Gururum kırıldı

Yaşadığının farkına varman çok güzel, 21 yaşındasın daha önceden düşündüğün gibi düşünmüyorsun artık.Verdiğin karardan dönme,kolay bir süreç olmayacak elbette ama atlatığında bu süreci o zaman hiç pişmanlık yaşamayacaksın buna emin olabilirsin.Geçecek gidecek zamanla birlikte.

Canim benim daha 21 yasindasin. Bi 6 yillik iliski daha yasasan 27 olursun cok mu ki???
Avantajin daha cok genc olman. Ama insan koru korune baglaniyor de mi? O kadar cok ornek var ki senin gibi. Keske olmasa. Aliskanliklar ozellikle gururun onune geciyor malesef. Uzaktan boyle soylemesi de kolay farkindayim. Burda sana bircok insan hayret ediyo( ben de dahil) ama belki de bi cogu basina geldiginde farkli davranacak. Onemli olan bunu gorup de sana dur diyebilmek.
Benimde 7 yillik bi iliskim var. sesini yukseltse kalbim kiriliyo. Nefes alamiyorum. Hergun daha da cok seviyorum.. daha da cok baglaniyorum. Ve daha cok kiriliyorum. Asla alttan almazdim ama simdi aliyorum. Ama tatlim senin olay cok hassas ya.. Essek herif kendini bisey saniyo. Donme tatlim. 2-3 aya atlatirsin. Daha ne asklar yasarsin. İlk askinla evlenme modasi coktan gecti bu arada azcik yuzun gulsun.
Burdaki arkadaslara da kizma seni silkeleyip kendine getirmeye calisiyorlar.
Ve silkelen kendine gel. Opuyorum seni.. Elini sallasan ellisi.. Kendini bisey sanan erkekten fayda gelmez.
O yansin seni kaybettigine. Sen de hassas ve iyi yurekli birine benziyorsun. Kendine layik olmayan birinden kurtulursun insallah.

ya bizimki ilşkiden öteydi biz aynı apartmanda oturuyoruz herşeyi beraber yaşadık beraber paylaştık çok yakın olduk sevgiliden öte, nasıl böyle oldu ya şaşkınım ve ne hissetceğimi bilmiyorum

bak canım nerede olursa olsun hayatında olması değil beyninde olmaması gerekli, görünce yokmuş gibi davranman senin hayrına zararın neresinden dönersen kardır. Etme karartma ömrünü 21 yaşındasın önüne çookk güzel insanlar çıkacaktır. Emin ol!!:16:

Allah (cc)der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,
sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar
... dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın....

İnsanların evlatları ölüyor da yaşıyor hayatına devam ediyor canım. Senin. 6 yıllık sana küfür eden tokat eden bir erkek arkaşın gitmiş bitmiş yaşayamıyacakmısın?

Son düzenleme:
Allah (cc)der ki: ''Kimi benden çok seversen,onu senden alırım ''
Ve ekler:''Onsuz yaşayamam deme,seni onsuzda yaşatırım.''
Ve mevsim geçer,gölge veren ağaçların dalları kurur,
sabır taşar,canından saydığın yar bile birgün el olur...
Aklın şaşar,dostun düşmana dönüşür,düşman kalkar
... dost olur,öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin,şaşmam dersin şaşarsın.
En garibide budur ya...
Öldüm der durur,yine de yaşarsın....

İnsanların evlatları ölüyor da yaşıyor hayatına devam ediyor canım. Senin. 6 yıllık sana küfür eden tokat eden bir erkek arkaşın gitmiş bitmiş yaşayamıyacakmısın?

bu yazdıklarını bir kenara yazıcam:46:

Bencede kenara yazılmalı :) hatta aklının bir kenarına yaz sen bu aralar hiç çıkmasın aklından.

bazen şaka gibi geliyo ya bu tür bi sorunum olduğuna inanamıyorum yani ne biliyim böyle şeyler olmaz falan diye düşünürdüm ben böyle bişey yaşamam ya derdim

sevgili adasım benmde 6 yıllık bi ilşkim vardı bizde cok sey paylaşmıstık eski sevgilisini gördü heycanlandı falan su an öle devam ediyo benmde bi hafta oldu benm adımı bile duymak istemiyomuş düşün naptım bilmem bıraktım zamana bakalım ne zamn pişman olcak içim yansada bekliyorum

sevgili adasım benmde 6 yıllık bi ilşkim vardı bizde cok sey paylaşmıstık eski sevgilisini gördü heycanlandı falan su an öle devam ediyo benmde bi hafta oldu benm adımı bile duymak istemiyomuş düşün naptım bilmem bıraktım zamana bakalım ne zamn pişman olcak içim yansada bekliyorum

ay çok sinirlendm dengesize bak , görürsün nasıl tıpış tıpış gelicek

ay çok sinirlendm dengesize bak , görürsün nasıl tıpış tıpış gelicek

gelsede nolcak zaten pişma oldugunu sölemezki diyelim söledi ben nasıl güvenirim nasıl bi daha yapmıcagna inanbilirim abiside diyo hayatnn en büyük hatasını yapıyo ama dinlemiyo diyo eden bulur allahım büyük helal etmiyorm hakkımı yüzünede söledm zaten

Back
X