GURURUM INCIDI

Bu muhabbette eşin nerede kv nerede herkes susuyorsa kp gibi düşündüğü içindir. Devamlı bu muhabbeti yapıp sizi ağlatıyorsa bence artık sizin de ağzınızı açıp 2 çift laf etmeniz gerekir. Daha güzel buraya yazdıklarınız gibi konuştuysanız ve hala anlamayıp üzerinize geliyorlarsa kırıcı da konuşulabilir. Kimsenin kilosu kimseyi ilgilendirmez. Sadece kendin için kilo verirsin veya alırsın. Kendi başına çözemediysen diyetisyen yardım alırsan daha kolay halledersin. Ben lise sonda 58 kilo olmuştum üniversitesi döneminde kendi çabalarımla 44 kadar düştüm. Tekrar kendi isteğime ve düzenli spor ve beslenmeyle 49 kilo oldum. Şuanki halimden oldukça memnunum, bence her şey sizin elinizde, yeteri kadar kararlı olursanız yapamayacağınız şey olmaz

Merhaba bayanlar uzun zamandir burda yoktum...
Bir derdim var
Ben 31 yasindayim ve malesef kiloluyum kucukken havale gecirmisim ondan sonra Kilo almisim ve veremiyorum. kayinbabam bazen beni kilomdan vuruyor genellikle esim yokken. Bugunde bize geldiler ve ay bitane adam var 2tane kizi var babalari cöpgibi ama kizlari ayni askim66 gibi sisman sismn dedi. Ve ben artik cok inciniyorum. O ne karisirki benim Kiloma artik dayanamiyorum. Onlar gidince hungur hungur agladim. Bende istemem ama ne yaptiysam veremedim... bu adami nasil susturabilirim cok uzgunum..
Eşiniz nerde bu olayda..
Ağzını açıp 2 laf etmiyormu?

Bu muhabbette eşin nerede kv nerede herkes susuyorsa kp gibi düşündüğü içindir. Devamlı bu muhabbeti yapıp sizi ağlatıyorsa bence artık sizin de ağzınızı açıp 2 çift laf etmeniz gerekir. Daha güzel buraya yazdıklarınız gibi konuştuysanız ve hala anlamayıp üzerinize geliyorlarsa kırıcı da konuşulabilir. Kimsenin kilosu kimseyi ilgilendirmez. Sadece kendin için kilo verirsin veya alırsın. Kendi başına çözemediysen diyetisyen yardım alırsan daha kolay halledersin. Ben lise sonda 58 kilo olmuştum üniversitesi döneminde kendi çabalarımla 44 kadar düştüm. Tekrar kendi isteğime ve düzenli spor ve beslenmeyle 49 kilo oldum. Şuanki halimden oldukça memnunum, bence her şey sizin elinizde, yeteri kadar kararlı olursanız yapamayacağınız şey olmaz

Ay ben en son çocukken 49 kiloydum :(

Haklisiniz tekrar deneyecegim ama kendim icin hickimse icin dgl

Esimin yNinda yapmiyor ama zaten o bana inaniyor babam hep boyleydi diyor banada yapiyordu herkese boyle diyor. Gitme arama sorma diyor küsmem diyor
Aramamak gitmemek sorun değil,burada siz yada eşinizin babaya bu lafları söylememesi yönünde olmalı...
Kendi oğluna söylemesi ayrı,bir kadına helede gelinine söylemesi çok daha rahatsızlık verici..

Back
X