ikinci kez olduğu için daha erken ayıktım ben 3 aylıktı ilişki.
İlk defa başına geliyorsa seni kandırması daha kolay olmuştur.
Yemin ediyorum hayatımdan çıktığından beridir hayatım renklendi, sırf geçen hafta 8-10 yeni insanla tanışmışımdır sosyal ortamlarda.
Yeni arkadaşlar edindim, herkes etkinliklere bir yerlere çağırıyor çünkü ruh haline de yansıyor bu.
Sen neşeli, cıvıl cıvıl oldukça insanlar seni ortamlarında istiyorlar.
Gerçekten çok daha iyi hissedeceksin bu kamburdan kurtulunca
Çok benzer ilişkiden bende çıktım bir süre önce, ayıldığımda bir baktım tüm arkadaşlarımla aram bozuktu.
Ve bunların hiç birini farkında olarak yapmadım, ciddi kafa karışıklığı ve huzursuzluk içinde geçiyordu çünkü günlerim.
Çok güzel özetlemişsiniz, yalnızlaştırma kısmını özellikle.
Bu niyette insanlardan bir cacık olmaz konu sahibesi, sen gözünü açama diye yalnızlaştırıyor seni.
Ve had safhada hissettiğin huzursuzluk varsa sonu hayır olmuyor maalesef, bence artık bağını kesme vakti.
Şu an hala içinden atamadığın için daha doğrusu bu kadar emek verip istediğin karşılığı göremediğin için bu kişi hayatında yoksa ben de deli dolu aşık olduğunu sanmıyorum. İstenmeyene çekim diyelim.
Ben olsam engellerdim her yerden hiç bir şey demeden, aynı kişilik benzerliği olan mahlukata yaptım bunu.
Koşarak beni aradı her yerden, yalvardı bir nevi, baktı kuş yuvadan uçuyor hemen yakalamam lazım dedi.
Hala dolanıyor peşimde, kesin bağlarınızı kendiniz için lütfen.
Benzer olay yaşadığım için üzüntünüzü çok derinden hissettim.

Çok benzer ilişkiden bende çıktım bir süre önce, ayıldığımda bir baktım tüm arkadaşlarımla aram bozuktu.
Ve bunların hiç birini farkında olarak yapmadım, ciddi kafa karışıklığı ve huzursuzluk içinde geçiyordu çünkü günlerim.
Bu niyette insanlardan bir cacık olmaz konu sahibesi, sen gözünü açama diye yalnızlaştırıyor seni.
Ve had safhada hissettiğin huzursuzluk varsa sonu hayır olmuyor maalesef, bence artık bağını kesme vakti.
Şu an hala içinden atamadığın için daha doğrusu bu kadar emek verip istediğin karşılığı göremediğin için bu kişi hayatında yoksa ben de deli dolu aşık olduğunu sanmıyorum. İstenmeyene çekim diyelim.
Ben olsam engellerdim her yerden hiç bir şey demeden, aynı kişilik benzerliği olan mahlukata yaptım bunu.
Koşarak beni aradı her yerden, yalvardı bir nevi, baktı kuş yuvadan uçuyor hemen yakalamam lazım dedi.
Beni kimsenin anlamasını istemem.
Dısardan bende böyle derdim bir erkek için su hale gelinir mi diye geliniyormuş.
Hayatım o olmus resmen derdim vs, o olmuş.
Bana kattıgına gelecek olarak seviyorum dısında bisey olmuyor.
Asık olmak falan degıl bu cunku olsa , o kısıye laf söyleyemez insan, söyletemez yada .Emeğimin budalası onun pesınden kosanı oldum sanırım.
Cok acı insanın bu yasta bu hale gelmesi , hayatı bu kadar karamsar görmesi.
Bu yazı okumustum birinin elinden alıncak en büyük şey umutlarıdır.
Umutlarımı aldı diyemem, hep böyleydi. Hep taktik hep ama.
Hareketlerinde hep bi adımları hesaplama, kendini asla bırakmadı.
En detaylı kavgamızda bile kendinden taviz vermedi. İnsan bazen gercekten sevılmek istiyor. Mesajları bile cok nettir, heyecandan yanlıs yazmaz.
Sen aradıgında mutsuzsa acmaz, telefonda konusuruz hep kapatan taraf odur. Naz yapan. Kendi cıkar dısarı işlerini yapar ben yaptıgımda hep onun gölgesi olur.
Cok degısık bir his ya, korkularının etrafında bir hayat yasamak; gercekten cok garip.
Babam gibi görüyorum onu, korkuyorum mesela arasın anında acarım normalde teli sessizde kullanan ben aradıgını tahmın ediyorsam titreşim , telefon acarım. Sesini.
Dustayken bile acarım telefonu neden merak etmesin. Cidden emir eri gibi olmusum.

Dısardan bende böyle derdim bir erkek için su hale gelinir mi diye geliniyormuş.
Asık olmak falan degıl bu cunku olsa , o kısıye laf söyleyemez insan, söyletemez yada .Emeğimin budalası onun pesınden kosanı oldum sanırım.
En detaylı kavgamızda bile kendinden taviz vermedi. İnsan bazen gercekten sevılmek istiyor. Mesajları bile cok nettir, heyecandan yanlıs yazmaz.
Sen aradıgında mutsuzsa acmaz, telefonda konusuruz hep kapatan taraf odur. Naz yapan. Kendi cıkar dısarı işlerini yapar ben yaptıgımda hep onun gölgesi olur.
Cok degısık bir his ya, korkularının etrafında bir hayat yasamak; gercekten cok garip.
Babam gibi görüyorum onu, korkuyorum mesela arasın anında acarım normalde teli sessizde kullanan ben aradıgını tahmın ediyorsam titreşim , telefon acarım. Sesini.
Dustayken bile acarım telefonu neden merak etmesin. Cidden emir eri gibi olmusum.
İnsan en çok kendine üzülüyo di mi ben nasıl bu hale geldim diye :( İçim yandı şu yorumunu okurken :(

Bunların hepsini abartısız söylüyorum ki çok iyi anlıyorum. Çoğu davranış stilleri çok ortak.
Ben de hatta level atlayıp duşta açıyordum telefonu, aynen senin gibi babam gibi gördüğüm için hep bir çekincem vardı.
Arkadaşlarım derdi ki madem doğruyu söyleyip çıkamıyorsun bir yere yalan söyleyip çık gel bize bari derlerdi (bize dediği evleri bu arada :) her zaman kaldığım arkadaşlarıma gidemiyordum yasaktı ve nasıl kör olmuşsam o zaman mantıksızlık hiç aramamışım bu olayda sonra sonra farkettim ). Onlar da yalanı tasvip ettiğinden değil ha benim kaybetme korkumdan dolayı böyle tavsiye veriyorlardı. Ben yalan söyleyip bile gidemiyordum düşünün istesem rahat yapardım ama çok çekindirmişti beni, huzursuz hissediyordum zaten daha da katlanmasın bu diyordum.
Resmen hastalıklı bir ilişki türü bu, çok acı çektim inan.
Neler neler oldu neler yaşattı bana ve gözümün yaşına bile bakmadı.
Göz altlarım çöktü ağlamaktan, 7-8 kilo zayıfladım. Kaldı ki ben iştahı çok açık biriyim. Öyle bir zayıflamışım ki hem de her gören çökmüşsün sen diyordu. Hep bir moral bozukluğu ve bugün de ne yapacak neye kızacak neyi bahane edecekte arayıp sormayacak diye geçiyordu günlerim.
Lütfen kendine bir iyilik yap, şu an akıl alabildiğin, gözlerinin açılmasına vesile olan KK kadınları var. Benim o zaman etrafımda kimse kalmamıştı resmen kendi başımaydım. Öyle yaptım bütün hataları. Farkettiğine göre bir çok şeyi bunun sana daha fazla zarar vermesine izin verme. Ben de çok gencim önümüzde uzun bir hayat var, bu kangreni kesip atarsan emin ol çok daha güzellerini yaşatacak birini çekeceksin hayatta. Bundan daha kötüsü olamaz zaten.

Aynen zaten isteyerek yapmadım, siz gidin uzaklaşın demedim.
Ama günlerce üzüntüden, stresten whatsappi açmadığım, insanların mesajlarına, aramalarına cevap verecek ruh halini kendimde bulamadığım oldu.
Bence hayatındaki insanın aksine sana bir şeyler katması, pozitifleştirmesi gerekiyor, böyle çökertmesi değil.
Sosyal, pozitif insanı kontrol etmek zorlarına geliyor tabi, parçala, yok et taktiği kullanıyorlar.

Back
X