GURURUM INCIDI

Bunuu gece yatmadan yarim saat once yiyodum.
3 kasik yogurt + 1 cay kasigi pul biber + yarim limon suyu. 2 hafta boyunca her gece teyze. Ama diyet sporla birlikte yapiyoruz yag yakiyor. Yedikten sonra su iciyoruz

baska bir sey yeyip icmek yok

Böyle dedi 🙏

Merhaba bayanlar uzun zamandir burda yoktum...
Bir derdim var
Ben 31 yasindayim ve malesef kiloluyum kucukken havale gecirmisim ondan sonra Kilo almisim ve veremiyorum. kayinbabam bazen beni kilomdan vuruyor genellikle esim yokken. Bugunde bize geldiler ve ay bitane adam var 2tane kizi var babalari cöpgibi ama kizlari ayni askim66 gibi sisman sismn dedi. Ve ben artik cok inciniyorum. O ne karisirki benim Kiloma artik dayanamiyorum. Onlar gidince hungur hungur agladim. Bende istemem ama ne yaptiysam veremedim... bu adami nasil susturabilirim cok uzgunum..
İf diyeti yap canım benim. Ben de veremiyordum diyetisyenlere ne paralar döktüm ne ilaçlar aldım artık if yapıyorum. Öğlen 12 aksam 8 yemek yiyorsun sadece bu saatler dısında sadece sekersız cay kahve ve su. Bır ayda yedi kilo verdim hala veriyorum

İf diyeti yap canım benim. Ben de veremiyordum diyetisyenlere ne paralar döktüm ne ilaçlar aldım artık if yapıyorum. Öğlen 12 aksam 8 yemek yiyorsun sadece bu saatler dısında sadece sekersız cay kahve ve su. Bır ayda yedi kilo verdim hala veriyorum
Ay insallah bende veririm Allahim nolur

Gururum genelde incinir ama bugune dek hiç incimedi o yüzden yorum yapamadım..
Gururu incimişler yapar yorum

Back
X