Çok benzer ilişkiden bende çıktım bir süre önce, ayıldığımda bir baktım tüm arkadaşlarımla aram bozuktu.
Ve bunların hiç birini farkında olarak yapmadım, ciddi kafa karışıklığı ve huzursuzluk içinde geçiyordu çünkü günlerim.
Çok güzel özetlemişsiniz, yalnızlaştırma kısmını özellikle.
Bu niyette insanlardan bir cacık olmaz konu sahibesi, sen gözünü açama diye yalnızlaştırıyor seni.
Ve had safhada hissettiğin huzursuzluk varsa sonu hayır olmuyor maalesef, bence artık bağını kesme vakti.
Şu an hala içinden atamadığın için daha doğrusu bu kadar emek verip istediğin karşılığı göremediğin için bu kişi hayatında yoksa ben de deli dolu aşık olduğunu sanmıyorum. İstenmeyene çekim diyelim.
Ben olsam engellerdim her yerden hiç bir şey demeden, aynı kişilik benzerliği olan mahlukata yaptım bunu.
Koşarak beni aradı her yerden, yalvardı bir nevi, baktı kuş yuvadan uçuyor hemen yakalamam lazım dedi.
Hala dolanıyor peşimde, kesin bağlarınızı kendiniz için lütfen.
Benzer olay yaşadığım için üzüntünüzü çok derinden hissettim.
Beni kimsenin anlamasını istemem.
Dısardan bende böyle derdim bir erkek için su hale gelinir mi diye geliniyormuş.
Hayatım o olmus resmen derdim vs, o olmuş.
Bana kattıgına gelecek olarak seviyorum dısında bisey olmuyor.
Asık olmak falan degıl bu cunku olsa , o kısıye laf söyleyemez insan, söyletemez yada .Emeğimin budalası onun pesınden kosanı oldum sanırım.
Cok acı insanın bu yasta bu hale gelmesi , hayatı bu kadar karamsar görmesi.
Bu yazı okumustum birinin elinden alıncak en büyük şey umutlarıdır.
Umutlarımı aldı diyemem, hep böyleydi. Hep taktik hep ama.
Hareketlerinde hep bi adımları hesaplama, kendini asla bırakmadı.
En detaylı kavgamızda bile kendinden taviz vermedi. İnsan bazen gercekten sevılmek istiyor. Mesajları bile cok nettir, heyecandan yanlıs yazmaz.
Sen aradıgında mutsuzsa acmaz, telefonda konusuruz hep kapatan taraf odur. Naz yapan. Kendi cıkar dısarı işlerini yapar ben yaptıgımda hep onun gölgesi olur.
Cok degısık bir his ya, korkularının etrafında bir hayat yasamak; gercekten cok garip.
Babam gibi görüyorum onu, korkuyorum mesela arasın anında acarım normalde teli sessizde kullanan ben aradıgını tahmın ediyorsam titreşim , telefon acarım. Sesini.
Dustayken bile acarım telefonu neden merak etmesin. Cidden emir eri gibi olmusum.